billakossss Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα Έχω μια απορία αν μπορείτε να μου λύσετε .. Έχω Viber και whats app και τις έχω συγχρονισει με τις επαφές του κινητού μου .. Αλλά στο κινητό μου τν ίδια επαφή μου τν έχει 3 φορές Δλδ το ίδιο όνομα το έχει 3 φορές στις επαφές Μ.. Μια το viber μια το whatsapp και η επαφή μου.. Μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να τν κάνω να φαίνεται σαν 1 επαφή αντί να έχω 3 ίδιες?? Παρεμπιπτόντως έχω το Huawei P20 Mate.. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο!!! Ευχαριστώ πολύ !!
giorgolavos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 καπου στο μενου των επαφων εχει την επιλογη Merge Contacts, εκει σου δειχνει επαφες που εχουν το ιδιο τηλεφωνο. Μεσα απο αυτο το μενου μπορεις να "ενωσεις" αυτες τις επαφες για να εμφανιζονται σαν μια.
JeSter_D Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 συνήθως αυτό γίνεται όταν αποθηκεύεις τις επαφές σου στην κάρτα sim
giorgolavos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 συμβαινει επειδη συχρονιζεις ολες τις επαφες στο κινητο. σου δειχνει ξεχωριστα τις επαφες του κινητου, ξεχωριστα του gmail, ξεχωριστα του viber, κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα