Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα, είμαι στην διαδικασία εγκατάστασης αυτόνομης θέρμανσης αερίου στο διαμέρισμα. Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο site που να βάζεις τα στοιχεία του διαμερίσματος και την μηνιαία/ετήσια κατανάλωση και να σου δείχνει ποιος είναι ο πιο συμφέρον πάροχος; για το ρεύμα έχω βρει και ήθελα για το αέριο.

υ.γ. Εγώ και ένας άλλος ιδιοκτήτης ζητήσαμε η εγκατάσταση των μετρητών να γίνει στην ταρατσα και στο συμβόλαιο που υπογράψαμε η εδα θεσσαλίας το αποδέχτηκε. το πρόβλημα έιναι πως σε 2 μέρες λήγουν οι 2 μήνες από την υπογραφή του συμβολαίου και δεν έχουν κάνει καμία κίνησς ενώ εμείς έχουμε ολοκληρώσει τις εργασίες στα σπίτια μας. Τι μπορώ να κάνω αν δεν γίνει η εγκατάσταση μέσα στην προθεσμία που ορίζει το συμβόλαιο ότι θα έπρεπε να έχουν κάνει την εγκατάσταση;

υ.γ. 2 είναι γελοίο να καλείς την εξυπηρέτηση πελατών και να σου λέει "μέσος χρόνος αναμονής 1 λεπτό" ενώ εισαι στην αναμονή 16λεπτά

Δημοσ.

Μετρητες στην ταρατσα και σας είπε εταιρεία οτι ενταξει γινεται, τελείως περιεργο

Εκτος αν ενοεις του ωρομετρητες τηα αυτόνομης

Δημοσ.
12 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Μετρητες στην ταρατσα και σας είπε εταιρεία οτι ενταξει γινεται, τελείως περιεργο

Εκτος αν ενοεις του ωρομετρητες τηα αυτόνομης

Σε Θεσσαλία, Θεσσαλονίκη οι μετρητές μπαίνουν στην ταράτσα με το κουτί τους κανονικά σε παρά πολλές περιπτώσεις.

Απλά στην Αθήνα δεν χρησιμοποίητε το λεγόμενο «riser» και προτιμάται οι μετρητές να μπαίνουν στην ειδοδο της πολυκατοικίας χωρίς κουτια η και με κουτια.

Είναι δυο διαφορετικές «σχολές» στο θέμα των κατασκευών. Η Θεσσαλονίκη, Θεσσαλία ακολουθεί ένα ιταλικό μοντέλο κατασκευών εδώ και 18 χρόνια.

• Like 2
Δημοσ.
23 ώρες πριν, fysikos είπε

καλησπέρα, είμαι στην διαδικασία εγκατάστασης αυτόνομης θέρμανσης αερίου στο διαμέρισμα. Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο site που να βάζεις τα στοιχεία του διαμερίσματος και την μηνιαία/ετήσια κατανάλωση και να σου δείχνει ποιος είναι ο πιο συμφέρον πάροχος; για το ρεύμα έχω βρει και ήθελα για το αέριο.

υ.γ. Εγώ και ένας άλλος ιδιοκτήτης ζητήσαμε η εγκατάσταση των μετρητών να γίνει στην ταρατσα και στο συμβόλαιο που υπογράψαμε η εδα θεσσαλίας το αποδέχτηκε. το πρόβλημα έιναι πως σε 2 μέρες λήγουν οι 2 μήνες από την υπογραφή του συμβολαίου και δεν έχουν κάνει καμία κίνησς ενώ εμείς έχουμε ολοκληρώσει τις εργασίες στα σπίτια μας. Τι μπορώ να κάνω αν δεν γίνει η εγκατάσταση μέσα στην προθεσμία που ορίζει το συμβόλαιο ότι θα έπρεπε να έχουν κάνει την εγκατάσταση;

υ.γ. 2 είναι γελοίο να καλείς την εξυπηρέτηση πελατών και να σου λέει "μέσος χρόνος αναμονής 1 λεπτό" ενώ εισαι στην αναμονή 16λεπτά

Η εταιρεία διανομής είναι μια, οπότε υπομονή μέχρι να έρθει να συνδέσει. Επειδή πλέον άλλο ΕΔΑ άλλο πάροχος, όταν υπέγραψες το συμβόλαιο σύνδεσης δεν χρειαζόταν να διαλέξεις και πάροχο αερίου;

Δημοσ.

Μα δεν γραφω οτι ψαχνω εταιρεια διανομης, παροχο ψαχνω. Προφανως αν ειχα επιλεξει παροχο κατα την υπογραφη του συμβολαιου με την εταιρια διανομης,δεν θα εψαχνα τωρα για παροχο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...