Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διπλή τιμή είναι και δεν έχει διαφορα; 

Αν έχεις σκοπό κάποια στιγμή να το αναβαθμίσεις πάρε τον φθηνότερο. Αν θέλεις να σου κρατήσει περισσότερο ως έχει πάρε τον 2200

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε

Οκ. Δεν αξίζει δηλαδή ο  AMD Ryzen 3 2200G που είναι 4πύρηνος τα επιπλέον 40 ευρώ; 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, radiohead είπε

Διπλή τιμή είναι και δεν έχει διαφορα; 

Αν έχεις σκοπό κάποια στιγμή να το αναβαθμίσεις πάρε τον φθηνότερο. Αν θέλεις να σου κρατήσει περισσότερο ως έχει πάρε τον 2200

Ωχ τώρα είδα το μήνυμά σου. Οκ θα πάρω το φθηνότερο.

Από μνήμες αυτές η μπορώ να πάω και σε φθηνότερες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε

Στα 2800MHz 70 ευρώ δεν είναι υπερβολή για χρήση htpc? Κάποια από αυτές στα 2400MHz δεν κάνει λες; 

Άστο...Μακακία είπα!!!:D Ένα 10ρικο είναι η διαφορά. Θα πάρω αυτές που μου είπες.

Από δίσκο ssd λέω για αυτόν τι λέτε;

Επεξ/σία από Leon Scott Kennedy
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Σε ευχαριστώ φίλε αλλά λέω να κρατήσω το παραπάνω κουτί (μιας και το έχω δίπλα μου ήδη και το έχω ερωτευθεί!:D). Οπότε ότι hardware προτείνεται θα πρέπει να μπαίνει σε αυτό το κουτί.

Και το hardware που σου πρότεινε το παλικάρι με την μητρική επεξεργαστή μαζί embeded μια χαρά μπαίνει σε ότι κουτί θες... Δεν έχεις πρόβλημα από αυτή την πλευρά.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, radiohead είπε

Τι είναι αυτό που ποσταρες;

Κάποιες μητρικές στις αγγελίες αλλά δεν ξέρω γιατί δεν μου το παίρνει το λινκ. Γενικά όμως, αξίζει το ρίσκο να τα μαζεύω μεταχειρισμένα τα hardware για πιο φθηνά η να τα πάρω όλα σιγά σιγά καινούρια;

2 ώρες πριν, dimoskoutr είπε

Και το hardware που σου πρότεινε το παλικάρι με την μητρική επεξεργαστή μαζί embeded μια χαρά μπαίνει σε ότι κουτί θες... Δεν έχεις πρόβλημα από αυτή την πλευρά.

Βοήθησε με λίγο γιατί έχασα τη μπάλα...:DΠοιο hardware? Από ποιο μέλος; 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Κάποιες μητρικές στις αγγελίες αλλά δεν ξέρω γιατί δεν μου το παίρνει το λινκ. Γενικά όμως, αξίζει το ρίσκο να τα μαζεύω μεταχειρισμένα τα hardware για πιο φθηνά η να τα πάρω όλα σιγά σιγά καινούρια;

Βοήθησε με λίγο γιατί έχασα τη μπάλα...:DΠοιο hardware? Από ποιο μέλος; 

Αδερφέ άκου λίγο. Στη γενική σελίδα νέα συστήματα αναβαθμίσεις έχει μια φόρμα. Αντέγραψε και συμπλήρωσε τη σε ένα δικό σου νέο θεμα, γράψε τι έχεις ως τώρα και θα τα δούμε όλα εκεί. ;)

Δημοσ.
Στις 7/12/2018 στις 11:22 ΠΜ, Leon Scott Kennedy είπε

Παιδιά για να μην ανοίγω νέο θέμα να κάνω μία ερώτηση εδώ σχετικά με mini htpc?

Τι έγινε ρε αδερφούλη; Για μία ερώτηση είπες και τελικά αντέστρεψες το θέμα μου σε θέμα σου;!!:P Ρε να μη μπορεί να λείψει κανείς λίγες μέρες από το insomnia!!!!!:D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...