panira Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 https://www.gamesessions.com/zz/Game/SniperElite3 Ωραίο παιχνλιδι, πρέπει να το κατεβάσεις και να παίξεις 5 λεπτα βέβαια ώστε να γίνει δικό σου. ΔΕΝ ειναι κλειδί για το steam. Δεν είμαι σίγουρος εαν αυτή η έκδοση έχει multiplayer. 3 2
HateMe Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Συνήθως ό,τι games δίνει το gamesession δεν έχει multiplayer και εγώ προσωπικά δεν μπαίνω καν στον κόπο να τα κατεβάζω. Πολύ σαπίλα η φάση του gamesession γενικά.
llldoomlll Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Εγω το κατεβαζω παντως για τον χαβαλε ακομα και χωρις multiplayer, thx panira Αναφορά σε κείμενο How can I play this game with friends? Snipe your way through campaign mode in Sniper Elite III available for free through us. If you want multiplayer and two-player co-op you can buy the Steam version for $6.00 (80% discount) on our Sniper Elite III game page. Split screen is not an option in this game. Good to know if you do decide to play online with friends. How long is Sniper Elite III? Sniper Elite III is a great game to play to sharpen your sniping skills. You can probably finish the campaign in around 10 hours or less as there are 8 levels of stealth and brutal melee attacks to work your way through.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα