GreekMonkey Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω, γνωρίζεται αν υπάρχει πλέον το βιβλιάριο απορίας; Πήρα τηλέφωνο σε μια διεύθυνση που μου έδωσε το κεπ και μου είπαν κάτι για κοινωνικό ιατρείο αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι το ίδιο με το βιβλιάριο απορίας. Και αν υπάρχει ακόμα, που απευθύνομαι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
fastnq2 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Όχι δεν υπάρχει πλέον ασφαλιζεσαι και παίρνεις φάρμακα μόνο με το αμκα σου
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 23 ώρες πριν, fastnq2 είπε Όχι δεν υπάρχει πλέον ασφαλιζεσαι και παίρνεις φάρμακα μόνο με το αμκα σου Αν ομως δεν πληρεις τις προυποθεσεις για ασφαλιση οπως ανεργος κλπ ?
alan2 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 31 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αν ομως δεν πληρεις τις προυποθεσεις για ασφαλιση οπως ανεργος κλπ ? μπορεις να πας με το αμκα σε εξωτερικα ιατρεία
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, alan2 είπε μπορεις να πας με το αμκα σε εξωτερικα ιατρεία Δεν φαίνεται ανασφάλιστος στο σύστημα; Για νοσηλεια ή φάρμακα; Κι εγώ όπου πάω με το ΑΜΚΑ μόνο πάω χωρίς βιβλιάριο αλλά φαίνομαι ασφαλισμένος Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2018 από Γιάννης Platano
fastnq2 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν φαίνεται ανασφάλιστος στο σύστημα; Για νοσηλεια ή φάρμακα; Είναι ασφαλισμένοι στην πρόνοια..
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, fastnq2 είπε Είναι ασφαλισμένοι στην πρόνοια.. Γίνεται αυτόματα αυτό όταν κάποιος δεν δικαιούται ΙΚΑ; Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2018 από Γιάννης Platano
fastnq2 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Γίνεται αυτόματα αυτό όταν κάποιος δεν δικαιούται ΙΚΑ; Χωρίς να είμαι σίγουρος πρέπει να κάνεις αίτηση στην τοπική πρόνοια, ωστόσο πρέπει να μην ασφαλιζεσαι από πουθενά αλλού δηλαδή από σύζυγο γονείς κλπ. Πάντως βιβλιάρια σίγουρα δεν υπάρχουν, πλέον φτάνει μόνο το αμκα. Και στον ts θα πρότεινα να πάρει την στην πρόνοια της περιοχής του, τα κεπ δεν είναι αρμόδια. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2018 από fastnq2 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, fastnq2 είπε Χωρίς να είμαι σίγουρος πρέπει να κάνεις αίτηση στην τοπική πρόνοια, ωστόσο πρέπει να μην ασφαλιζεσαι από πουθενά αλλού δηλαδή από σύζυγο γονείς κλπ. Πάντως βιβλιάρια σίγουρα δεν υπάρχουν, πλέον φτάνει μόνο το αμκα. Και στον ts θα πρότεινα να πάρει την στην πρόνοια της περιοχής του, τα κεπ δεν είναι αρμόδια. Κι εγω ετσι νομιζω. Για απορία πρέπει να υπάρχουν κάποιας προϋποθέσεις. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2018 από Γιάννης Platano 1
fredd0 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 νόμος 4368/2016 δεν χρειαζεται αιτηση, οι ανασφαλιστοι εχουν προσβαση στις δημοσιες δομες υγειας ως ανασφαλιστοι. Και δωρεαν φαρμακα. Νομιζω οι περιορισμοι ειναι οτι δεν μπορουν να πανε σε ιδιωτες συνεργαζομενους γιατρους, μονο σε δημοσιες δομες (ΠΕΔΥ, Νοσοκομεια κλπ) και καποια ακριβα φαρμακα τα παιρνουν μονο απο φαρμακεια ΕΟΠΥΥ οχι απο ιδιωτικα 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, fredd0 είπε νόμος 4368/2016 δεν χρειαζεται αιτηση, οι ανασφαλιστοι εχουν προσβαση στις δημοσιες δομες υγειας ως ανασφαλιστοι. Και δωρεαν φαρμακα. Νομιζω οι περιορισμοι ειναι οτι δεν μπορουν να πανε σε ιδιωτες συνεργαζομενους γιατρους, μονο σε δημοσιες δομες (ΠΕΔΥ, Νοσοκομεια κλπ) και καποια ακριβα φαρμακα τα παιρνουν μονο απο φαρμακεια ΕΟΠΥΥ οχι απο ιδιωτικα Αρα μονο ΑΜΚΑ χρειαζεται . Καλο αυτο . Και οι ξενοι που ερχονται σε Ελλαδα για τουρισμο και δεν εχουν ΑΜΚΑ ?
fredd0 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Αρα μονο ΑΜΚΑ χρειαζεται . Καλο αυτο . Και οι ξενοι που ερχονται σε Ελλαδα για τουρισμο και δεν εχουν ΑΜΚΑ ? πληρωνουν κανονικα, η πληρωνει η ταξιδιωτικη ασφαλεια υγειας τους που οφειλει να εχει καθε σωφρων ανθρωπος που ταξιδευει για αναψυχη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα