rena@rena Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα ήθελα την βοήθειά σας σχετικά με την συνδεση σε δυκτιο του ΟΤΕ WIFIFON. Από τότε που άλλαξα κεραία δεν μπορεί να συνδεθεί με τίποτα στη σελίδα του Οτε. Συγκεκριμένα έχω παρεί την κεραια TP-LINK 300Mbps με συνδεση USB την οποία την χρησιμοποιώ με καλώδιο και στο μπαλκόνι για περισσότερη ισχύ.Αλλα στο οτε wifi που εχω τους κωδικούς για σύνδεση και που δούλευε με προηγούμενη κεραία NETGEAR , τώρα δεν μπαινει.Μου βγάζει ένα μηνυμα στη σελίδα ότι λυπούμαστε αλλα δεν μπορείτε να συνδεθείτε.Επίσης δεν με αφήνει να κανω τιποτα στο μενου της σελίδας ,λες και είναι όλα απενεργοποιημένα.Παρόλα αυτά μου δειχνει ότι το pc είναι συνδεδεμένο και ότι εχει προσβαση στο internet.....Η ισχύς του σηματος είναι πολύ καλή ,μπαινουμε και από τα κινητα αλλα από το κομπιούτερ όχι.Εχει τύχει σε κανέναν? Μπορείτε να βοηθήσετε? Δεν γνωρίζω πολλά πραγματα.Να επισημάνω ότι δεν εχω router πιανω μονο το σημα το ανοιχτό του γειτονα....:) Μήπως δεν με αφηνει η κεραία ?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από rena@rena
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα