Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το tracking σταματαει στην Ελλαδα, μου λεει μονο οτι μπηκε. Εχει τωρα 8 μερες και δεν εχω λαβει καμια ειδοποιηση, συνηθως με i parcel τα φερνει η ελτα κουρριερ μια - δυο μερες αφου μπουν. Πηγα στο κοντινοτερο καταστημα ελτα courrier και λεει οτι δεν μπορει να κανει αναζητηση μονο με το ονομα. Τι μπορω να κανω εκτος απο το να περιμενω?

Επεξ/σία από MessatsuRoku
  • Super Moderators
Δημοσ.
9 minutes ago, MessatsuRoku said:

Το tracking σταματαει στην Ελλαδα, μου λεει μονο οτι μπηκε. Εχει τωρα 8 μερες και δεν εχω λαβει καμια ειδοποιηση, συνηθως με i parcel τα φερνει η ελτα κουρριερ μια - δυο μερες αφου μπουν. Πηγα στο κοντινοτερο καταστημα ελτα courrier και λεει οτι δεν μπορει να κανει αναζητηση μονο με το ονομα. Τι μπορω να κανω εκτος απο το να περιμενω?

Στο i-parcel συνήθως κατά το τελευταίο status όταν είναι να μπει στη χώρα μας, έχει στην περιγραφή και τον νέο κωδικό αναζήτησης εντός της χώρας. Το έχεις τσεκάρει?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, billdanos είπε

Στο i-parcel συνήθως κατά το τελευταίο status όταν είναι να μπει στη χώρα μας, έχει στην περιγραφή και τον νέο κωδικό αναζήτησης εντός της χώρας. Το έχεις τσεκάρει?

Ναι δεν εχει, ουτε τα υπολοιπα δεματα ( τα οποια παρελαβα ) ειχαν τιποτα. Σταλθηκε απο αμαζον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...