kolumvitis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, ge-lyk είπε Personal, για εμένα, μόνο εάν είσαι άπειρος. Εκτός και εάν χρειάζεσαι συνεχώς παρακίνηση και ενθάρρυνση γενικότερα σαν χαρακτήρας, οπότε τότε σε βοηθάει. ενθάρρυνση δεν χρειάζομαι με την έννοια ότι σαν άνθρωπος όταν αρχίζω κάτι δεν το παρατάω. Ότι είμαι άπειρος είμαι να τα λέμε και αυτά χαχα Αλλά να δίνω 25 ευρώ 3 φορές την εβδομάδα δεν παίζει
ge-lyk Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 ...δεν το συζητώ. Καλύτερα να δώσεις 100 το μήνα και να πας στα Holmes
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Και άμα βαρεθείς πας και σε κανένα ριαλιτι, είναι μόδα πλέον.
papoys1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, ge-lyk είπε Personal, για εμένα, μόνο εάν είσαι άπειρος. Εκτός και εάν χρειάζεσαι συνεχώς παρακίνηση και ενθάρρυνση γενικότερα σαν χαρακτήρας, οπότε τότε σε βοηθάει. Παίζει και το άλλο. Μία γνωστή τον είχε καψουρευτεί και την άρμεγε κανονικά.Σχεδόν όλο το μηνιάτικο σε αυτόν το κατέθετε. Αυτός δεν ήταν personal .Νταβατζής ήταν. 1
vagos789 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, tzoyris7 είπε personal trainer....Με 6 μηνες σεμιναρια.....η απο τεφα....τεραστια διαφορα Έχω δει υδραυλικούς και νομικούς να δηλώνουν trainers 10 ώρες πριν, tzoyris7 είπε personal trainer....Με 6 μηνες σεμιναρια.....η απο τεφα....τεραστια διαφορα Έχω δει υδραυλικούς και νομικούς να δηλώνουν trainers
Glikos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 'Εχω δει και το άλλο. 25 ετών personal trainer, με 15ετή εμπειρία στον χώρο. Tragic.
kolumvitis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 100 ευρώ το μήνα θα μπορούσα να τα έδινα αν έκανα ξέρω γω δύο μισάωρες προπονήσεις την εβδομάδα μαζί του η μια μονόωρη και τα υπόλοιπα μόνος μου στο γυμναστήριο αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Δηλαδή αν δεν είσαι φραγκάτος αλλά βγάζεις κάτι παραπάνω από τον βασικό δεν παίζει να γυμναστείς;
babality Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, kolumvitis είπε 100 ευρώ το μήνα θα μπορούσα να τα έδινα αν έκανα ξέρω γω δύο μισάωρες προπονήσεις την εβδομάδα μαζί του η μια μονόωρη και τα υπόλοιπα μόνος μου στο γυμναστήριο αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Δηλαδή αν δεν είσαι φραγκάτος αλλά βγάζεις κάτι παραπάνω από τον βασικό δεν παίζει να γυμναστείς; τα yava για τα χριστουγεννα εχει προσφορα 70ε το ατομο για 2 μηνες personal με 3 προπονησεις τη βδομαδα. με υπολογισμους βγαινει 3 ευρω η προπονηση. ξεφτιλα. ορματε ή παρτε ενα τηλεφωνο μη λεω μ@λακιες Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από babality
mylo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Ερώτηση, για τους γυμναστές υπάρχει κάτι σαν άδεια άσκησης επαγγέλματος - πιστοποίηση ή ότι δηλώσεις είσαι;
defacer Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 1 hour ago, kolumvitis said: Δηλαδή αν δεν είσαι φραγκάτος αλλά βγάζεις κάτι παραπάνω από τον βασικό δεν παίζει να γυμναστείς; Αν δε με απατά η μνήμη μου, πριν από 20 χρόνια δεν θεωρούταν απαραίτητος ο personal trainer για "να γυμναστείς". Μια χαρά μπορούσε κανείς να γυμναστεί ανάμεσα σε γήπεδο, bodyweight training (έτσι το έλεγαν στο χωριό μου) και κανένα βασικό όργανο στο σπίτι (μονόζυγο, βαράκια, άντε πάγκο). Βέβαια πριν από 20 χρόνια δεν ήταν απαραίτητο να έχεις και την τελευταία Nvidia GTX για να λες ότι μπορείς να παίξεις, όλα λάθος τα κάναμε τότε. 2
babality Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, defacer είπε Αν δε με απατά η μνήμη μου, πριν από 20 χρόνια δεν θεωρούταν απαραίτητος ο personal trainer για "να γυμναστείς". Μια χαρά μπορούσε κανείς να γυμναστεί ανάμεσα σε γήπεδο, bodyweight training (έτσι το έλεγαν στο χωριό μου) και κανένα βασικό όργανο στο σπίτι (μονόζυγο, βαράκια, άντε πάγκο). Βέβαια πριν από 20 χρόνια δεν ήταν απαραίτητο να έχεις και την τελευταία Nvidia GTX για να λες ότι μπορείς να παίξεις, όλα λάθος τα κάναμε τότε. ωραια ας μεινουμε 20 χρονια πισω τοτε που δεν ξερανε ποιοι μυς γυμναζοντε με ποια διαταση και οι περισσοτεροι ειναι ξεβιδωμενοι τωρα, αλλα και στον pentium 2
defacer Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Just now, babality said: ωραια ας μεινουμε 20 χρονια πισω τοτε που δεν ξερανε ποιοι μυς γυμναζοντε με ποια διαταση και οι περισσοτεροι ειναι ξεβιδωμενοι τωρα, αλλα και στον pentium Ήμουν σίγουρος ότι θα υπήρχε κάποιος να το πει αυτό, αλλά δεν περίμενα τόση φούρια. Για τους μικρούς μας φίλους λοιπόν που δεν κατάλαβαν καν τι είπα: η άποψη ότι αν δεν έχεις φράγκα για personal δε μπορείς να γυμναστείς σωστά ή/και αποτελεσματικά, οτιδήποτε σημαίνει αυτό για τον καθένα που δεν είναι επαγγελματίας αθλητής, είναι αστεία και ενδεικτική οπτική θυμάτων των μοντέρνων lifestyle προτύπων. Αν τα έχεις, να τα δώσεις και να γυμναστείς ακόμα καλύτερα και δε μου πέφτει λόγος. Αν δεν τα έχεις και δεν ξέρεις τι να κάνεις γιατί ωιμέ πώς θα γυμναστώ χωρίς personal, όπως εδώ, τότε είσαι θύμα. Ελπίζω τώρα να κατάλαβες. 8
babality Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, defacer είπε Ήμουν σίγουρος ότι θα υπήρχε κάποιος να το πει αυτό, αλλά δεν περίμενα τόση φούρια. Για τους μικρούς μας φίλους λοιπόν που δεν κατάλαβαν καν τι είπα: η άποψη ότι αν δεν έχεις φράγκα για personal δε μπορείς να γυμναστείς σωστά ή/και αποτελεσματικά, οτιδήποτε σημαίνει αυτό για τον καθένα που δεν είναι επαγγελματίας αθλητής, είναι αστεία και ενδεικτική οπτική θυμάτων των μοντέρνων lifestyle προτύπων. Αν τα έχεις, να τα δώσεις και να γυμναστείς ακόμα καλύτερα και δε μου πέφτει λόγος. Αν δεν τα έχεις και δεν ξέρεις τι να κάνεις γιατί ωιμέ πώς θα γυμναστώ χωρίς personal, όπως εδώ, τότε είσαι θύμα. Ελπίζω τώρα να κατάλαβες. καλα πηγαινε να παρακολουθησεις ομαδικο προγραμμα και μετα κανε κι ενα personal κι ελα πες μου μιας και ειμαι μικρος. αντε αγορι μου
BadBoy Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, margaritagr είπε Δεν υπάρχει ερώτημα, δεν τίθεται καν. Με personal κανεις τη δουλειά αποτελεσματικότερα και ασφαλέστερα παράλληλα. Με τον personal θα αγγίξεις τα όρια σου και θα τα ξεπεράσεις, δύσκολα θα πιεστεις τοςο μόνος σου. Το σκέφτομαι από χθες που το διάβασα αυτό. Εξήγησέ το λίγο αν θέλεις. Το ασφαλέστερα μπορώ να το καταλάβω, αν δεν έχει κάποιος εμπειρία ο personal θα του υποδείξει σωστά τις ασκήσεις και θα διορθώσει τυχόν λάθη. Αλλά αυτό με τα όρια δεν το καταλαβαίνω. Αν δεν έχει κάποιος τη διάθεση να ασκηθεί, πώς θα στη δώσει ένας άλλος; Η πίεση για μένα έρχεται από τον ίδιο μας τον εαυτό, επειδή θέλουμε να ανέβουμε και να δούμε διαφορά. Αν δεν πειστείς εσύ, τι να κάνει ένας τρίτος; Στο λέω έχοντας ξεκινήσει σοβαρά γυμναστική πριν ενάμιση χρόνο, έχασα 20 κιλά και πρόσφατα έβγαλα τα πρώτα μου muscle up χωρίς να κάνω ποτέ personal. Το αναφέρω όχι για να δείξω πόσο καλός είναι (που δεν είμαι), απλά γιατί αν δεν είχα εγώ τη διάθεση και το πείσμα, δε θα έκανα τίποτα και ας είχα κάποιον από πάνω. Δε μειώνω το personal, είναι σίγουρα χρήσιμο σε κάποιες περιπτώσεις (αρχάριοι, άτομα με παθήσεις και τραυματισμούς). Απλά δε μπορώ να κατανοήσω το πώς θα σε ανεβάσει κάποιος άλλος αν εσύ δε θες. Επίσης προσοχή, μιλώ για personal training, όχι προπονητές σε αθλήματα, εκεί είναι άλλο πράγμα. 2
defacer Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 5 minutes ago, babality said: καλα πηγαινε να παρακολουθησεις ομαδικο προγραμμα και μετα κανε κι ενα personal κι ελα πες μου μιας και ειμαι μικρος. αντε αγορι μου Δεν κατάλαβες. Δεν πειράζει, θα βρεθεί και για σένα personal της σκέψης να σου εξηγήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα