Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! 
Θέλω να αγοράσω ένα 60άρι πλυντήριο πιάτων άμεσα. Το πολύ μέχρι 300 ευρώ. 

Τι θα πρέπει να κοιτάξω; Έχω χαθεί λίγο γιατί είδα καποια που έχουν συρτάρι για μαχαιροπίρουνα και είναι κάτι που με ενθουσιάζει αρκετά. Αλλά δεν ξέρω αν βολεύει/καθαρίζει/αξίζει κτλ. 

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά που είχα πλυντήριο πιάτων. Τότε είχα ένα 45άρι του καρφούρ το οποίο έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά. Είχε 4 προγράμματα, αλλά πάντα 1 χρησιμοποιούσα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Pintsie είπε

Θέλω να αγοράσω ένα 60άρι πλυντήριο πιάτων άμεσα.

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά που είχα πλυντήριο πιάτων.

Έχουν περάσει όπως λες αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά που είχες πλυντήριο πιάτων… οπότε μην αγχώνεσαι τόσο πολύ… θα αντέξεις λίγο περισσότερο από το «άμεσα» που γράφεις… Τόσα χρόνια έκανες προπόνηση… μερικά πιάτα ακόμη πλυμένα από το χέρι σου δεν θα αλλάξουν την κατάσταση…

Εκτός και αν κινδυνεύει η σωματική σου ακεραιότητα από «τσόκαρο 40 νούμερο»!

Επεξ/σία από bromiaris
Δημοσ.

Έχω καταλήξει σε αυτό Indesit DFG 26B1 NX EU

Γιατί έχει μισό φορτίο που με ενδιαφέρει και βλέπω έχει ένα επιπλέον πρόγραμμα (για ποτήρια/ευαίσθητα). 

Το έχει κανείς; 

@tornado ήμουν ανάμεσα σε ένα απλό της indesit και σε ένα whirpool όπως πρότεινες, γιατί είχε μισό φορτίο, αλλά επειδή έχω ήδη ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο της indesit και είμαι αρκετά ευχαριστημένη, πάω προς τα εκεί πάλι. Και είδα ότι αυτό που έβαλα στο λινκ έχει κι αυτό μισό φορτίο και ενθουσιάστηκα 😛   

Καμιά γνώμη; 

Δημοσ.

Indesit DFG26B10EU White 60cm   

Indesit DFG26B1NXEU Inox 60cm  

Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2. Έχει κανείς κάποιο από αυτά; Γιατί δεν καταλαβαίνω αν έχουν κάποια διαφορά. Πήρα στην indesit και μου είπαν ότι αυτά τα φέρνουν από έξω τα καταστήματα και δεν έχουν αυτοί πληροφορίες για αυτά (!) 

Με ενδιαφέρει το μισό φορτίο και να βγαίνει ή να ψηλώνει το πάνω ράφι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...