giwfys Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Γεια σας, πριν λιγο καιρο εκανα αιτηση για μια θεση σε πολυεθνικη με εδρα βερολινο παρισι και μαντσεστερ. Επικοινωνησε μαζι μου ο υπευθυνος της θεσης και με ρωτησε για ποια περιοχη ενδιαφερομαι. Προφανως το ρωταει για να με προωθησει στο αντιστοιχο τμημα φανταζομαι. Πιστευετε καλυτερα να του πω μια πολη συγκεκριμενα ή μπορω να απαντησω οτι δεν εχω προβλημα και μπορω και στις 3;
vagos789 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Εφοσον δεν βλεπεις καποιο λογο προτιμησης καποιας πολης.... I’m very flexible about where I will work. It would be relatively easy for me to relocate to other countries and I’m open to exploring new opportunities. Αυτο μπορει να επεκταθει,να προσθεσεις κατι στο στυλ if i had to pick one it would be X because the Company there κανει αυτο και αυτο,κατι δηλαδη που δεν εχει να κανει με εσενα (μου αρεσουν οι μπακαλιαροι και η εναλλακτικη μουσικη γι αυτο προτιμω το μαντσεστερ) 1
mylo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πες και εσύ πως δεν έχω πρόβλημα για καμία από τις 3 περιοχές αλλά θα προτιμούσα την Χ για Χ λόγους Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από mylo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα