txcellas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Σκέφτομαι να πάρω ένα smartwatch αλλά παρατηρώ ότι στο Amazon.de έχει την ίδια τιμή με σκρουτζομαγαζο (250 ευρώ).Με όλα αυτά σχετικά με τις εγγυήσεις που συναντούμε καθημερινά και κάνουμε μαραθώνιες προσπάθειες για να βρούμε το δίκιο μας στα ελληνικά καταστήματα του Σκρουτζ θα ήταν λάθος επιλογή η αγορά από Amazon? Αντίστοιχα από το Amazon έχω διαβάσει και ακούσει για πολυ καλή εξυπηρέτηση. Τι προτείνετε;
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Κράτα το μέρισμα καλύτερα, ασε τα έξοδα σε ρολογια
txcellas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δεν δικαιούμαι. καμία απάντηση ακόμα..
scarface5323 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, txcellas είπε Ίδια τιμή εχει ναι αλλά δεν θα πέσεις θύμα απάτης,άλλο το ένα άλλο το άλλο
txcellas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, scarface5323 είπε ναι αλλά δεν θα πέσεις θύμα απάτης,άλλο το ένα άλλο το άλλο Πιστεύεις δλδ οτι τα ελληνικά καταστήματα skroutz-best price δεν ακολουθούν την ίδια πολιτική σε περίπτωση service η ότι χρειαστεί ο πελάτης;
slk200gr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, txcellas είπε Πιστεύεις δλδ οτι τα ελληνικά καταστήματα skroutz-best price δεν ακολουθούν την ίδια πολιτική σε περίπτωση service η ότι χρειαστεί ο πελάτης; Παρτο απο το σκρουτζ,σε περιπτωση βλαβης δεν πας στο σκρουτζομαγαζο αλλα στην αντιπροσωπεια ,τωρα αν παλι η αντιπροσωπεία μαλακιζεται ειναι αλλο θεμα ,οσο για το αμαζον απλα το επιστρεφεις ομως μην ξεχνας οτι εχει μεταφορικά
G.bar Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Skroutz ξεκάθαρα. Διάλεξε βέβαια ένα μάγαζι με τις ανάλογες κριτικές και πωλήσεις. Είχα πάρει ενα macbook 12" , στη βδομάδα επάνω άρχισε να αναβοσβήνει η οθόνη, τους το πήγα πίσω και σε μια εβδομάδα είχα καινούργιο απο αντικατάσταση μεσω doa. Γενικότερα τις περισσοτερες αγορές απο skroutzομαγαζα τις κανω απροβλημάτιστα.
txcellas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Έχετε αγοράσει από Amazon? Φίλος με ενημέρωσε για άψογη εξυπηρέτηση πελατών και με επηρέασε στο να σκέφτομαι από Amazon. Την έχω πατήσει από σκρουτζομαγαζο με πολλές θετικές Κρητικές και ίσως γι αυτό το σκέφτομαι..τριπλά.
cumulus Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Αγορασα ενα διαδρομο απο το amazon.de Απο την πρωτη ημερα ειχε προβλημα η οθονη,μου εβγαζε ενα error.Η εταιρεια αμεσως μου εστειλε καινουργιο ανταλλακτικο και ενα βιντεο πως θα το αλλαξω.Βεβαια ενα δεν μπορουσα να κανω μονος μου την αλλαγη την ειχα βαψει,αλλα η ανταποκριση της εταιρειας ηταν αμμεση 1
txcellas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, cumulus είπε Αγορασα ενα διαδρομο απο το amazon.de Απο την πρωτη ημερα ειχε προβλημα η οθονη,μου εβγαζε ενα error.Η εταιρεια αμεσως μου εστειλε καινουργιο ανταλλακτικο και ενα βιντεο πως θα το αλλαξω.Βεβαια ενα δεν μπορουσα να κανω μονος μου την αλλαγη την ειχα βαψει,αλλα η ανταποκριση της εταιρειας ηταν αμμεση Γι αυτό το πράγμα ακριβώς μιλάω. Όχι με τον κάθε καραγκιόζη του Σκρουτζ που πάει να σε βγάλει τρέλο..
isay Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, txcellas είπε Σκέφτομαι να πάρω ένα smartwatch αλλά παρατηρώ ότι στο Amazon.de έχει την ίδια τιμή με σκρουτζομαγαζο (250 ευρώ).Με όλα αυτά σχετικά με τις εγγυήσεις που συναντούμε καθημερινά και κάνουμε μαραθώνιες προσπάθειες για να βρούμε το δίκιο μας στα ελληνικά καταστήματα του Σκρουτζ θα ήταν λάθος επιλογή η αγορά από Amazon? Αντίστοιχα από το Amazon έχω διαβάσει και ακούσει για πολυ καλή εξυπηρέτηση. Τι προτείνετε; Συγκρίνεις μηλα με πορτοκάλια. Το amazon ειναι πολυκαστημα που πουλά το ίδιο αλλα και τριτοι πωλητες με πολύ καλο συστημα reviews και κριτικών. Αν ψωνιζεις απο το ιδιο το amazon (ή αυτα που λεει fullfilled by amazon) οποιοδηποτε προβλημα παρουσιαστει, μιλάς μαζί τους και λύση θα βρεθει (και σου πληρώνουν και τα μεταφορικά επιστροφής). Μειονεκτημα οτι μιλάς γραπτά και σε αλλη γλώσσα. Το σκρουτζ ειναι καταλογος απο μαγαζια, οποτε οτι προβληματα εχεις τα αντιμετωπιζεις με τα ιδια τα μαγαζια.Πλεονεκτημα η πιο αμεση παραδοση και οτι μιλας τηλεφωνικα απευθειας με τα καταστηματα. Δεν ξέρω τι smartwatch θες να αγοράσεις, αλλά αν η τελική τιμή ειναι ίδια, εγω θα ψώνιζα καρφωτα απο το ιδιο το amazon. Απο την αλλη αν το smartwatch ειναι κινέζικο, χαλαρα θα κοιτουσα απευθειας απο κίνα λόγω κοστους. 16 λεπτά πριν, txcellas είπε Έχετε αγοράσει από Amazon? Φίλος με ενημέρωσε για άψογη εξυπηρέτηση πελατών και με επηρέασε στο να σκέφτομαι από Amazon. Την έχω πατήσει από σκρουτζομαγαζο με πολλές θετικές Κρητικές και ίσως γι αυτό το σκέφτομαι..τριπλά. Κάνε ένα search, διάβασε λιγο, εσενα θα βοηθήσεις. https://www.insomnia.gr/forums/topic/611870-αγορες-απο-amazon-τι-παιζει/ https://www.insomnia.gr/forums/topic/690052-προβλημα-με-παραγγελια-απο-amazonδεν-τραβανε-χρηματα-αμεσα/ Spoiler 39 λεπτά πριν, txcellas είπε ...ι από σκρουτζομαγαζο με πολλές θετικές Κρητικές ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα