fysikos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 καλησπέρα, το γράφω εδώ αν και δεν ειμαι σίγουρος για το αν ειναι η κατάλληλη ενότητα. Θέλουμε να διεξαγουμε μια ψηφοφορία μέσω του google forms. οι εκλέκτορες να μπορούν να επιλέξουν έως 3 επιλογές από ένα πληθος 20 επιλογών. Μέχρι τώρα δεν έχω βρει τον τρόπο να περιορίσω τις επολογές σε 3. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
dexterios Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, fysikos είπε καλησπέρα, το γράφω εδώ αν και δεν ειμαι σίγουρος για το αν ειναι η κατάλληλη ενότητα. Θέλουμε να διεξαγουμε μια ψηφοφορία μέσω του google forms. οι εκλέκτορες να μπορούν να επιλέξουν έως 3 επιλογές από ένα πληθος 20 επιλογών. Μέχρι τώρα δεν έχω βρει τον τρόπο να περιορίσω τις επολογές σε 3. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Μπορείς εάν βάλεις τις επιλογές σαν check boxes https://support.google.com/docs/answer/3378864? Πας στο More με τις τρεις τελείες ακριβώς κάτω από τα checkboxes και μετά response validation και select at most ή select exactly ανάλογα τι θέλεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα