*nenya* Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Παππου, εσυ μιλας για κρεπαρισμα καλε! Καμια σχεση. Το φριζαρισμα δεν θελουμε να μας το κάνουν, μονο να μας το εξαφανιζουν!
helicoid Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Για φριζαρίσματα παντώς είδους παρακαλείσθε να απευθυνθείτε στον ειδικό. Spoiler
Glikos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Είναι που είναι μετρημένες οι κοπέλες εδώ την τρομάξαμε και αυτήν. Ιωάννα come back.
Alexandros7474 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Στείλε μήνυμα στην εκπομπή του τσουκαλα . Θα σου πει
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, Glikos είπε Είναι που είναι μετρημένες οι κοπέλες εδώ την τρομάξαμε και αυτήν. Ολοι οι γυπαετοί εδώ έχουμε μαζευτεί
Glikos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε Ολοι οι γυπαετοί εδώ έχουμε μαζευτεί Το χάσαμε (και αυτό) το κορίτσι.
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Aς μη χάνουμε την ελπίδα μας φίλε γύπα, ποντάρω στο φριζαρισμένο της μαλλί και περιμένω νέο θρεντ για τρίχες.
vrwmiaris Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, JoannaK.T είπε Γεια σας , ειμαι η Ιωαννα και ενα θεμα που με απασχολει εδω και χρονια ειναι τα μαλλια μου. Ειναι μπουκλοτα αλλα φριζαρουν απιστευτα και φαινοντας σαν να τα εχω χτενισει , εχω δοκιμασει πολλα σαμπουαν μηπως βοηθησουν απο σουπερ μαρκετ , απο φαρμακεια και απο κομμωτηρια αλλα μεχρι τωρα τιποτα , εχω ακολουθησει διαφορες τακτικες με λαδια , μπλουζες αντι για πετσετες και αλλα πολλα αλλα εχω απελπιστει , υπαρχει μηπως κατι αλλο που μπορω να κανω???? Έλα στο χλαπ να σε βρούμε λύση
AtiX Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Έλα στο χλαπ να σε βρούμε λύση Δεν έχει ψυχολογικά, φριζαρισμενο μαλλί έχει η κοπέλα... Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από AtiX
Προτεινόμενες αναρτήσεις