Προς το περιεχόμενο

.NTNEOZ DECRYPTION

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα χρειάζομαι επείγοντος βοήθεια κόλλησα από το ίντερνετ ένα Ίο προσπαθώντας να να ενεργοποιήσω τα window 10 pro 64 που έχω με αποτέλεσμα όλα τα αρχεία μου βίντεο, φωτό, dll, να κρυπτογραφηθούν με από ένα αρχείο με κατάληξη .NTNEOZ και τώρα μου ζητάνε λεφτά για να μου δώσουν το κλειδί ώστε να επαναφέρω το σύστημα μου στην αρχική κατάσταση του υπάρχει κανένας τρόπος ώστε να αφαιρέσω αυτήν την κρυπτογράφηση και να επαφερω τον υπολογιστή μου 
ευχαριστώ παρακάτω επισυνάπτω το 

UNDER NO CIRCUMSTANCES DO NOT DELETE THIS FILE, UNTIL ALL YOUR DATA IS RECOVERED***********************

*****FAILING TO DO SO, WILL RESULT IN YOUR SYSTEM CORRUPTION, IF THERE ARE DECRYPTION ERRORS*****

Attention! 

All your files, documents, photos, databases and other important files are encrypted and have the extension: .NTNEOZ       

The only method of recovering files is to purchase an unique private key. Only we can give you this key and only we can recover your files.

The server with your key is in a closed network TOR. You can get there by the following ways:

----------------------------------------------------------------------------------------

| 0. Download Tor browser - https://www.torproject.org/ 

| 1. Install Tor browser 
| 2. Open Tor Browser 
| 3. Open link in TOR browser:   http://gandcrabmfe6mnef.onion/f8ac332bcc8b3a3d                        
| 4. Follow the instructions on this page 

----------------------------------------------------------------------------------------                    

On our page you will see instructions on payment and get the opportunity to decrypt 1 file for free. 

ATTENTION!

IN ORDER TO PREVENT DATA DAMAGE:

* DO NOT MODIFY ENCRYPTED FILES
* DO NOT CHANGE DATA BELOW

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, takossss είπε

με αποτέλεσμα όλα τα αρχεία μου βίντεο, φωτό, dll, να κρυπτογραφηθούν

back up έχεις?

29 λεπτά πριν, takossss είπε

κόλλησα από το ίντερνετ ένα Ίο προσπαθώντας να να ενεργοποιήσω τα window 10 pro 64

Πώς προσπάθησες να τα ενεργοποιήσεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα παιχνίδια που έχω εγκατεστημένα δεν παίζουν, προφανώς επειδή άλλαξαν μορφή, και δεν εκκινούν, οχι ονομασία  
τα αρχεία τα παίζει ημιτελή στο ίδιο φορμάτ, δηλαδη (βιντεο με VLS) και αν δοκιμάσω να ανοίξω με ενα πρόγραμμα με οποιοδυποτε μορφη αρχειου, αυτόματα  θα αλλάξουν και τα υπόλοιπα αρχεία σε αυτήν την μορφή στον υπολογιστή μου. μονο αν τα ξανα κατεβασω απο την αρχει από το ίντερνετ π.χ δεν αλλάζουν είναι φυσιολογικά, μονό όσα είχα έχουν αλλάξει

Επεξ/σία από takossss
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, takossss είπε

δοκημασα να κανω system restore αλλα τα restore point που ειχα ειναι της ιδιας μερας 

Εφόσον εχεις restore point, δύσκολο να εχει μονο της σημερινης.
Κατω-κατω εχει ενα check point με show more.

BACKUP ΕΧΕΙΣ ?

Επεξ/σία από donblunts
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν εχω restore point ουτε back up, γιατι απο κακκό συνήθειο τα σβηνω μετα απο πολλα βιντεο στο youtube καταλαβα οτι θα πρεπει να κανω reset το pc μου, δεν νομιζω να υπαρχει αλλη λυση ευχαριστώ παντος παιδιά 

Επεξ/σία από takossss

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...