Billator Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, aizensama24 είπε Gaming accounts δεν είναι ecommerce? To δοκίμασα αυτό με mobile games, το θεωρώ από τα πιο εύκολα κομμάτια του e-commerce αλλά χρονοβόρα. Εγώ έστησα μόνος μου τον πρώτο λογαριασμό που τον πούλησα 1500$ με μια επένδυση 200$ και μετά έκανα καμιά 50αριά αγοραπωλησίες και το παράτησα. Ο χρόνος που χρειάζεται (για να χτίσεις την υπεραξία που για μένα είναι τουλάχιστον κέρδος 40-50%) για τα δικά μου δεδομένα δεν ανταποκρίνεται στο κέρδος που βγάζεις. Ο ανταγωνισμός αν πας σωστά ειναι μικρός ή ανύπαρκτος ειδικά σε καινούρια trended παιχνίδια. Όπου εκεί μπορείς να παίξεις και μπάλα και με Reselling πακέτων παιχνιδιού πολύ εύκολα. 10 λεπτά πριν, aizensama24 είπε Δεν είναι κάτι πολύπλοκο, για να πετύχεις πρέπει να αγοράζεις σε καλή τιμή και όχι μόνο αυτό αλλά να έχεις μία καλή αγορά όπου θέλουν αυτό που δίνεις. Όλα αυτά είναι κάπως δύσκολα στο διαδίκτυο με φυσικά προϊόντα. Ίσως ξεπερνιούνται αν το marketing σου είναι πολύ cost efficient όπως να έχεις πολλούς ακόλουθους στα social media αλλά πολύ αμφιβάλω ότι θα κάνεις τίποτα με εισαγωγή από το διαδίκτυο και paid ads ιδικά PPC, με EBay ίσως βγάλεις τίποτα ψίχουλα. Σε αυτό το κομμάτι σου λέω είσαι λάθος Τα φυσικά προϊόντα αν ξέρεις να παίζεις μπάλα έχουν την μεγαλύτερη δυνατότητα υπεραξίας και μεταπώλησης. Δεν γνωρίζεις για αυτό θα σου έλεγα αν σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς πιο σοβαρά αν το απέρριψες λόγω μικρής απόδοσης. Χωρίς social media , site και χωρίς διαφήμιση από μόνο το Ebay (και αργότερα μόλις μάθεις την λογική με Amazon) κάνεις παπάδες. Στο λέω από προσωπική εμπειρία. Όποιος ασχολήθηκε και έβγαλε ψίχουλα απλά έκανε κάτι λάθος Μπες κάπου και ασχολήσου συγκεκριμένα και γίνε καλός σε αυτό, δεν μπορείς όμως να έχεις άποψη για άλλα κομμάτια όταν δεν έχεις καν προσπαθήσει ή επειδή εσύ δεν πέτυχες. Δεν είναι όλα για όλους. Αποτυχία σημαίνει λάθος επιλογές ή λάθος αντικείμενο ασχολίας έτσι το κοιτάς μόνο.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, Billator είπε Σε αυτό το κομμάτι σου λέω είσαι λάθος Τα φυσικά προϊόντα αν ξέρεις να παίζεις μπάλα έχουν την μεγαλύτερη δυνατότητα υπεραξίας και μεταπώλησης. Δεν γνωρίζεις για αυτό θα σου έλεγα αν σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς πιο σοβαρά αν το απέρριψες λόγω μικρής απόδοσης. Χωρίς social media , site και χωρίς διαφήμιση από μόνο το Ebay (και αργότερα μόλις μάθεις την λογική με Amazon) κάνεις παπάδες. Στο λέω από προσωπική εμπειρία. Όποιος ασχολήθηκε και έβγαλε ψίχουλα απλά έκανε κάτι λάθος Μπες κάπου και ασχολήσου συγκεκριμένα και γίνε καλός σε αυτό, δεν μπορείς όμως να έχεις άποψη για άλλα κομμάτια όταν δεν έχεις καν προσπαθήσει ή επειδή εσύ δεν πέτυχες. Δεν είναι όλα για όλους. Αποτυχία σημαίνει λάθος επιλογές ή λάθος αντικείμενο ασχολίας έτσι το κοιτάς μόνο. Δεν θα είμαι ψεύτης, με την αγορά του EBay δεν έχω ασχοληθεί, αλλά βλέποντας με λογική το όλο πράμα και λέγοντας μάλιστα ότι επιτίθεσαι μόνο σε αυτή την αγορά και πουθενά αλλού και μάλιστα κάνοντας εισαγωγή από Amazon, μοιάζει εξωπραγματικό το να έχεις μεγάλη υπεραξία μη πω γενικά υπεραξία, δηλαδή οκ στο κομμάτι του shipping είσαι οκ και άντε πες και της ζήτησης γιατί το EBay είναι μεγάλη αγορά, αλλά στο κομμάτι της τιμής και της προβολής? ιδικά της τιμής όπου εισάγεις ουσιαστικά από την πιο ακριβή αγορά (Amazon). Αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε μόνο μία εξήγηση υπάρχει, 1. Ο κόσμος είναι τρελός και δε ξέρει τι αγοράζει 2. Το SEO του EBay κάνει παπάδες και φτάνει για όλους Υποθέτω επίσης ότι υπάρχουν άλλοι κάμποσοι που κάνουν ιδανική και γρήγορη επιλογή προϊόντων με software (junglescout?) ή και χωρίς οπότε δε κερδίζεις ίσως ούτε στο κομμάτι της ταχύτητας. Πραγματικά δυσκολεύομαι να δω κάποιο ουσιαστικό πλεονέκτημα σε όλο αυτό, το EBay από μόνο του δεν είναι κακό αλλά ο συνδυασμός με Amazon μοιάζει πολύ cheesy. Το να λες ουσιαστικά ότι νικάς επειδή ο άλλος απέτυχε στο searching για δύο clicks. Έχω δει γενικά πολύ περίεργα πράγματα στο κόσμο του marketing, οπότε δεν μου μοιάζει απίθανο. Θα πάω πάσο. Πάντως αν και το EBay είναι οκ επειδή προφανώς είναι τσάμπα, θα επιμείνω στη στάση μου για PPC. Μόνο adwords σε πολύ συγκεκριμένα business. Δε πειράζει ας τα βγάλουν άλλοι τα λεφτά από εκεί, εγώ ασχολούμαι με e-books τώρα.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, aizensama24 είπε Δε πειράζει ας τα βγάλουν άλλοι τα λεφτά από εκεί, εγώ ασχολούμαι με e-books τώρα. εννοείς το arbitrage σωστά, αν ναι και εγώ πιστεύω ότι αυτό έχει πολύ μεγάλη ζήτηση όσο υπάρχουν κολέγια θα υπάρχει ζήτηση σε βιβλία. Είναι πολλοί εκείνοι που αγοράζουν μεταχειρισμένα βιβλία το ξέρω εκ πείρας απο φίλους και γνωστούς που σπουδάζουν στο εξωτερικό. εκτός απο βιβλία ξέρεις τι άλλο έχει ζήτηση; Στις 7/2/2019 στις 1:15 ΠΜ, skiabox είπε Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το stripe Ελλάδα; https://www.deasy.gr/nea/c14702/Sthn-Ellada-erxetai-h-Stripe.html Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από Χάρης Μυλωνίδης
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Χάρης Μυλωνίδης είπε εννοείς το arbitrage σωστά, αν ναι και εγώ πιστεύω ότι αυτό έχει πολύ μεγάλη ζήτηση όσο υπάρχουν κολέγια θα υπάρχει ζήτηση σε βιβλία. Είναι πολλοί εκείνοι που αγοράζουν μεταχειρισμένα βιβλία το ξέρω εκ πείρας απο φίλους και γνωστούς που σπουδάζουν στο εξωτερικό. εκτός απο βιβλία ξέρεις τι άλλο έχει ζήτηση; Όχι arbitrage, e-books είναι όχι κανονικά, τώρα γράφω δικό μου και θα κάνω μαζική προώθηση μαζί με upsells (περαιτέρω πωλήσεις μέσω αυτών) όταν το βγάλω, το θέμα μάλλον έχει καλή ζήτηση από ότι λέει η ερευνά μου. Η ζήτηση εξαρτάται από τις αγορές, δε ζητάνε όλες το ίδιο, πρέπει να σε μέσα στα πράγματα και να μπορείς να δώσεις αυτό που σου ζητάνε, το πιο ασφαλές είναι ο κλάδος του B2B ο οποίος είναι τριπλάσιος από αυτόν του B2C 7.6 τρις έναντι 2.3 τρις, η στόχευση και αναζήτηση αγορών είναι πολύ πιο εύκολη σε αυτό το κλάδο αν έχεις τις ικανότητες. Ότι αφορά το B2C θα έλεγα καλύτερα να σκεφτείς τι ξέρεις καλύτερα ή τι θα σε κάνει πλούσιο γιατί αυτός ο κλάδος μόνο ξεκάθαρος δεν είναι, απαιτεί να γνωρίζεις τι θέλει μία αγορά άριστα. Γενικά και αόριστα πάντως συνήθως πας για προβλέψιμα trends όπως καινούργια προϊόντα που προωθούνται από την εταιρία τους, αντιγραφή λογισμικού το οποίο είχε επιτυχία, αν παίζεις παιχνίδια τι υπηρεσίες ή λογαριασμούς προτιμάνε οι παίκτες και που μπορείς να τα παρουσιάσεις? Όλα μπορούν να σε κάνουν πλούσιο αρκεί να έχεις πρόσβαση στη κατάλληλη αγορά και να μπορείς να δώσεις ότι σου ζητάει. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από aizensama24
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα