Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω παρει απο 2 διαφορετικα μαγαζια αντιγραφα γνωστων αρωματων, το προβλημα μου ειναι το εξης.. τα τεστερ μυριζουν υπεροχα οταν τα δοκιμαζω ενω αυτα που αγοραζω και δοκιμαζω μετα σπιτι μυριζουν διαφορετικα. Υποψιαζομαι οτι τα τεστερ εχουν το αυθεντικο αρωμα και τα μπουκαλακια εχουν αποτυχημενα αντιγραφα, μου χουν τυχει ελαχιστα καλουτσικα (τα πηρα ολα μαζι). Γνωριζετε καποιο καταστημα (κατα προτιμηση online αλλα οχι μονο) που να χετε τσεκαρει οτι εχει πιστα αντιγραφα? 

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όσο πιστό κι αν είναι το αντίγραφο, δεν θα είναι ποτέ σαν το αληθινό. Το έχω τεστάρει, έβαλα στο ένα χέρι το αυθεντικό και στο άλλο το μουφα και δεν ήταν το ίδιο. Μόνο κάποιες πολύ δυνατές νότες. Όλα αυτά τα μουφα καταλήγουν να βρωμάνε μετά από μία ώρα. Όσοι λένε ότι φτιάχνουν πιστά αντίγραφα ψευδονται αισχρά. Η συνταγή ενός αρώματος είναι πάντα επτασφραγιστο μυστικό. 

• Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καταρχάς είναι πανευκολο να πάρει κάποιος δείγματα από τα αυθεντικά σε τιμή χώμα και να τα βάλει ως τεστερ άρα μην αμφιβάλεις.καλυτερα να δώσεις τα λεφτά σου σε ένα καλό άρωμα παρά να τα πετάς στους απατεώνες. τα αυθεντικά αρώματα κρατάνε και παραπάνω ώρες και βάζεις λιγότερο γιατί είναι πιο δυνατα.  τώρα αν είσαι σε budget μια εναλλακτική είναι αρώματα από zara, pull and bear κτλ για καθημερινά, έχουν διαφορες επιλογές σε καλή τιμη.

Επεξ/σία από gatokoritso
  • Like 3
Δημοσ.

Δεν το καταλαβαίνω αυτό με τα μούφα αρώματα. 

Το ζητούμενο ποιο είναι όταν αγοράζει κανείς άρωμα; Να ξέρει ότι έδωσε τα λεφτά του σε κάτι που είναι «μάρκα»; Να πάρει κάτι που να του αρέσει η μυρωδιά; Να πάρει ένα άρωμα που η μυρωδιά του είναι αναγνωρίσιμη έτσι ώστε να φαίνεται ότι σπατάλησε πολλά λεφτά; Τι;

Εάν το ζητούμενο είναι να αγοράσει κάτι που να του αρέσει η μυρωδιά, τότε τι σημασία έχει εάν είναι μάρκα ή όχι;

2 ώρες πριν, NiaUu είπε

Εχω παρει απο 2 διαφορετικα μαγαζια αντιγραφα γνωστων αρωματων, το προβλημα μου ειναι το εξης.. τα τεστερ μυριζουν υπεροχα οταν τα δοκιμαζω ενω αυτα που αγοραζω και δοκιμαζω μετα σπιτι μυριζουν διαφορετικα. Υποψιαζομαι οτι τα τεστερ εχουν το αυθεντικο αρωμα και τα μπουκαλακια εχουν αποτυχημενα αντιγραφα, μου χουν τυχει ελαχιστα καλουτσικα (τα πηρα ολα μαζι). Γνωριζετε καποιο καταστημα (κατα προτιμηση online αλλα οχι μονο) που να χετε τσεκαρει οτι εχει πιστα αντιγραφα? 

• Like 3
Δημοσ.
5 ώρες πριν, evabb είπε

Όσο πιστό κι αν είναι το αντίγραφο, δεν θα είναι ποτέ σαν το αληθινό. Το έχω τεστάρει, έβαλα στο ένα χέρι το αυθεντικό και στο άλλο το μουφα και δεν ήταν το ίδιο. Μόνο κάποιες πολύ δυνατές νότες. Όλα αυτά τα μουφα καταλήγουν να βρωμάνε μετά από μία ώρα. Όσοι λένε ότι φτιάχνουν πιστά αντίγραφα ψευδονται αισχρά. Η συνταγή ενός αρώματος είναι πάντα επτασφραγιστο μυστικό. 

Εχω σε καποια τ αυθεντικα και τυχαινει να μυριζουν ακριβως το ιδιο αλλα ειναι πολυ λιγα τα περισσοτερα μυριζουν ασχημα αρχικα και εμτα εχουν μια generic συνηθισμενη μυρωδια.

4 ώρες πριν, gatokoritso είπε

καταρχάς είναι πανευκολο να πάρει κάποιος δείγματα από τα αυθεντικά σε τιμή χώμα και να τα βάλει ως τεστερ άρα μην αμφιβάλεις.καλυτερα να δώσεις τα λεφτά σου σε ένα καλό άρωμα παρά να τα πετάς στους απατεώνες. τα αυθεντικά αρώματα κρατάνε και παραπάνω ώρες και βάζεις λιγότερο γιατί είναι πιο δυνατα.  τώρα αν είσαι σε budget μια εναλλακτική είναι αρώματα από zara, pull and bear κτλ για καθημερινά, έχουν διαφορες επιλογές σε καλή τιμη.

Ξερεις αν μπορω να βρω καποιο σαητ ή καταστημα που να πουλαει δειγματα επωνυμων αρωτατων? Ο κυριος λογος ειναι οτι βαριεμαι πολυ γρηγορα τα περισσοτερα αρωματα και λυπαμαι να δωσω τα χρηματα μου γι αυτα, απ την αλλη μου αρεσουν πολλα αρχικα μεχρι να τα συγκρινω μεταξυ τους και να καταληξω στ αγαπημενα μου οπου σ αυτα κολλαω οποτε πανε για χαρισμα τα  υπολοιπα. Γι αυτο και πηρα μπολικα μαιμου ετσι ωστε να επαιρνα σε αυθεντικο τα 2-3 που θα μ αρεσαν σταθερα. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Fortistis είπε

Δεν το καταλαβαίνω αυτό με τα μούφα αρώματα. 

Το ζητούμενο ποιο είναι όταν αγοράζει κανείς άρωμα; Να ξέρει ότι έδωσε τα λεφτά του σε κάτι που είναι «μάρκα»; Να πάρει κάτι που να του αρέσει η μυρωδιά; Να πάρει ένα άρωμα που η μυρωδιά του είναι αναγνωρίσιμη έτσι ώστε να φαίνεται ότι σπατάλησε πολλά λεφτά; Τι;

Εάν το ζητούμενο είναι να αγοράσει κάτι που να του αρέσει η μυρωδιά, τότε τι σημασία έχει εάν είναι μάρκα ή όχι;

Δε με νοιαζει να ειναι μαρκα με νοιαζει να ειναι αυτο που δοκιμαζω στο δειγμα οταν παω να πρω χυμα αρωματα. Καποια μ ατεσουν καποια οχι. Οταν παω ομως σπιτι και μυριζουν τα περισσοτερα εντελως διαφορετικα, για την ακριβεια βρωμανε σα να εχω τριψει φλουδα πρασινου λεμονιου στο δερμα μου, εχουν μια πολυ κλασσικη μυρωδια που βρισκεις στα βαρια αρωματα και ειναι η βασικη.. οτιδηποτε αλλο χανεται λογο αυτης της μυρωδιας. 

3 λεπτά πριν, djcat είπε

ευχαριστω! εχεις παρει απο κει? Ξερουμε αν ειναι εντος ευρωπης? δλδη να μην  περναει τελωνειο?

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, NiaUu είπε

Δε με νοιαζει να ειναι μαρκα με νοιαζει να ειναι αυτο που δοκιμαζω στο δειγμα οταν παω να πρω χυμα αρωματα. Καποια μ ατεσουν καποια οχι. Οταν παω ομως σπιτι και μυριζουν τα περισσοτερα εντελως διαφορετικα, για την ακριβεια βρωμανε σα να εχω τριψει φλουδα πρασινου λεμονιου στο δερμα μου, εχουν μια πολυ κλασσικη μυρωδια που βρισκεις στα βαρια αρωματα και ειναι η βασικη.. οτιδηποτε αλλο χανεται λογο αυτης της μυρωδιας. 

ευχαριστω! εχεις παρει απο κει? Ξερουμε αν ειναι εντος ευρωπης? δλδη να μην  περναει τελωνειο?

Άρα, αφού δεν σε νοιάζει να είναι μάρκα αλλά μόνο το πώς μυρίζει, γιατί ψάχνεις για πιστά αντίγραφα αρωμάτων και όχι για αρώματα που να σου αρέσουν;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Fortistis είπε

Άρα, αφού δεν σε νοιάζει να είναι μάρκα αλλά μόνο το πώς μυρίζει, γιατί ψάχνεις για πιστά αντίγραφα αρωμάτων και όχι για αρώματα που να σου αρέσουν;

Δεν πηγα με σκοπο να παρω αντιγραφα γνωστων αρωματων, πηγα με σκοπο να παρω αλλου ειδους καλλυντικα στο ενα (makeup) οπου και παω συχνα και κοσμηματα στο αλλο οπου πηγα μια φορα. Ετυχε που ειχαν 5€ στο ενα και 8.5€ το αλλο τα 100ml. Δοκιμαζα τα τεστερ και πηρα οσα μου αρεσαν (εχω 15-17 περιπου). Οταν με ρωτανε τι φοραω λεω οτι ειναι μαιμου δεν με νοιαζει να πουλαω μουρη. Αλλα τι αλλα αρωματα υπαρχουν τοσο φθηνα που να μην ειναι αντιγραφα αληθεια? Δε γνωριζω. 

*Τωρα μ αρεσουν και καποια επωνυμων οικων που δοκιμασα εκει και ξετρελαθηκα και αντε να δω πως θα τα παρω.

Επεξ/σία από NiaUu
Δημοσ.
8 ώρες πριν, NiaUu είπε

Αλλα τι αλλα αρωματα υπαρχουν τοσο φθηνα που να μην ειναι αντιγραφα αληθεια? Δε γνωριζω. 

13 ώρες πριν, gatokoritso είπε

τώρα αν είσαι σε budget μια εναλλακτική είναι αρώματα από zara, pull and bear κτλ για καθημερινά, έχουν διαφορες επιλογές σε καλή τιμη.

• Super Moderators
Δημοσ.

Είναι προτιμότερο να αγοράσετε ένα φθηνό επώνυμο άρωμα, παρά κάποιο "χύμα" με συστατικά που "δεν τα ξέρει η μάνα τους"...

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Ablaoublas_542 said:

zoniou.gr

Ειναι πιστα. Φορεστε εσεις αρωματα ζαρα, αλλα δεν ρωτησε κανεις αυτο

Όταν λες πιστά, δεν πάνε ας πούμε με άλλους? 😛 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, billdanos είπε

Όταν λες πιστά, δεν πάνε ας πούμε με άλλους? 😛 

Δεν ξερω, αν το κανουν εχουν την τσιπα να το κανουν κρυφα εγω τα βρισκω στην θεση τους 😂

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ablaoublas_542 είπε

zoniou.gr

Ειναι πιστα. Φορεστε εσεις αρωματα ζαρα, αλλα δεν ρωτησε κανεις αυτο

Σ' ευχαριστω,  εχεις συγκρινει με αυθεντικα κι ειναι ικανοποιητικα παρομοια?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...