Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω την απορία του πότε μπαίνει το μαλακτικό στη διαδικασία της πλύσης των ρούχων σε ένα πλυντήριο. Μπορεί να μπεί σε πλαστικό μπολάκι όπως κ το απορρυπαντικό;

Δημοσ.

Τα πλυντηρια εχουν ειδική θήκη που μπαινει το μαλακτικό και το παιρνουν τη χρονική στιγμή που πρεπει. Αν τωρα εχεις ειδικό λογο που ρωτάς, το μαλακτικό μπαινει στο τελευταίο βήμα οταν εχει γινει το πρώτο καλό ξέβγαλμα, πριν κάνει το τελικό και το στυψιμο. Σημασια δεν εχει πως θα μπει, αλλά ΠΟΤΕ θα μπει. 

• Like 3
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, isay είπε

Τα πλυντηρια εχουν ειδική θήκη που μπαινει το μαλακτικό και το παιρνουν τη χρονική στιγμή που πρεπει. Αν τωρα εχεις ειδικό λογο που ρωτάς, το μαλακτικό μπαινει στο τελευταίο βήμα οταν εχει γινει το πρώτο καλό ξέβγαλμα, πριν κάνει το τελικό και το στυψιμο. Σημασια δεν εχει πως θα μπει, αλλά ΠΟΤΕ θα μπει. 

δηλαδη?καθεσαι και περιμενεις και το βαζεις την καταλληλη στιγμη?και πως ξερεις ποτε πρεπει? :fear:

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, georgeγ είπε

δηλαδη?καθεσαι και περιμενεις και το βαζεις την καταλληλη στιγμη?και πως ξερεις ποτε πρεπει? :fear:

πριν ξεκινησει η πλυση βαζεις μαλλακτικο στην ειδικη θηκη και εκει τελειωνει η δικη σου συμμετοχη.... απο εκει και περα αναλαμβανει το πλυντηριο... 

• Like 1
  • Thanks 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, kon1to είπε

πριν ξεκινησει η πλυση βαζεις μαλλακτικο στην ειδικη θηκη και εκει τελειωνει η δικη σου συμμετοχη.... απο εκει και περα αναλαμβανει το πλυντηριο... 

α ωραια αυτο κανω ηδη....με μπερδεψε η προηγουμενη απαντηση

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, georgeγ είπε

Διαβασε πάλι αυτο που εγραψα και ειδικά την πρώτη προταση. Σιγά μην κάθομαι να περιμένω. Υπάρχουν και απορρυπαντικα με μαλακτικο μεσα στο απορρυπαντικο, οποτε αν ειχα μονιμα πλυντηριο χωρίς ειδική θήκη θα εβαζα τετοιο απορρυπαντικο. Κάποιες φορές παλιότερα που έπλενα σε μεγαλα δημοσια πλυντηρια, εκει ειχε ενα λαμπακι, που τη στιγμή που επρεπε εριχνες το μαλακτικο (αν ήθελες). Ηξερες περιπου στα τοσα λεπτα, ανοιγες το καπακι και τσουπ το ζουμι. 

• Like 1
Δημοσ.

Στα κλασσικά πλυντήρια πάντως που απορρυπαντικό-μαλακτικό είναι σε μια θήκη με ενδιάμεσο χώρισμα και τα μπεκάκια απο πάνω λόγο αλάτων με το καιρό το νερό πηγαίνει και στη θήκη του μαλακτικού και το παίρνει νωρίτερα

Οπότε η βάζεις μαλακτικό στο τέλος ή πρέπει να καθαρίσεις τις τρύπες απο τα άλατα κάτι που δεν είναι και τόσο εύκολο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, isay είπε

Υπάρχουν και απορρυπαντικα με μαλακτικο μεσα στο απορρυπαντικο, οποτε αν ειχα μονιμα πλυντηριο χωρίς ειδική θήκη θα εβαζα τετοιο απορρυπαντικο. 

Το ότι είναι μαζί απορρυπαντικό με μαλακτικό δεν έρχεται σε αντίθεση με το γεγονός ότι το μαλακτικό μπαίνει μερικά λεπτά μετά το απορυπαντικό;

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.

οχι γιατί αλλη χημικη συνθεση το ένα "πακέτο" και αλλη χημικη συνθεση το αλλο πακέτο. Δουλευουν διαφορετικά με ιδιο σχεδον τελικο αποτελεσμα

Και την παρακεταμολη, μπορεις να την πάρεις με χάπι ή να την πάρεις με σιροπι

• Like 1
Δημοσ.

Θα το διαβάσουν το θέμα οι γυναίκες του φόρουμ και θα μας περάσουν για χαζούς.
Εγώ δεν βάζω μαλακτικό. Όχι γιατί δεν ξέρω πότε και που πάει.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ για κανένα χρόνο έβαζα το μαλακτικό στην θέση του απορρυπαντικού και το απορρυπαντικό στη θέση του μαλακτικου!

Τώρα βάζω μόνο ariel pods (Κάψουλες) αντί για απορρυπαντικό, τα πετάω μέσα στον κάδο μαζί με τα ρούχα. Είναι σωστό αυτό ή δεν πλένω σωστά τα ρούχα μου; (Μαλακτικό βάζω σωστά στη θέση του στο συρτάρι).

• Super Moderators
Δημοσ.

Όταν το μαλακτικό βλέπει το ρούχο και λέει ΕΜΠ1, τότε πρέπει να μπαίνει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...