Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω το κινητό hawuei honor 10. Χρησιμοποιηώ κάρτα sim vodafone, σήμερα ήθελα να βάλω μια καινούργια κάρτα cosmote αλλά μου έβγαλε "μονο επείγοντες κλήσης" τι λέτε να φταίει; 

received_698085197258837.jpeg

Δημοσ.
Στις 3/12/2018 στις 12:18 ΠΜ, Steverns είπε

Καλησπέρα, έχω το κινητό hawuei honor 10. Χρησιμοποιηώ κάρτα sim vodafone, σήμερα ήθελα να βάλω μια καινούργια κάρτα cosmote αλλά μου έβγαλε "μονο επείγοντες κλήσης" τι λέτε να φταίει; 

received_698085197258837.jpeg

Σε καινούριο κινητό έβαλα καινούρια sim και δεν την διάβασε.Εκλεισα το κινητό,την έβγαλα,την ξαναέβαλα και την διάβασε.

Το έκανες αυτό;Σίγουρα την έβαλες σωστά;

Δημοσ.

Ναι αφου η vodafone δουλευει κανονικα, εχω θεμα μονο με cosmote καρτες.. Δεν μου δουλευει και το *#*#6130#*#* να αλλαζα τιποτα απο εκει μεσα..

Στην αρχη που βαζω τη σιμ κοσμοτε μου βγαζει κανονικα να βαλω πιν και μετα δεν δουλευει..

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Steverns είπε

Ναι αφου η vodafone δουλευει κανονικα, εχω θεμα μονο με cosmote καρτες.. Δεν μου δουλευει και το *#*#6130#*#* να αλλαζα τιποτα απο εκει μεσα..

Στην αρχη που βαζω τη σιμ κοσμοτε μου βγαζει κανονικα να βαλω πιν και μετα δεν δουλευει..

Μήπως να περνούσες απο κατάστημα του Γερμανού;Αν δεν σου βρούν λύση κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο κινητό αφού πρώτα έχεις κάνει back up.

Ψάξε στο Google να δείς αν είναι πρόβλημα του συγκεκριμένου μοντέλου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Steverns είπε

Καλησπέρα μετά από Γερμανό και άλλο ένα μαγαζί δεν έβγαλα άκρη τι γίνεται σε αυτή τι περίπτωση;

Αν δεν είναι πρόβλημα software πιθανόν να είναι hardware στην υποδοχή sim.Η αν δεν έβαλες σωστά την sim στον αντάπτορα και πιέστηκε μπορεί να έχει γίνει ζημιά.

Αν είναι στην εγγύηση πήγαινέ το κατευθείαν στην αντιπροσωπεία.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τη απάντηση, είδα ότι είχε γίνει και σε έναν από το φόρουμ μέσα το ίδιο αλλά με κινητό Xiaomi. Δεν υπάρχει εγγύηση στο κινητό,μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να το φτιάξω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως, δεν ξέρω αν υπάρχει αυτή η ρύθμιση, έχεις ενεργοποίηση κάποιο κλείδωμα στην σιμ, ώστε να μην μπορεί να διαβάσει άλλη;; δεν ξέρω μπορεί να λέω και βλακείες.

Πως γίνεται τηλέφωνο του 18 και να μην έχει εγγύηση;;

Επεξ/σία από chios

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...