Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τι στέλνει η άμαζον Αγγλίας με ΕΛΤΑ η με κάποιο κούριερ .

παραγγελνω πρώτη φορά πρέπει να προσέξω κάτι ;;

Δημοσ.

Έχει standard delivery με το οποίο στο στέλνουν με ελτά, και expedited με το οποίο στο στέλνουν με κούριερ.

1000 φορές καλύτερα να επιλέξεις expedited έχει αν θυμάμαι κάλα ένα κόστος παραπάνω αλλά σε 2-3 μέρες είναι σπίτι σου.

Δεν σου συνιστώ να μπλέξεις με ελτά σε καμία περίπτωση.

• Like 1
Δημοσ.

Για μένα αν δεν βιάζεσαι ιδιαίτερα και τα ΕΛΤΑ μια χαρά είναι. Ανάλογα πόσο κάνει αυτό που θες και τι διαφορά έχει το κόστος αποστολής.

• Like 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, zio10 είπε

Για μένα αν δεν βιάζεσαι ιδιαίτερα και τα ΕΛΤΑ μια χαρά είναι. Ανάλογα πόσο κάνει αυτό που θες και τι διαφορά έχει το κόστος αποστολής.

Μου έχουν χάσει 2 φορές πράγματα.

Την μία βρέθηκε το δέμα μου στην Γερμανία. Δεν έχω ιδέα πως έγινε αυτό το πράγμα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 3oxic είπε

Την μία βρέθηκε το δέμα μου στην Γερμανία. Δεν έχω ιδέα πως έγινε αυτό το πράγμα.

Τα ΕΛΤΑ;! Τι να σου πω, με το δίκιο σου τότε :)

Εμένα δεν έχει χαθεί ποτέ τίποτα σε πολλές παραγγελίες!

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, 3oxic είπε

Πως ξέρεις οτι φταίνε τα ΕΛΤΑ? Το πιο πιθανό είναι οτι ΔΕΝ φταίνε τα ΕΛΤΑ, απλά κόλλησε το δέμα σου στην Γερμανία.
Επίσης, το expedited δεν το έχω πληρώσει ποτέ κάτω από +10 ευρώ (είναι πολλά) οπότε δεν νομίζω να το προτιμούν πολλοί (αναλόγως και τι αγοράζεις).

• Like 1
Δημοσ.

το standard shipping ειναι μια χαρα, στις περισσοτερες αγορες μου κανει μια εβδομαδα ακριβως (απο αγγλικο). expedited δεν εχω χρησιμοποιησει, ειναι αρκετα πιο ακριβο

• Like 2
Δημοσ.

εγω παιδια βαζω expedited που ερχεται σε 2 μερες και κυριως (για μενα) στο σπιτι μου με dhl... με το ταχυδρομιο κανει 7+ μερες και βεβαια πρεπει να παω να παραλαβω απο εκει τα πραγματα.

το κοστος στις παραγγελιες που βαζω στα 70-80 ευρω, ειναι περιπου 6€ ταχυδρομειο & 16€ κουριερ

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε

Απλό είναι, αν δεν έχεις λεφτά για πέταμα πληρώνεις τα φτηνότερα μεταφορικά

Αυτό ακριβώς, χωρίς πολλά πολλά. Με μόνη εξαίρεση αν έχεις λόγο να βιάζεσαι πάρα πολύ να παραλάβεις.

• Like 1
Δημοσ.

παιδια μου στελνουν με μια εταιρια ITDGlobal

θα παραλαβω με ελτα η κουριερ θα μου τα φερει σπιτι

ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...