Geros283 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα παίδες.. ερώτηση... το huawei p20 pro τι λέει σαν κινητό;; αξίζει τα λεφτά του??θέλω κ φωτογραφία Καλή κ ασχολούμαι αρκετά κ με παιχνίδια..
Comic maniak Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Απο ο,τι ακουω μια χαρα ειναι. Στις φωτογραφιες τα σπαει και ο επεξεργαστης ειναι πολυ καλος . 1
saruman123 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Geros283 είπε Καλησπέρα παίδες.. ερώτηση... το huawei p20 pro τι λέει σαν κινητό;; αξίζει τα λεφτά του??θέλω κ φωτογραφία Καλή κ ασχολούμαι αρκετά κ με παιχνίδια.. Αν το θες για βαριά παιχνίδια νομίζω ότι θα ζεσταίνεται ο επεξεργαστής. 1
screaming_trees Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 17 ώρες πριν, Geros283 είπε Καλησπέρα παίδες.. ερώτηση... το huawei p20 pro τι λέει σαν κινητό;; αξίζει τα λεφτά του??θέλω κ φωτογραφία Καλή κ ασχολούμαι αρκετά κ με παιχνίδια.. Το κινητο για camera δεν αξιζει. Αν θες να το διαπιστωσεις και μονος σου κανε ενα απο τα blind tests για καμερες κινητων που υπαρχουν στο internet.
saruman123 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, screaming_trees είπε Το κινητο για camera δεν αξιζει. Αν θες να το διαπιστωσεις και μονος σου κανε ενα απο τα blind tests για καμερες κινητων που υπαρχουν στο internet. Είναι πρώτο στο τεστ του DxOmark και το έχουν αναγνωρίσει όλοι. Γιατί το λες εσύ αυτό?
screaming_trees Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Και το dxomark τι είναι ευαγγέλιο? Μπορείς να κάνεις ένα από τα blind tests για κάμερες κινητών που να περιλαμβάνει το p20 pro και θα καταλάβεις. Ή ακόμα καλύτερα μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα αν μπορείς. Το p20 pro έχει χάλια post processing. Αμ κάποιος τραβάει σε manual mode τοτε οκ ειναι πολυ καλό αλλά για το 90% των χρηστών που τραβάει auto είναι χάλια.
saruman123 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, screaming_trees είπε Και το dxomark τι είναι ευαγγέλιο? Μπορείς να κάνεις ένα από τα blind tests για κάμερες κινητών που να περιλαμβάνει το p20 pro και θα καταλάβεις. Ή ακόμα καλύτερα μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα αν μπορείς. Το p20 pro έχει χάλια post processing. Αμ κάποιος τραβάει σε manual mode τοτε οκ ειναι πολυ καλό αλλά για το 90% των χρηστών που τραβάει auto είναι χάλια. Όχι ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο,σαν παράδειγμα το έδωσα. Νομίζω όλα στο auto είναι χάλια και χάνουν. Μπορείς να δεις δείγματα στο ανάλογο ποστ.
aenaos15 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, screaming_trees είπε Το κινητο για camera δεν αξιζει. Αν θες να το διαπιστωσεις και μονος σου κανε ενα απο τα blind tests για καμερες κινητων που υπαρχουν στο internet. Αν αξιζει ρε φιλε το κινητο εναι για την καμερα του και για την μπαταρια του. Μην αποπροσανατολιζεις το κοσμο. Εχεις κανει εσυ καποιο τεστ;;; Με χαρα να το δουμε.... 1
screaming_trees Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, aenaos15 είπε Αν αξιζει ρε φιλε το κινητο εναι για την καμερα του και για την μπαταρια του. Μην αποπροσανατολιζεις το κοσμο. Εχεις κανει εσυ καποιο τεστ;;; Με χαρα να το δουμε.... Φίλε μου εγώ το έχω χρησιμοποιήσει το κινητό και ασχολούμαι με τη φωτογραφία πολλά χρόνια, τωρα αν εσένα σε εντυπωσιαζουν οι 3 φακοί, οκ παω πάσο. Δεν αποπροσανατολιζω το κόσμο, οι άσχετοι reviewers το κάνουν. Μπες και διάβασε αν θες γνώμες χρηστών στο reddit για τις δυνατότητες του p20 pro στη φωτογραφία.
aenaos15 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μάλλον έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα... Άλλο κινητό και άλλο dslr η mirrorless.. Για τετοιες κάμερες μπορείς να γράψεις αλλού.. Για το κινητό ,έχεις να πεις κάτι;;; Δεν είναι καλή η κάμερα του σε σχέση με ποιο κινητό;;; Αν μιλάς για βίντεο αλλάζει το θέμα , στο βίντεο υστερεί λίγο , αλλά ποιο κινητό δεν υστερεί;;; 1
nikosxatzhs93 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 το εχει ενας φιλος μου καταπληκτικό κινητο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα