Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παραιτήθηκα απο τη δουλεια μου , στην οποία ήμουν 4 χρονια. Πήγα και έβγαλα κάρτα ανεργειας. Μετα απο 1 βδομάδα που έβγαλα την κάρτα ανεργειας Με προσέλαβε άλλος εργοδότης δοκιμαστικά για 1 βδομάδα και μετα μου έκανε απόλυση. Δικαίουμε επίδομα ανεργειας σε αυτή την περίπτωση ; 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Alexia91 είπε

Παραιτήθηκα απο τη δουλεια μου , στην οποία ήμουν 4 χρονια. Πήγα και έβγαλα κάρτα ανεργειας. Μετα απο 1 βδομάδα που έβγαλα την κάρτα ανεργειας Με προσέλαβε άλλος εργοδότης δοκιμαστικά για 1 βδομάδα και μετα μου έκανε απόλυση. Δικαίουμε επίδομα ανεργειας σε αυτή την περίπτωση ; 

πηγες να κανεις τα χαρτια σου?

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Alexia91 είπε

απλά δεν σου έφταναν τα ένσημα και συμπλήρωσες ,στην π@@να,π@@νιες? 

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, scarface5323 είπε

απλά δεν σου έφταναν τα ένσημα και συμπλήρωσες ,στην π@@να,π@@νιες? 

αμα παραιτηθεις δε μπορεις τα παρεις ταμειο

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Alexia91 είπε

Επίδομα ορθογραφίας είναι αυτό που χρειάζεσαι για τώρα και βλέπουμε για τα υπόλοιπα εν καιρώ

• Like 2
  • Thanks 2
  • Sad 2
Δημοσ.

Είσαι ο ίδιος που έψαχνες να πληρώσεις κάποιον να σε προσλάβει και να σε απολύσει σε 1 εβδομάδα αφού είχες παραιτηθεί απ'την προηγούμενη εργασία σου, για να πάρεις επίδομα ανεργίας ή είστε πολλά λαμόγ...εεε, πολλοί οι ευσυνείδητοι πολίτες, ήθελα να πω...

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε

Είσαι ο ίδιος που έψαχνες να πληρώσεις κάποιον να σε προσλάβει και να σε απολύσει σε 1 εβδομάδα αφού είχες παραιτηθεί απ'την προηγούμενη εργασία σου, για να πάρεις επίδομα ανεργίας ή είστε πολλά λαμόγ...εεε, πολλοί οι ευσυνείδητοι πολίτες, ήθελα να πω...

ο σοιμπλε φταιει

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Alexia91 είπε

α.........Παραιτήθηκα απο τη δουλεια μου , στην οποία ήμουν 4 χρονια.

Πήγα και έβγαλα κάρτα ανεργειας. Μετα απο 1 βδομάδα που έβγαλα την κάρτα ανεργειας

β...........Με προσέλαβε άλλος εργοδότης δοκιμαστικά για 1 βδομάδα και μετα μου έκανε απόλυση. Δικαίουμε επίδομα ανεργειας σε αυτή την περίπτωση ; 

απο το α, δεν δικαιουσε επιδομα ανεργιας λογω παραιτησης.

απο το β, δικαιουσε μολις μαζεψεις 14 μηνες εργασιας.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, zoranb είπε

Πού λέει για απόλυση;

στην προ τελευταία σειρά, η τελευταία ενέργεια μετράει,ήταν η παραίτηση και μετά η απόλυση,αρα μετράει η απόλυση για ταμεία κτλπα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tornado είπε

απο το α, δεν δικαιουσε επιδομα ανεργιας λογω παραιτησης.

απο το β, δικαιουσε μολις μαζεψεις 14 μηνες εργασιας.

Μετράνε και τα ένσημα του α.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...