Alexia91 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Παραιτήθηκα απο τη δουλεια μου , στην οποία ήμουν 4 χρονια. Πήγα και έβγαλα κάρτα ανεργειας. Μετα απο 1 βδομάδα που έβγαλα την κάρτα ανεργειας Με προσέλαβε άλλος εργοδότης δοκιμαστικά για 1 βδομάδα και μετα μου έκανε απόλυση. Δικαίουμε επίδομα ανεργειας σε αυτή την περίπτωση ;
opcorsa Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 ελα τυπε μεταξυ μας ειμαστε παρατυπια εκανες δεν χρειαζεται να το κρυβεις δικαιουσαι ναι
eidikos33 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Alexia91 είπε Παραιτήθηκα απο τη δουλεια μου , στην οποία ήμουν 4 χρονια. Πήγα και έβγαλα κάρτα ανεργειας. Μετα απο 1 βδομάδα που έβγαλα την κάρτα ανεργειας Με προσέλαβε άλλος εργοδότης δοκιμαστικά για 1 βδομάδα και μετα μου έκανε απόλυση. Δικαίουμε επίδομα ανεργειας σε αυτή την περίπτωση ; πηγες να κανεις τα χαρτια σου?
scarface5323 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, Alexia91 είπε Παραιτήθηκα απο τη δουλεια μου , στην οποία ήμουν 4 χρονια. Πήγα και έβγαλα κάρτα ανεργειας. Μετα απο 1 βδομάδα που έβγαλα την κάρτα ανεργειας Με προσέλαβε άλλος εργοδότης δοκιμαστικά για 1 βδομάδα και μετα μου έκανε απόλυση. Δικαίουμε επίδομα ανεργειας σε αυτή την περίπτωση ; απλά δεν σου έφταναν τα ένσημα και συμπλήρωσες ,στην π@@να,π@@νιες? 2
eidikos33 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, scarface5323 είπε απλά δεν σου έφταναν τα ένσημα και συμπλήρωσες ,στην π@@να,π@@νιες? αμα παραιτηθεις δε μπορεις τα παρεις ταμειο 1
scarface5323 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, eidikos33 είπε αμα παραιτηθεις δε μπορεις τα παρεις ταμειο απόλυση λέει του έκανε
Froskeas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, Alexia91 είπε Παραιτήθηκα απο τη δουλεια μου , στην οποία ήμουν 4 χρονια. Πήγα και έβγαλα κάρτα ανεργειας. Μετα απο 1 βδομάδα που έβγαλα την κάρτα ανεργειας Με προσέλαβε άλλος εργοδότης δοκιμαστικά για 1 βδομάδα και μετα μου έκανε απόλυση. Δικαίουμε επίδομα ανεργειας σε αυτή την περίπτωση ; Επίδομα ορθογραφίας είναι αυτό που χρειάζεσαι για τώρα και βλέπουμε για τα υπόλοιπα εν καιρώ 2 2 2
Vassilis_24 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Είσαι ο ίδιος που έψαχνες να πληρώσεις κάποιον να σε προσλάβει και να σε απολύσει σε 1 εβδομάδα αφού είχες παραιτηθεί απ'την προηγούμενη εργασία σου, για να πάρεις επίδομα ανεργίας ή είστε πολλά λαμόγ...εεε, πολλοί οι ευσυνείδητοι πολίτες, ήθελα να πω... 3
opcorsa Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε Είσαι ο ίδιος που έψαχνες να πληρώσεις κάποιον να σε προσλάβει και να σε απολύσει σε 1 εβδομάδα αφού είχες παραιτηθεί απ'την προηγούμενη εργασία σου, για να πάρεις επίδομα ανεργίας ή είστε πολλά λαμόγ...εεε, πολλοί οι ευσυνείδητοι πολίτες, ήθελα να πω... ο σοιμπλε φταιει
tornado Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, Alexia91 είπε α.........Παραιτήθηκα απο τη δουλεια μου , στην οποία ήμουν 4 χρονια. Πήγα και έβγαλα κάρτα ανεργειας. Μετα απο 1 βδομάδα που έβγαλα την κάρτα ανεργειας β...........Με προσέλαβε άλλος εργοδότης δοκιμαστικά για 1 βδομάδα και μετα μου έκανε απόλυση. Δικαίουμε επίδομα ανεργειας σε αυτή την περίπτωση ; απο το α, δεν δικαιουσε επιδομα ανεργιας λογω παραιτησης. απο το β, δικαιουσε μολις μαζεψεις 14 μηνες εργασιας. 1
zoranb Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, scarface5323 είπε απόλυση λέει του έκανε Πού λέει για απόλυση;
scarface5323 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, zoranb είπε Πού λέει για απόλυση; στην προ τελευταία σειρά, η τελευταία ενέργεια μετράει,ήταν η παραίτηση και μετά η απόλυση,αρα μετράει η απόλυση για ταμεία κτλπα
zoranb Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Μπορείς να βγάλεις κάρτα ανεργίας μετά από παραίτηση;
zio10 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, tornado είπε απο το α, δεν δικαιουσε επιδομα ανεργιας λογω παραιτησης. απο το β, δικαιουσε μολις μαζεψεις 14 μηνες εργασιας. Μετράνε και τα ένσημα του α.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα