MegalosVeziris Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Ψαχνω να αγορασω μεγαλη ντουλαπα αλουμινιου για το μπαλκονι, μπορει καποιος που ξερει να προτεινει κατι για σαλονικα? και να μου πει και τιμες;
kallair Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, MegalosVeziris είπε Ψαχνω να αγορασω μεγαλη ντουλαπα αλουμινιου για το μπαλκονι, μπορει καποιος που ξερει να προτεινει κατι για σαλονικα? και να μου πει και τιμες; Για ποιον λογο δεν κοιτας πλαστική; θα σου ερθει πολυ πιο φθηνα.. Η καθαρη αλουμινιου θα ειναι πανακριβη.. οι πιο φθηνες συνηθως ειναι βαμμενες που με τον καιρο θα ξεφλουδισουν/σκουριασουν.
MegalosVeziris Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, kallair είπε Για ποιον λογο δεν κοιτας πλαστική; θα σου ερθει πολυ πιο φθηνα.. Η καθαρη αλουμινιου θα ειναι πανακριβη.. οι πιο φθηνες συνηθως ειναι βαμμενες που με τον καιρο θα ξεφλουδισουν/σκουριασουν. Έχω υπολογίσει γύρο στα 600 ευρώ για μια ντουλάπα που θα μείνει για παντα 1
SB_1957 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 59 λεπτά πριν, kallair είπε Για ποιον λογο δεν κοιτας πλαστική; θα σου ερθει πολυ πιο φθηνα.. Η καθαρη αλουμινιου θα ειναι πανακριβη.. οι πιο φθηνες συνηθως ειναι βαμμενες που με τον καιρο θα ξεφλουδισουν/σκουριασουν. Οι πλαστικές είναι για προστατευμένους χώρους γιατί αλλοιώνονται από τις αλλαγές θερμοκρασίας, πολλή ζέστη ή παγωνιά. Αλλά το σοβαρότερο πρόβλημα είναι ο αέρας, και στη Θεσσαλονίκη φυσάει αρκετά. Είχαμε εμείς πλαστική στο μπαλκόνι, Αθήνα, σε εσοχή του μπαλκονιού, άρα σχετικά προστατευμένη, αλλά όταν φυσούσε τρελά ο αέρας την διέλυσε. Άνοιγαν οι πόρτες, ξεχαρβαλώθηκαν οι μεντεσέδες και στο τέλος σχεδόν διαλύθηκε. Ούτε χρόνο δεν κράτησε. Οι μεταλλικές, αν είναι καλής ποιότητας δεν έχουν ανάγκη. Οι φτηνές όμως σκουριάζουν σε διάφορα σημεία και θέλουν συντήρηση, τρίψιμο-βάψιμο. Εχουμε δύο. Η πιο παλιά 12 χρόνια δεν έχει πάθει τίποτε. Δεν θυμάμαι από πού την πήραμε. Η δεύτερη, από πράκτικερ, πριν 8 χρόνια, στα 3 χρόνια άρχισε να σκουριάζει και την βάφουμε κάθε χρόνο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα