AtiX Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Βάζω στοίχημα έχουν πέσει PM από τις κόρες με όλα τα μυστικά της καλής ισιωτικής... Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από AtiX
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, *nenya* είπε Δεν μιλαμε γιατι ειμαστε βουτηγμενες στην αγνοια και περιμενουμε απο εσας τους αντρες καμια συμβουλη!!! Νομίζω δεν έχεις παράπονο, έχουμε διεισδύσει στην καρδιά της τρίχας. 1
*nenya* Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 1 minute ago, TriLoBiTe said: Νομίζω δεν έχεις παράπονο, έχουμε διεισδύσει στην καρδιά της τρίχας. Κανενα παραπονο! Στο ινσομνια παντα λυνονται ολες μου οι αποριες. Σοβαρα τωρα, δεσποινις TS, υγρο πυρ δοκιμασες; Εδω μεσα το προτεινουν συχνα σαν λυση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, *nenya* said: Σοβαρα τωρα, δεσποινις TS, υγρο πυρ δοκιμασες; Εδω μεσα το προτεινουν συχνα σαν λυση. Φταίω εγώ να postάρω το video από το "There is something about Mary" με το "υγρό πυρ" στο μαλλί της Cameron Diaz? 😛 Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από ThReSh
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 @Tζοβάνα. Μη την ακούς τη νένυ, ζηλεύει! (τη φριζαρισμένη σου μπούχλα) εκτός κι αν θέλεις να μείνεις κουρούπα 1
Glikos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Πάντως τα τσακάλια του ίνσο έχουμε λύση για όλα. Για τρίχες ρώτησε η κοπέλα, μπορεί να φύγει με γνώσεις μελισσοκομικής που λέει ο λόγος.
AtiX Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Glikos είπε Πάντως τα τσακάλια του ίνσο έχουμε λύση για όλα. Για τρίχες ρώτησε η κοπέλα, μπορεί να φύγει με γνώσεις μελισσοκομικής που λέει ο λόγος. Το μέλι κάνει καλό στις τρίχες, τώρα αν και τις κάνει καρφί δεν ξέρω...
Glikos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, AtiX είπε Το μέλι κάνει καλό στις τρίχες, τώρα αν και τις κάνει καρφί δεν ξέρω... Τύφλα νά'χει η Garnier. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Glikos είπε Για τρίχες ρώτησε η κοπέλα, μπορεί να φύγει με γνώσεις μελισσοκομικής που λέει ο λόγος. Μήπως προτείνεις την άλλη κλασική συνταγή; να βάλει πάνω στο μαλλί το μέλι της ζωής? Μα τι Γλυκός😋 1
*nenya* Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 TS, μην φριζαρεις εεεεε φρικαρεις! Μιλα μας! Ειμαστε καλα παιδια! 1
Glikos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, TriLoBiTe είπε Μήπως προτείνεις την άλλη κλασική συνταγή; να βάλει πάνω στο μαλλί το μέλι της ζωής? Μα τι Γλυκός😋 Ε τώρα, άδικα πάει το nickname.?! 1
papoys1 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Και όμως το φριζάρισμα του μαλλιού θεωρείται τέχνη στην κομμωτική Κοινότητα. Σπουδαίοι Έλληνες κυρίως κομμωτές ενίοτε και κομμώτριες έχουν κάνει σεμινάρια , εκπαιδεύσεις,ακόμη και πτυχιακές προκειμένου να μάθουν από κορυφαίους ξένους κομμωτές το τέλειο φριζάρισμα του μαλλιού. Ε ρε τι τραβάμε μας κλείνουν το ένα θέμα μετά το άλλο και οι περισσότεροι δεν προλαβαίνουμε να τρολάρουμε ούτε μια φορά. 1 1
scarface5323 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) μια είναι η λύση,ντεφρηζινγκ Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από scarface5323
AtiX Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) @papoys1 έλα παππού να σου δείξω τα αμπελοχώραφά σου... Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από AtiX
Oscar_Mike Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, *nenya* είπε Σοβαρα τωρα, δεσποινις TS, υγρο πυρ δοκιμασες; μαλλί Νο Φροστ, δεν παίζει? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις