kolumvitis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Αξίζει κάποιος να δοκιμάσει περσοναλ; Και αν ναι, σε ποιες περιπτώσεις; Και τι τιμές παίζουν;
makiss8 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 αν εισαι οικονομικα δυνατος εννοειται αξιζει, σου βγαζει προγραμματα, ειναι πανω απο το κεφαλι σ, μαθαινεις τις ασκησεις σωστα ωστε στο μελλον να κανεις και μονος σου αξιζει σιγουρα αν εχεις καποιο τραυματισμο και θες να το ξεπερασεις τιμες ειναι πολλες, οσο θελει ο καθενας βαραει
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 personal trainer....Με 6 μηνες σεμιναρια.....η απο τεφα....τεραστια διαφορα
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Το να έχεις έναν καταρτισμένο γυμναστή πάνω από το κεφάλι σου, να σου φτιάξει πρόγραμμα ειδικά για σένα, να σου λύσει όλες τις απορίες σου και να διορθώνει κάθε φορά που κάνεις το παραμικρό λάθος στην τεχνική, είναι κάτι που μόνο καλό μπορεί να κάνει. Από εκεί και πέρα το μόνο αρνητικό είναι μάλλον το κόστος 3
Vasivouzoukos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Από εκεί και πέρα το μόνο αρνητικό είναι μάλλον το κόστος Εμένα πάντως μου τη σπάει που στα περισσότερα γυμναστήρια αν δεν πληρώσεις για personal κάποια μαθήματα, οι υπόλοιπο γυμναστές σε έχουν εντελώς χεσμένο. Βλέπω τύπους που κάνουν τις ασκήσεις λάθος στα όργανα και οι γυμναστές δεν τους διορθώνουν. Και αυτό το φαινόμενο το έχω παρατηρήσει σε 2 διαφορετικά γυμναστήρια που πάω. 3 1
kolumvitis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δεν ξέρω αν αυτό είναι ακριβώς θέμα γυμναστικής, μάλλον θέμα φυσικοθεραπείας αλλά ένας γνωστός μου μου έμαθε πως να κάθομαι σε καρέκλα με την πλάτη μου ίσια και έχω δει φοβερή βελτίωση. Δεν είναι ότι είχα θέματα με την πλάτη απλά νιώθω κάπως πιο ξεκούραστος από τότε. Εμένα προφανώς και δεν μου περισσεύουν αλλά ένα λογικό ποσό για ένα διάστημα θα μπορούσα να το διαθέσω ώστε μετά να κάνω μόνος μου στο γυμναστήριο. Αλλά φοβάμαι ότι θα δίνω λεφτά σε κανά χαζογκόμενο που δε θα ξέρει την τύφλα του
mylo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Τι τιμές παίζουν για περσοναλ; έτσι από περιέργεια ρωτάω
margaritagr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δεν υπάρχει ερώτημα, δεν τίθεται καν. Με personal κανεις τη δουλειά αποτελεσματικότερα και ασφαλέστερα παράλληλα. Με τον personal θα αγγίξεις τα όρια σου και θα τα ξεπεράσεις, δύσκολα θα πιεστεις τοςο μόνος σου.
TEOKOS Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Στα περισσότερα γυμναστήρια πια με την συνδρομή απλά νοικιάζεις τον χώρο και τα όργανα άντε και συμμετέχεις σε κάποια ομαδικά Για personal trainer σίγουρα αξίζει αν και πρέπει να τον διαλέξεις να ενδιαφέρεται και να έχει γνώσεις Tips : ποιον διαλέγουν οι περισσότεροι ; Οι πιο πολλοί κάνουν ομαδικά προγράμματα , ευκαιρία είναι εκεί να τον τσεκάρεις
kolumvitis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, margaritagr είπε Δεν υπάρχει ερώτημα, δεν τίθεται καν. Με personal κανεις τη δουλειά αποτελεσματικότερα και ασφαλέστερα παράλληλα. Με τον personal θα αγγίξεις τα όρια σου και θα τα ξεπεράσεις, δύσκολα θα πιεστεις τοςο μόνος σου. να αλλά αν μου ζητάει 50 ευρώ για κάθε προπόνηση θα τα δοκιμάσω τα όρια μου μένοντας νηστικός μέχρι το τέλος του μήνα
kaliakman Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Κάτω από 20-25 ευρώ την ώρα δεν παίζει πουθενά. Και ναι έχει αρκετά μεγάλη διαφορά αν έχεις να τα δώσεις.
Glikos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Αν είναι personal από τα Lidl όχι. Αν είναι έμπειρος και σωστός τότε θα σε βοηθήσει.
kolumvitis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, kaliakman είπε Κάτω από 20-25 ευρώ την ώρα δεν παίζει πουθενά. Και ναι έχει αρκετά μεγάλη διαφορά αν έχεις να τα δώσεις. Δηλαδή αν κάνω 3 προπονήσεις τη βδομάδα, το μήνα θα πληρώνω 3Χ25Χ4= 300 ευρώ; 😮 1 1
Pa0ki Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, kolumvitis είπε Δηλαδή αν κάνω 3 προπονήσεις τη βδομάδα, το μήνα θα πληρώνω 3Χ25Χ4= 300 ευρώ; 😮 Εναλλακτικά κάνεις Μαθηματικά Γυμνασίου από 5€/ώρα, 3x5x4=60€ 1
ge-lyk Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Personal, για εμένα, μόνο εάν είσαι άπειρος. Εκτός και εάν χρειάζεσαι συνεχώς παρακίνηση και ενθάρρυνση γενικότερα σαν χαρακτήρας, οπότε τότε σε βοηθάει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα