THSSALONIKI Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα στην ομάδα, προσφατα πήρα το παρόν κινητό από το κατάστημα istorm (από αντικατάσταση) και παρουσίασε τώρα το εξής πρόβλημα αυτή την φορά: η μπαταρία για να γεμίσει από το 2% έως το 92% θέλει 7,5 ώρες. ΝΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 7,5ωρες για ούτε καν στο 100%... μιλάμε για ένα πανάκριβο κινητό από ότι καταλαβαίνετε και έχω απελπιστεί και χρειάζομαι βοήθεια. Παρακαλώ οποίος γνωρίζει έστω το ελάχιστο ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 57 λεπτά πριν, THSSALONIKI είπε Καλησπέρα στην ομάδα, προσφατα πήρα το παρόν κινητό από το κατάστημα istorm (από αντικατάσταση) και παρουσίασε τώρα το εξής πρόβλημα αυτή την φορά: η μπαταρία για να γεμίσει από το 2% έως το 92% θέλει 7,5 ώρες. ΝΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 7,5ωρες για ούτε καν στο 100%... μιλάμε για ένα πανάκριβο κινητό από ότι καταλαβαίνετε και έχω απελπιστεί και χρειάζομαι βοήθεια. Παρακαλώ οποίος γνωρίζει έστω το ελάχιστο ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ εφοσον εκανες αντικατασταση λογικα εχεις ακομα εγγυηση, οποτε καλο θα ταν να πας εκει. αμα δεν του χεις κανει εσυ κατι (περιεργα καλωδια φορτισης κλπ) τοτε απαιτησε δωρεαν επισκευη ή αντικατασταση
isay Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, nomerhuck είπε Προσπάθησε να μη γραφεις greeklish αν δεν θελεις να σβήνονται 1
nomerhuck Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 37 λεπτά πριν, isay είπε Προσπάθησε να μη γραφεις greeklish αν δεν θελεις να σβήνονται καλα
THSSALONIKI Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, nomerhuck είπε file dwkimase na alla3eis fortisth mpas kai. allios kati paizete me thn mpataria mallon Άλλαξα και το τροφοδοτικό ρεύματος και το καλώδιο 5 ώρες πριν, Lezantas26 είπε εφοσον εκανες αντικατασταση λογικα εχεις ακομα εγγυηση, οποτε καλο θα ταν να πας εκει. αμα δεν του χεις κανει εσυ κατι (περιεργα καλωδια φορτισης κλπ) τοτε απαιτησε δωρεαν επισκευη ή αντικατασταση Αυτό σκέφτομαι απλός θέλω να δω αν υπάρχει άλλη λύση διότι θα είναι η δεύτερη φορά που θα πάω για αντικατάσταση... 1 2
nomerhuck Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, THSSALONIKI είπε Άλλαξα και το τροφοδοτικό ρεύματος και το καλώδιο Αυτό σκέφτομαι απλός θέλω να δω αν υπάρχει άλλη λύση διότι θα είναι η δεύτερη φορά που θα πάω για αντικατάσταση... πανε δωστο δεν θα σου πουν και τιποτα εσυ φταις που τα κινητα τους ειναι για πεταμα 1
chios Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Όταν αγοράζεις ένα κινητό υπερτιμημένο 4 φορές την αξία τι περιμένεις; πάνε οι εποχές που τα μήλα ήταν πολύ καλά τηλέφωνα. 1
THSSALONIKI Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, chios είπε Όταν αγοράζεις ένα κινητό υπερτιμημένο 4 φορές την αξία τι περιμένεις; πάνε οι εποχές που τα μήλα ήταν πολύ καλά τηλέφωνα. Προσωπικά πιστευω πως ακόμη είναι από τις 5 μεγαλύτερες ναυαρχίδες που κυκλοφορούν και έχω βολευτεί παρά πολύ με ότι iPhone είχα από το 5 ναι ύστερα. Το θέμα είναι το εξής, να πάω για αντικατάσταση(που αυτό θέλω εγώ καλύτερα) ή να πάρω τον φορτιστή του iPad(2,4Α);
turbat0s Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, THSSALONIKI είπε ή να πάρω τον φορτιστή του iPad(2,4Α); Μα δεν είναι βέβαιο ότι φταίει ο φορτιστής του. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2018 από turbat0s
THSSALONIKI Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, turbat0s είπε Μα δεν είναι βέβαιο ότι φταίει ο φορτιστής του. Εννοώ αντί για αντικατάσταση να «σκεπασω» το πρόβλημα με έναν ταχυφορτιστή και τέλος; Ή να προβώ σε αντικατάσταση και να διορθωθεί εξ ολοκλήρου το πρόβλημα που έχει;
kostasbm Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 εγω δεν καταλαβαινω γιατι δεν το πας πισω??? προτιμας να κανεις κατι αλλο και αν γινει ζημια μετα τι θα κανεις???
turbat0s Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, THSSALONIKI είπε Εννοώ αντί για αντικατάσταση να «σκεπασω» το πρόβλημα με έναν ταχυφορτιστή και τέλος; Ή να προβώ σε αντικατάσταση και να διορθωθεί εξ ολοκλήρου το πρόβλημα που έχει; Δεν σκεπάζεται το πρόβλημα αν είναι ελαττωματικό το τηλέφωνο. 1
THSSALONIKI Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 29 λεπτά πριν, kostasbm είπε εγω δεν καταλαβαινω γιατι δεν το πας πισω??? προτιμας να κανεις κατι αλλο και αν γινει ζημια μετα τι θα κανεις??? Και εγώ αυτό σκέφτομαι. Οποτε μέσα στις επόμενες μέρες το πάω μιας που έχω την δυνατότητα με το Apple Care ακόμη. Σας ευχαριστώ όλους σας για την ανταπόκριση!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα