Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βάζω στοίχημα έχουν πέσει PM από τις κόρες με όλα τα μυστικά της καλής ισιωτικής...

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Δεν μιλαμε γιατι ειμαστε βουτηγμενες στην αγνοια και περιμενουμε απο εσας τους αντρες καμια συμβουλη!!!

Νομίζω δεν έχεις παράπονο, έχουμε διεισδύσει στην καρδιά της τρίχας.

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, TriLoBiTe said:

Νομίζω δεν έχεις παράπονο, έχουμε διεισδύσει στην καρδιά της τρίχας.

Κανενα παραπονο! Στο ινσομνια παντα λυνονται ολες μου οι αποριες. 

Σοβαρα τωρα, δεσποινις TS, υγρο πυρ δοκιμασες; Εδω μεσα το προτεινουν συχνα σαν λυση.

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, *nenya* said:

Σοβαρα τωρα, δεσποινις TS, υγρο πυρ δοκιμασες; Εδω μεσα το προτεινουν συχνα σαν λυση.

Φταίω εγώ να postάρω το video από το "There is something about Mary" με το "υγρό πυρ" στο μαλλί της Cameron Diaz? 😛

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.

@Tζοβάνα. Μη την ακούς τη νένυ, ζηλεύει! (τη φριζαρισμένη σου μπούχλα)

εκτός κι αν θέλεις να μείνεις κουρούπα

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως τα τσακάλια του ίνσο έχουμε λύση για όλα. Για τρίχες ρώτησε η κοπέλα, μπορεί να φύγει με γνώσεις μελισσοκομικής που λέει ο λόγος. :P

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Glikos είπε

Πάντως τα τσακάλια του ίνσο έχουμε λύση για όλα. Για τρίχες ρώτησε η κοπέλα, μπορεί να φύγει με γνώσεις μελισσοκομικής που λέει ο λόγος. :P

Το μέλι κάνει καλό στις τρίχες, τώρα αν και τις κάνει καρφί δεν ξέρω... 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, AtiX είπε

Το μέλι κάνει καλό στις τρίχες, τώρα αν και τις κάνει καρφί δεν ξέρω... 

Τύφλα νά'χει η Garnier.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Glikos είπε

Για τρίχες ρώτησε η κοπέλα, μπορεί να φύγει με γνώσεις μελισσοκομικής που λέει ο λόγος. :P

Μήπως προτείνεις την άλλη κλασική συνταγή; να βάλει πάνω στο μαλλί το μέλι της ζωής?

Μα τι Γλυκός😋

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, TriLoBiTe είπε

Μήπως προτείνεις την άλλη κλασική συνταγή; να βάλει πάνω στο μαλλί το μέλι της ζωής?

Μα τι Γλυκός😋

Ε τώρα, άδικα πάει το nickname.?!  :P

• Like 1
Δημοσ.

Και όμως το φριζάρισμα του μαλλιού θεωρείται τέχνη στην κομμωτική Κοινότητα.

Σπουδαίοι Έλληνες κυρίως κομμωτές ενίοτε και κομμώτριες έχουν κάνει σεμινάρια , εκπαιδεύσεις,ακόμη και πτυχιακές προκειμένου να μάθουν από κορυφαίους ξένους κομμωτές το τέλειο φριζάρισμα του μαλλιού.

Ε ρε τι τραβάμε μας κλείνουν το ένα θέμα μετά το άλλο και οι περισσότεροι δεν προλαβαίνουμε να τρολάρουμε ούτε μια φορά.:P

• Like 1
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...