Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Πριν λίγες μέρες αγόρασα μια κάρτα γραφικών και αφού παρέλαβα διαπίστωσα ότι δεν μου κάνει καθώς δεν είναι συμβατή με την μητρική μου κατά πάσα πιθανότητα(μαλακία μου το ξέρω) αφού την δοκίμασα σε άλλο PC και δουλεύει.Επομένως κάλεσα το κατάστημα από όπου την αγόρασα και μου είπανε ότι μπορώ να επιστρέψω αν δεν έχει ανοιχτεί η συσκευασία έτσι ώστε να μπορεί να ξαναπουληθεί.Η συσκευασία έχει ανοιχτεί αλλά είναι σαν καινούργια και το μόνο πρόβλημα είναι το anti-static tape που έχει το σακουλάκι το οποίο φαίνεται ότι έχει ανοιχτεί.

Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι,επειδή δεν μου έχει ξανατύχει να επιστρέψω κάποιο προιόν πιο παλιά,αν μπορώ να κάνω κάτι κι ας έχει ανοιχτεί ή απλά κλαίω τα λεφτά που έδωσα και την κάρτα που έχω αλλά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Επεξ/σία από RoadsGoOn
Δημοσ.

Απο οσο γνωριζω δεν παιζει ρολο αν εχει ανοιχτει για να επιστραφει εντος 14ημερων
μονο σε συγκεκριμενα προιοντα οπως εσωρουχα δεν δεχονται αμα απασφραγιστει δες και την πολιτικη επιστροφον του μαγαζιου απο οπου αγορασες

Δημοσ.

Ρωτάω κυρίως γιατί στο τηλέφωνο μου είπαν ότι δεν πρέπει να έχει ανοιχτεί και τέτοια.Παρ'όλα αυτά η κάρτα δεν έχει χρησιμοποιηθεί και η μόνη <<ζημιά>> ας το πούμε στην συσκευασία είναι η κολλητική ταινία που κλείνει το σακουλάκι που ήταν μέσα η κάρτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...