hondakkias31 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 επειδη εχω τα Pulse της thermaltake ειναι πολυ αξιολογα δεν εχουν θορυβο σχετικα πρεπει να τα βαλεις τερμα και εχουν ωραιες ρυθμισεις στα 45 που τα εχει προσφορα σκεφτηκα να τα παρω ξανα να τα κανω 6 αλλα πηρα μια υδροψυξη με 3 rgb οποτε το ακυρωσα ...πολυ καλη τιμη για τα thermaltake αξιζουν με χιλια οσο για την προσφορα της corsair δεν βγαζει κατι
Arkin Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, mpokwsths είπε 14άρια ή 12άρια θέλεις; Έχω δει αυτά σε 14άρια και είναι άψογα. Και σε φωτισμό και σε απόδοση. Αυτά είναι ARGB 5V αλλά έχουν και PWM hub και controller χειρός για το φως. Τα αντίστοιχα RGB για 12V είναι τα RF140 / RF120 https://www.skroutz.gr/s/13241820/Deepcool-RF-120-RGB-3-Pack.html 1 120ari και ενα 140ari θελω. Argb header δεν εχω μονο 12volt που εβαλα πανω splitter και 2 strips. Δεν βρισκω το 140αρι της deepcool απο Ελλαδα ομως μονο το 120αρι. Για την ωρα εχω 2 λευκα ML120 ML140 τα οποια ειναι κορυφαια αλλα εχουν μονο λευκο χρωμα. Ειχα δωσει 50 για τα 2. Εχω και το υπολοιπο συστημα σε λευκο/κοκκινο οποτε δεν ενοχλουν αλλα δεν ταιριαζουν με αλλα χρωματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα