Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. έχω μια αρχαιότητα για pc(υπάρχει στην υπογραφή μου, +  500GB HDD)  και σκεφτόμουν να αναβαθμίσω σε ΖΕΝ2 (αν ειναι καλοι)  απο το 2019 και  να κρατήσω PSU,GPU και HDD. όμως αναρωτιέμαι  μήπως πρέπει να αλλάξω ΚΑΙ PSU το οποίο είναι το chieftec-cft-750-14cs. Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας.  Το μονο πρόβλημα που είχα ειναι οτι τα usb header της μητρικής δε λειτουργούν και δεν ξέρω αν ψήθηκαν απο την  PSU ή απο το ελαφρύ overclock που έκανα στον επεξεργαστη οταν έπαιζα ARMA3 (τι να κανει το καημένο; ) μάλλον το δευτερο καθως η μητρική ειναι απο τις φθηνές και φυσικά που να αντέξει; κατι άλλο δεν εχει καει ποτέ. Θα προτιμούσα βέβαια να το κρατήσω καθώς το χρήμα δε ρέει άφθονο. Αν αλλάξω σκεφτόμουν να πάρω Enermax-RevoBron-700W. Ευχαριστω για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

Άμα λειτουργεί καλά δεν χρειάζεται να το αλλάξεις. Οι usb μάλλον από κάτι άλλο χάλασαν, όταν κάνεις overclock δεν επηρεάζονται άλλα μέρη του υπολογιστή. Καλές αγορές. 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, antbyron είπε

Άμα λειτουργεί καλά δεν χρειάζεται να το αλλάξεις. Οι usb μάλλον από κάτι άλλο χάλασαν, όταν κάνεις overclock δεν επηρεάζονται άλλα μέρη του υπολογιστή. Καλές αγορές. 

ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Απλά είπα μήπως εχει να κανει με το voltage που το ανεβασα λιγο για να ειναι stable . Ευχαριστώ και πάλι. 

Δημοσ.
Στις 8/12/2018 στις 1:33 ΠΜ, xampo_s είπε

Καλημέρα παιδιά. έχω μια αρχαιότητα για pc(υπάρχει στην υπογραφή μου, +  500GB HDD)  και σκεφτόμουν να αναβαθμίσω σε ΖΕΝ2 (αν ειναι καλοι)  απο το 2019 και  να κρατήσω PSU,GPU και HDD. όμως αναρωτιέμαι  μήπως πρέπει να αλλάξω ΚΑΙ PSU το οποίο είναι το chieftec-cft-750-14cs. Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας.  Το μονο πρόβλημα που είχα ειναι οτι τα usb header της μητρικής δε λειτουργούν και δεν ξέρω αν ψήθηκαν απο την  PSU ή απο το ελαφρύ overclock που έκανα στον επεξεργαστη οταν έπαιζα ARMA3 (τι να κανει το καημένο; ) μάλλον το δευτερο καθως η μητρική ειναι απο τις φθηνές και φυσικά που να αντέξει; κατι άλλο δεν εχει καει ποτέ. Θα προτιμούσα βέβαια να το κρατήσω καθώς το χρήμα δε ρέει άφθονο. Αν αλλάξω σκεφτόμουν να πάρω Enermax-RevoBron-700W. Ευχαριστω για τον χρόνο σας.

Έχει δίκιο ο φίλος πιο πάνω τα usb δεν έχουν σχέση με τα παραπάνω. Αλλά είμαι της άποψης αν κάνεις αναβάθμιση καντην καλά το τροφοδοτικό είναι η καρδιά του συστήματος δεν θες να πάρεις έναν zen2 και σε ένα μήνα να είναι καμένος όχι ότι είναι σίγουρο ότι θα καεί αλλά καλό ειναι να έχεις κάτι που σου εξασφαλίσει μεγαλύτερη σίγουρια. Αυτό που θα σου έλεγα είναι πάρε έναν πιο φτηνό zen2 και βρες εδώ στο insomnia πουλάνε ανα καιρούς σφραγισμένα τροφοδοτικά σε καλές τιμές φυσικά αν δεν φτάνει το budget μένεις ως έχει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το τροφοδοτικό πρέπει να φύγει. Αν είσαι σφιχτά στο μπάτζετ πήγαινε σε ένα Corsair CX650M ή σε ένα Seasonic. 

Επίσης, η κάρτα αργά ή γρήγορα δε θα τραβάει. 

Ξεκίνα με έναν SSD 500GB από τώρα όμως που είναι ακόμη σε χαμηλές τιμές και θα δώσεις νέα πνοή και στην αρχαιότητα και θα σου μείνει και προίκα 

Επεξ/σία από thetiesthatbind
Δημοσ.
10 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε

Το τροφοδοτικό πρέπει να φύγει. Αν είσαι σφιχτά στο μπάτζετ πήγαινε σε ένα Corsair CX650M ή σε ένα Seasonic. 

Επίσης, η κάρτα αργά ή γρήγορα δε θα τραβάει. 

Ξεκίνα με έναν SSD 500GB από τώρα όμως που είναι ακόμη σε χαμηλές τιμές και θα δώσεις νέα πνοή και στην αρχαιότητα και θα σου μείνει και προίκα 

Γιατί παίζει να ανέβουν; Διάβασα ότι προβλέπεται να πέσουν ακόμα πιο κάτω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...