Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας , ειμαι η Ιωαννα και ενα θεμα που με απασχολει εδω και χρονια ειναι τα μαλλια μου. Ειναι μπουκλοτα αλλα φριζαρουν απιστευτα και φαινοντας σαν να τα εχω χτενισει , εχω δοκιμασει πολλα σαμπουαν μηπως βοηθησουν  απο σουπερ μαρκετ , απο φαρμακεια και απο κομμωτηρια αλλα μεχρι τωρα τιποτα , εχω ακολουθησει διαφορες τακτικες με λαδια , μπλουζες αντι για πετσετες και αλλα πολλα αλλα εχω απελπιστει , υπαρχει μηπως κατι αλλο που μπορω να κανω????

• Sad 1
Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τι ακριβώς είναι όλα αυτά που έχεις κάνεις με τα σαμπουάν. Πάρε κάποια καλά προϊόντα μαλακτικής και μάσκας και κάνε τακτική εφαρμογή. Αν και αυτό δεν δουλέψει πήγαινε σε έναν έμπειρο κομμωτή να σε καθοδηγήσει με κάποιο πιθανώς επαγγελματικό ειδικό προϊόν. Αν και αυτό δεν δουλέψει κουρεύεσαι γουλί

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ισιωτική babyliss,είναι λίγο ακριβή αλλά εμένα αυτή με έσωσε ,αν και δεν την χρησιμοποιώ στο κεφάλι,αλλά μαλλιά είναι και αυτά 

Επεξ/σία από scarface5323
  • Like 2
Δημοσ.

Δυστυχώς, όσο μεγαλώνεις είναι λογικό να γκριζάρουν τα μαλλιά σου.
Μπορείς να κόβεις τις γκρίζες τρίχες ή ακόμα καλύτερα να τα βάφεις από τη ρίζα, αν και δεν είναι πάντα άσχημο το φυσικό γκριζάρισμα.
Ίσως σε βοηθάει να συμβιβαστείς και με την ηλικία σου.
 Μην αγχώνεσαι, σε όλους συμβαίνει κάποια στιγμή...

• Confused 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Μπορείς να κόβεις τις γκρίζες τρίχες ή ακόμα καλύτερα να τα βάφεις από τη ρίζα, αν και δεν είναι πάντα άσχημο το φυσικό γκριζάρισμα.

Φρι, όχι γκρι :P

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Μη βάζεις ιδέες, ένα αμόκ το έχει πάθει με το φριζάρισμα, φαντάσου να ψυχανεμιστεί και γκριζάρισμα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, zio10 είπε

Φρι, όχι γκρι :P

Υπάρχει τέτοια λέξη;
Απ'το freeze βγαίνει, παγώνουν τα μαλλιά;
Έβαλα στο google τι σημαίνει φριζάρω και μου έβγαλε κρεπάρω, γίνονται σαν κρέπα δηλαδή;
Δε βγάζω άκρη...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aggelos87 είπε

Το ίδιο ακριβώς παθαίνω και εγώ με τις δικές μου τρίχες... Τις κάτω 

του ποδιού εννοεις..,ναι να χρησιμοποιείς conditioner εμένα με έσωσε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορειτε να μου λυσετε μια απορια;Ειναι δυνατον το κορακι να μην ειδε τη χερουκλα του Βειρινια;.Σιχαμα αυτο το ελληνικο πρωταθλημα

Επεξ/σία από cumulus
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...