zoranb Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για αρκετά χρόνια χρησιμοποιώ ένα ωραίο και οικονομικότατο (όσον αφορά την κατανάλωση 0.2w!) night light της Megaman. Aλλά πάει χρόνια που το έχω πάρει αυτό και δε ξέρω εάν έχουν βγεί καλύτερα. Ποιό night light χρησιμοποιείτε εσείς, είστε ευχαριστημένοι; Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από zoranb
guido Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Xiaomi yeelight Ρυθμίζεις πρόγραμματα για μέρα και νύχτα. Επιλογές χρώματος και έντασης ολες. Με την κατανάλωση δεν ασχολούμαι. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από guido 2
georgeγ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 olympia electronic και συγχρονως λειτουργουν και σαν φωτιστικα ασφαλειας οταν κοπει το ρευμα αναβουν εντονοτερα επισης τα βγαζεις απο την πριζα και μπορεις να τα χρησιμοποιησεις ως φακο 1
kronos73 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Μια πρακτική και φθηνή λύση είναι να πάρεις ένα ντουι πρίζας με διακόπτη. https://www.skroutz.gr/c/2189/Ntoui-Reymatos.html?from=catspan&keyphrase=ντουι+με+διακόπτη Του βάζεις ότι λαμπάκι θες και όταν καεί απλά το αλλάζεις. 2
zoranb Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, guido είπε Xiaomi yeelight Ρυθμίζεις πρόγραμματα για μέρα και νύχτα. Επιλογές χρώματος και έντασης ολες. Με την κατανάλωση δεν ασχολούμαι. Η λάμπα αυτή της Xiaomi που προτείνεις, νομίζω πως είναι περισσότερο για λάμπα φωτιστικού κι όχι τόσο αποκλειστικά για nightlight ε?
guido Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, zoranb είπε Η λάμπα αυτή της Xiaomi που προτείνεις, νομίζω πως είναι περισσότερο για λάμπα φωτιστικού κι όχι τόσο αποκλειστικά για nightlight ε? Σε πορτατιφ την έχω στο σαλονι. Περα από τη χρήση απόγευμα βράδυ, την έχω ρυθμίσει τα βράδια που κοιμάμαι να είναι ανοιχτη σε ένα πολυ χαμηλό μπλε ή κόκκινο για να βλέπω όταν ξυπνάω κτλ. Το θέμα είναι πως ότι ένταση, χρώμα κτλ θες και σε βολεύει, το σετταρεις. Οπότε δύσκολα θα σε απογοητεύσει. Αλλά ναι αν ψάχνεις αποκλειστικά και μόνο blacklight ίσως είναι too much η αγορά
zoranb Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Άκουσα καλά; 9w είναι η κατανάλωσή της; Eπίσης να σε ρωτήσω... κατά τη wifi σύνδεση έχεις προσέξει ποτέ να έχει κάνει αποσυνδέσεις ή να είσαι remotely και να μην έχεις καταφέρει να συνδεθείς;
guido Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 34 λεπτά πριν, zoranb είπε Άκουσα καλά; 9w είναι η κατανάλωσή της; Eπίσης να σε ρωτήσω... κατά τη wifi σύνδεση έχεις προσέξει ποτέ να έχει κάνει αποσυνδέσεις ή να είσαι remotely και να μην έχεις καταφέρει να συνδεθείς; Κοίτα τρέχω στάνταρ schedules πλέον οπότε δεν την παρακολουθώ αν χάνει σύνδεση με το wifi. Βασικά και να το χάνει δεν θα το παίρνω χαμπάρι. Σπάνια να προσπαθήσω να συνδεθώ και να μην τη βλέπει. Μια ή δύο φορές μου το έχει κάνει. Στην ουσία μέσω σέρβερ της γίνεται η επικοινωνία. Δηλαδή την ελέγχεις και από απόσταση, όχι μόνο όταν είσαι στο ίδιο δίκτυο.
zoranb Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε ρωτάω γιατί έχω ένα ντουί της Sonoff το οποίο με έχει απογοητεύσει με τις αποσυνδέσεις που κάνει και ομολογώ πως με φοβίζει όταν το χρησιμοποιώ remotelly! Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από zoranb
26ska Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, vrwmiaris είπε 9βατ είναι πάρα πολύ μεγάλη κατανάλωση 9 watt είναι πολύ μεγάλη κατανάλωσή;;;;;
zoranb Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Φαντάζομαι εννοεί πως είναι μεγάλη για "night light"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα