Mimoupeis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Γεια σας παιδια. Ενας φιλος μου εχει καφε και θελει να βαλει στο wifi που θα μπαινουν οι πελατες του μια Landing page - με Login και λιγα σχετικα λογια και λογοτυπο. Μπορει κανεις να με βοηθησει σχετικα με αυτο? Ψαχνω στο ιντερνετ και μου βγαζει μονο εμπορικα router για αυτο και πολυ ακριβα. Υπαρχει τροπος να γινει απλα με τα υπαρχων ρουτερ του. Τις γνωσεις σας παρακαλω
dexterios Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Μπορείς να δοκιμάσεις κάτι DIY σαν και αυτό https://pimylifeup.com/raspberry-pi-captive-portal/amp/
infin1tyGR Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Και με κάποιο MikroTik μπορείς εύκολα να το στήσεις χωρίς να ξεφύγεις οικονομικά.
Mimoupeis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Θελω να εμφανιζεται η landing σελιδα ακομα και σε apps οπως του FB. Γινεται με αυτα που μου λετε?
seris Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Το post είναι παλιό, για αυτούς που ακόμα ψάχνουν, υπάρχον διαφορές λύσεις εκεί έξω. Υπάρχουν υπηρεσίες που συνήθως είναι με συνδρομή και χρησιμοποιώντας ένα router Mikrotik/TP-Link σε openWRT σου δίνουν δυνατότητα να προσφέρεις captive portal και άλλες υπηρεσίες. Έχω βρει captive portal routers που έχουν στην ουσία ενσωματωμένο builder - landing page και είναι χωρίς συνδρομή. Δοκιμάστε GIS – www.guest-internet.com, Peplink -www.peplink.com, Waver - www.wavertech.eu
akis_tzev Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Έψαχνα κάτι παρόμοιο για το ιντερνετ καφέ που εργαζόμουν και να είναι και οικονομικό.Τελικά καταλήξαμε σε μια εταιρία που στα παρέχει όλα δωρεάν με την προυπόθεση ότι θα θάζει ένα μικρό διαφημιστικό βίντεο κατα την διάρκεια του login
Mimoupeis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Στις 6/5/2019 στις 8:14 ΠΜ, akis_tzev είπε Έψαχνα κάτι παρόμοιο για το ιντερνετ καφέ που εργαζόμουν και να είναι και οικονομικό.Τελικά καταλήξαμε σε μια εταιρία που στα παρέχει όλα δωρεάν με την προυπόθεση ότι θα θάζει ένα μικρό διαφημιστικό βίντεο κατα την διάρκεια του login Μπορεις να υποδειξεις την εταιρια? Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα