stefancosmos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Καλημέρα σας! Θέλω να ρωτήσω το εξής φεύγω σύντομα Ιταλία και θα έχω μαζί μου μια χρεωστική κάρτα Debit Mastercard κάνοντας αγορές πχ σε σούπερ μάρκετ κτλ (ανέπαφες ή και μη) ή και ανάληψη από ΑΤΜ θα υπάρχουν χρεώσεις; ευχαριστώ πολύ
fredd0 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 στις συναλλαγες μεσω POS οχι, στις αναληψεις μετρητων ναι ( νομιζω η ανωτατη χρεωση ειναι 1.6 ευρω ανα αναληψη)
stefancosmos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, fredd0 είπε στις συναλλαγες μεσω POS οχι, στις αναληψεις μετρητων ναι ( νομιζω η ανωτατη χρεωση ειναι 1.6 ευρω ανα αναληψη) Οπότε σε φαγητό σούπερ μάρκετ κτλ εάν πληρώσω με κάρτα δεν θα έχω κάποιο θέμα... Σωστά; ευχαριστώ πάρα πολύ
zio10 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Όχι κανένα θέμα, σα να τη χρησιμοποιούσες εδώ.
cumulus Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Ενημέρωσε τους κιόλας ότι θα είσαι Ιταλία γιατι καμία φορά για λόγους ασφαλείας στην μπλοκάρουν μέχρι να σιγουρευτούν για την κίνηση. Την έχω πατήσει γι'αυτό στο λέω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα