Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Port forward (σε zte h267n v1.0)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω στατικη ip στο pc..

Εχω τις εξης ρυθμισεις...

port.PNG.a44839db9c57cd7044454f703eff9dd7.PNG

Εχω rules στο firewall των windows για οτι port ανοιγω,

και οταν κανω check να δω αν δουλευει ειναι κλειστο..(η λεει connection refused σε αλλα site).

Αν βαλω το port στο torrent και κανω check περναει κανονικα. Κανω κατι λαθος;

Επεξ/σία από Sinic
τιτλος
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πατα στο λινκ και κανε το τεστ...    http://www.canyouseeme.org/

Αν δεν σου βγαλει ανοιχτη την πορτα, κλεισε για λιγο το αντιβαιρους που εχεις και ξαναδοκιμασε, μηπως σου την κοβει αυτο.

Επισης (τουλαχιστον) για τορεντ η πορτα ειναι ακαταλληλη. Θελει πανω απο 40000. Δεν ξερω αν πρεπει να ανοιξεις την συγκεκριμενη, αν οχι, θα σου προτεινα να την αλλαξεις με μια μεγαλυτερη.

Τελος αν εχεις ΟΤΕ αφαιρεσε την ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ που παρεχει αυτοματα σε ολες τις συνδεσεις του, μηπως σου δημιουργει αυτη το προβλημα...

Επεξ/σία από goana12
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για την απαντηση αλλα δυστηχώς...

-στο canyouseeme λεει connection refused

-δεν χρησιμοποιω antivirus

-δεν θελω να ανοιξω πορτα για τορρεντ(απλα αν την βαλω στο τορρεντ και κανω τσεκ την δειχνει ανοιχτη). Ο,τι πορτ και να δοκιμασω το ιδιο κανει.

-εχω cyta...

εχω δοκιμασει τα παντα και δεν βγαζω ακρη 😕

Επεξ/σία από Sinic
Δημοσ.
6 hours ago, Sinic said:

Ευχαριστώ για την απαντηση αλλα δυστηχώς...

-στο canyouseeme λεει connection refused

-δεν χρησιμοποιω antivirus

-δεν θελω να ανοιξω πορτα για τορρεντ(απλα αν την βαλω στο τορρεντ και κανω τσεκ την δειχνει ανοιχτη). Ο,τι πορτ και να δοκιμασω το ιδιο κανει.

-εχω cyta...

εχω δοκιμασει τα παντα και δεν βγαζω ακρη 😕

θα τσεκαρεις στο canyouseeme.org εφοσον χρησιμοποιεις το port καπου πχ στο mtorrent. αλλιως θα το δεις κλειστο οπως και εγινε.

δεν ειναι παραξενο.

Δημοσ.

Το συγκεκριμενο ειναι port για το fortnite αλλα και που το χρησιμοποιω παλι connection refused λεει.

Δοκιμασα και αλλα ports το ιδιο ακριβώς κανει

Δημοσ.
2 hours ago, Sinic said:

Το συγκεκριμενο ειναι port για το fortnite αλλα και που το χρησιμοποιω παλι connection refused λεει.

Δοκιμασα και αλλα ports το ιδιο ακριβώς κανει

τρεχει το fortnite εκεινη την στιγμη που κανεις το τεστ?τι προβλημα αντιμετωπιζεις με το Fortnite.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι εκανα το τεστ ενω ημουν σε game.

το ping μου ειναι στα ~110(ειχα 60 πριν κανα 2μηνο).

Επισης θα θελα να κανω κι αλλα port forward αν εβγαζα ακρη με αυτο...

Επεξ/σία από Sinic
Δημοσ.
44 minutes ago, Sinic said:

Ναι εκανα το τεστ ενω ημουν σε game.

το ping μου ειναι στα ~110(ειχα 60 πριν κανα 2μηνο).

Επισης θα θελα να κανω κι αλλα port forward αν εβγαζα ακρη με αυτο...

δεν κανεις κατι λαθος και μου φαινεται παραξενο να φταιει οτι δεν εχεις κανει port forward.κλεισε απο τον οτε την αυξημενη ασφαλεια τυπικα και β.κανε dmz που ανοιγει ολα τα ports  για δοκιμη.και να μην σε κοβει firewall σε windows ή στο router

Δημοσ.

Ευαχριστώ για το ενδιαφέρον φιλε μου. 

Και μένα μου φαινεται παρεξενο, εχω cyta και δεν εχω δει καποιον στο φορουμ να χει προβληματα με αυξημενη ασφαλεια η κατι παρομοιο.

Πιστεύω το ρουτερ ειναι αχρηστο/δεν σε αφηνει να κανεις τιποτα(ουτε qos, ουτε firmware update κλπ)

το dmz οταν το κανω enable με την ip του υπολογιστη μου χανω καθε επαφη απο αυτο, ουτε στο μενου του ρουτερ δεν μπορω να μπω ενω αλλες συσκευες μπαινουν κανονικα στο ιντερνετ και παντου.

ολα εναντιον μου 😋

Δημοσ.
6 hours ago, Sinic said:

Ευαχριστώ για το ενδιαφέρον φιλε μου. 

Και μένα μου φαινεται παρεξενο, εχω cyta και δεν εχω δει καποιον στο φορουμ να χει προβληματα με αυξημενη ασφαλεια η κατι παρομοιο.

Πιστεύω το ρουτερ ειναι αχρηστο/δεν σε αφηνει να κανεις τιποτα(ουτε qos, ουτε firmware update κλπ)

το dmz οταν το κανω enable με την ip του υπολογιστη μου χανω καθε επαφη απο αυτο, ουτε στο μενου του ρουτερ δεν μπορω να μπω ενω αλλες συσκευες μπαινουν κανονικα στο ιντερνετ και παντου.

ολα εναντιον μου 😋

δοκιμασε να μπεις μετα στο ρουτερ απο το κινητο σου.β.λογικο να μην σε αφηνει να κανεις  firmware update αφου η cyta δεν σου δινει πληρη προσβαση.custom firmware φοραει.fast path εχεις ζητησει για καλυτερο ping?η cyta  δεν εχει αυξημενη ασφαλεια.μονο η cosmote

Δημοσ.

Τη πορτα για να στη δειξει ανοιχτη θα πρεπει να τη χρησιμοποιεις εκεινη τη στιγμη αλλιως στη δειχνει κλειστη. Μια χαρα το εχεις κανει και δουλευει ετσι. Ανοιχτες ειναι.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, poulinos είπε

δοκιμασε να μπεις μετα στο ρουτερ απο το κινητο σου.β.λογικο να μην σε αφηνει να κανεις  firmware update αφου η cyta δεν σου δινει πληρη προσβαση.custom firmware φοραει.fast path εχεις ζητησει για καλυτερο ping?η cyta  δεν εχει αυξημενη ασφαλεια.μονο η cosmote

Το upload μονο ειναι fastpath. Μου είχε πει στο τηλ οτι δεν μπορει η cyta να μου το κανει fastpath γιατι ειμαι σε καμπινα του οτε και μονο ο οτε μπορει.

2 ώρες πριν, M@dB0x είπε

Τη πορτα για να στη δειξει ανοιχτη θα πρεπει να τη χρησιμοποιεις εκεινη τη στιγμη αλλιως στη δειχνει κλειστη. Μια χαρα το εχεις κανει και δουλευει ετσι. Ανοιχτες ειναι.

την χρησιμοποιουσα αν διαβασεις πιο πανω, αν εχεις καποια πορτα αλλη να κανω τεστ(εκτος utorrent) ακουω! :)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
On 06/12/2018 at 14:02, Sinic said:

Το upload μονο ειναι fastpath. Μου είχε πει στο τηλ οτι δεν μπορει η cyta να μου το κανει fastpath γιατι ειμαι σε καμπινα του οτε και μονο ο οτε μπορει.

την χρησιμοποιουσα αν διαβασεις πιο πανω, αν εχεις καποια πορτα αλλη να κανω τεστ(εκτος utorrent) ακουω! :)

ενα παιχνιδι μπορει να παιζει με πολλα Ports καιεκεινο να μην χρησιμοποιειται παντα οποτε για αυτο να στο εβγαλε κλειστο.το Mtorrent ειναι το καλυτερο τεστ.

β. κανονικα η cyta μπορει να στειλει αιτημα στον οτε για να σε γυρισουν Fast path και στο down.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...