Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, isay είπε

Υπάρχουν και απορρυπαντικα με μαλακτικο μεσα στο απορρυπαντικο...

Θα με ενδιέφερε να μάθω ποιά είναι αυτά τα απορρυπαντικά αλλά για αν μην κάνουμε διαφήμιση εδώ, θα προτιμούσα να μου το έγραφες σε προσωπικό μύνημα και φυσικά και σε όποιον άλλο δείξει ενδιαφέρον.  :-)

Δημοσ.

Ξέρω οτι βγάζει η skip και η neomat αλλά θυμάμαι και αλλες μαρκες που τωρα δε θυμάμαι. Οταν πας σουπερμαρκετ δες τα κουτια, το γραφουν πάνω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Par1s* είπε

Εγώ για κανένα χρόνο έβαζα το μαλακτικό στην θέση του απορρυπαντικού και το απορρυπαντικό στη θέση του μαλακτικου!

Τώρα βάζω μόνο ariel pods (Κάψουλες) αντί για απορρυπαντικό, τα πετάω μέσα στον κάδο μαζί με τα ρούχα. Είναι σωστό αυτό ή δεν πλένω σωστά τα ρούχα μου; (Μαλακτικό βάζω σωστά στη θέση του στο συρτάρι).

Μια χαρα εισαι με τα pods. Οταν τα εβαζες αναποδα δεν ησουν καλα, τα ρουχα σου βγαιναν μισοαπλυτα και με σαπουνι πανω. Πως δεν γεμισες σπυρακια.

ναι ετσι πετιεται μεσα αυτο, αν δεν βαριεσαι βαζετο κεντρο.

για την ερωτηση, στην αρχη μπαινει, στη σωστη θεση. Προσοχη υπαρχουν 3 ή 4 θεσεις. Δειτε manual

Επεξ/σία από Zerg13
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, isay είπε

Διαβασε πάλι αυτο που εγραψα και ειδικά την πρώτη προταση. Σιγά μην κάθομαι να περιμένω. Υπάρχουν και απορρυπαντικα με μαλακτικο μεσα στο απορρυπαντικο, οποτε αν ειχα μονιμα πλυντηριο χωρίς ειδική θήκη θα εβαζα τετοιο απορρυπαντικο. Κάποιες φορές παλιότερα που έπλενα σε μεγαλα δημοσια πλυντηρια, εκει ειχε ενα λαμπακι, που τη στιγμή που επρεπε εριχνες το μαλακτικο (αν ήθελες). Ηξερες περιπου στα τοσα λεπτα, ανοιγες το καπακι και τσουπ το ζουμι. 

Τα ρουχα σου πως τα κουβαλας οταν πλυθουν; Οταν υπαρχει αυτο το μαγαζι βοηθαει πολυ, οταν νοικιαζα το χρειαζομουν. Τωρα παει :)

γενικα δεν εχω δει με κερματα...μονο σε μαγαζι.

Δημοσ.

το ερώτημα είναι: χρειάζεται πραγματικά το μαλακτικό ή απλά μας έχουν πείσει ότι είναι απαραίτητο; γιατί να προσθέσω ένα extra χημικό στην πλύση αν δεν είναι πραγματικά απαραίτητο;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

το μαλακτικο ειναι για ολα τα ρουχα ? επισης το ντετολ υγρο ειναι μαλακτικο ?

Ολα εκτος απο τα ευαισθητα.

1 λεπτό πριν, nick_gr2 είπε

το ερώτημα είναι: χρειάζεται πραγματικά το μαλακτικό ή απλά μας έχουν πείσει ότι είναι απαραίτητο; γιατί να προσθέσω ένα extra χημικό στην πλύση αν δεν είναι πραγματικά απαραίτητο;

Γιατι δεν δοκιμαζεις μια φορα να δεις; 5 ευρω εχουν και παιρνεις 2 σε προσφορα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Ολα εκτος απο τα ευαισθητα.

Γιατι δεν δοκιμαζεις μια φορα να δεις; 5 ευρω εχουν και παιρνεις 2 σε προσφορα.

Έλεγα μήπως δε βάλεις εσύ και να μου πεις για να γλιτώσω το 5ευρο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, nick_gr2 είπε

Έλεγα μήπως δε βάλεις εσύ και να μου πεις για να γλιτώσω το 5ευρο.

Εγω σου λεω αλλα θα με πιστεψεις; Παρε Λενορ και τιποτα αλλο, εγω παιρνω παντα. Θα δεις διαφορα. Να ξερεις που μπαινει μονο

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Τα ρουχα σου πως τα κουβαλας οταν πλυθουν; Οταν υπαρχει αυτο το μαγαζι βοηθαει πολυ, οταν νοικιαζα το χρειαζομουν. Τωρα παει :)

γενικα δεν εχω δει με κερματα...μονο σε μαγαζι.

με αντιτορπιλικο του πολεμικου ναυτικου.

Τέτοια μαγαζιά εχουν και στεγνωτηρια και τα περισσοτερα έχουν και κερματοανταλλακτηρια, αλλα και να μην ειχαν τα μαζευεις απο πριν.

Ενδεικτική αλυσιδα https://easywash.gr

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Εγω σου λεω αλλα θα με πιστεψεις; Παρε Λενορ και τιποτα αλλο, εγω παιρνω παντα. Θα δεις διαφορα. Να ξερεις που μπαινει μονο

Λενορ ναι, αλλα τί χρώμα; εκεί έιναι όλο το θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kon1to είπε

"Χρυσό" aka Gold Orchid...

Αρχοντικό μαλακτικό. Κ εγώ το έπαιρνα μέχρι που μου τα έσκασε άσχημα η βανίλια κ το άλλαξα με το μωβ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, paoad είπε

Λενορ ναι, αλλα τί χρώμα; εκεί έιναι όλο το θέμα

Ολα καλα ειναι, για τους αρχαριους κατι σε λεβαντα :) δεν θυμαμαι ποιο εχω τωρα πρεπει να παω μεσα. Τα αλλαζω

15 λεπτά πριν, kon1to είπε

"Χρυσό" aka Gold Orchid...

Ειναι ενα απο τα καλυτερα. Σαν βανιλια.

Επεξ/σία από Zerg13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...