Προς το περιεχόμενο

SAMSUNG ????

MARI.LENA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω στα χέρια μου αυτό το κινητό.Δεν ξέρω ούτε πιο μοντέλο είναι. Το ξέχασε τουρίστας σε εστιατόριο  .Το κράτησα ανοιχτό (μήπως καλέσει  ) μέχρι που έκλεισε .Έκτοτε είναι νεκρό  Δοκίμασα να το φορτίσω  και ανάλογα το φορτιστή ή παραμένει νεκρό ή ζεσταίνεται   .Έβαλα  άλλη κάρτα ,τα ίδια.  Μπορεί να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του????  Aν όχι πάει για ανακυκλώσει??

WIN_20181209_08_43_37_Pro.jpg

WIN_20181209_08_43_53_Pro.jpg

WIN_20181209_08_43_59_Pro.jpg

WIN_20181209_08_42_00_Pro.jpg

Επεξ/σία από MARI.LENA
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μην το βρει ποτέ????? Δεν θα ασχοληθεί κανείς να ψάξει τον ιδιοκτήτη.....

Επεξ/σία από MARI.LENA
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, sstratos είπε

Πολύ απλά, παρέδωσε το στην αστυνομία

Ελπίζω να το έγραψες για πλάκα, έτσι; 

Όλοι ξέρουμε που καταλήγουν μόλις τους τα παραδώσεις. 

1000 φορές να ψάξει μόνη της να βρει τον ιδιοκτήτη κάπως, η να το κρατήσει η ίδια. 

4 ώρες πριν, MARI.LENA είπε

Έχω στα χέρια μου αυτό το κινητό.Δεν ξέρω ούτε πιο μοντέλο είναι. Το ξέχασε τουρίστας σε εστιατόριο  .Το κράτησα ανοιχτό (μήπως καλέσει  ) μέχρι που έκλεισε .Έκτοτε είναι νεκρό  Δοκίμασα να το φορτίσω  και ανάλογα το φορτιστή ή παραμένει νεκρό ή ζεσταίνεται   .Έβαλα  άλλη κάρτα ,τα ίδια.  Μπορεί να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του????  Aν όχι πάει για ανακυκλώσει??

WIN_20181209_08_43_37_Pro.jpg

WIN_20181209_08_43_53_Pro.jpg

WIN_20181209_08_43_59_Pro.jpg

WIN_20181209_08_42_00_Pro.jpg

Όταν ήταν ανοιχτό, δεν μπορούσες να τσεκάρεις κάποια επαφή η κάποιο απ τα social media (όλοι έχουν) να δεις με ποιον επικοινωνούσε περισσότερο και να τον ενημερώσεις μέσω αυτού; 

Έχω επιστρέψει έτσι κινητό σε άτομο που το είχε χάσει.

ΥΓ. Επίσης είναι αυτό. https://www.sammobile.com/devices/galaxy-s6-skt/specs/SM-G920S/

Επεξ/σία από HateMe
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, chios είπε

Και ανοιχτό που ήταν αν ο άλλος έχει κωδικό ή δακτυλικο πως θα έχεις πρόσβαση;;

Έχεις μια χαρά. Μπορείς να ανοίξεις wifi η δεδομένα και καπάκι θα σκάσουν και τα notification. 

Έτσι έκανα και εγώ. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, HateMe είπε

Ελπίζω να το έγραψες για πλάκα, έτσι; 

Όλοι ξέρουμε που καταλήγουν μόλις τους τα παραδώσεις. 

1000 φορές να ψάξει μόνη της να βρει τον ιδιοκτήτη κάπως, η να το κρατήσει η ίδια. 

Όταν ήταν ανοιχτό, δεν μπορούσες να τσεκάρεις κάποια επαφή η κάποιο απ τα social media (όλοι έχουν) να δεις με ποιον επικοινωνούσε περισσότερο και να τον ενημερώσεις μέσω αυτού; 

Έχω επιστρέψει έτσι κινητό σε άτομο που το είχε χάσει.

ΥΓ. Επίσης είναι αυτό. https://www.sammobile.com/devices/galaxy-s6-skt/specs/SM-G920S/

είχε κωδικό και σε γλώσσα άγνωστη, όχι λατινικά στοιχεία (σκανδιναβικα ?? ρωσικα???)

2 ώρες πριν, HateMe είπε

Έχεις μια χαρά. Μπορείς να ανοίξεις wifi η δεδομένα και καπάκι θα σκάσουν και τα notification. 

Έτσι έκανα και εγώ. 

Τι εννοείς??? Πρέπει να ανοίξω κάτι???😨

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, MARI.LENA είπε

είχε κωδικό και σε γλώσσα άγνωστη, όχι λατινικά στοιχεία (σκανδιναβικα ?? ρωσικα???)

Τι εννοείς??? Πρέπει να ανοίξω κάτι???😨

Όταν είναι κλειδωμένο το κινητό, μπορεις να κατεβάσεις την "κουρτίνα" που κοιτάς τις ειδοποιήσεις κλπ και από εκεί να ανοίξεις τα δεδομένα.

Έτσι έκανα και εγώ τότε που βρήκα το κινητό, ήρθε ειδοποίηση απ το instagram συγκεκριμένα την οποια φυσικα και δεν μπορεσα να ανοιξω, αλλα βρηκα απ το δικο μου το προφίλ τον τύπο που το έστειλε, και του έστειλα απ το δικό μου και του είπα τι έγινε. 

Την επόμενη μέρα είχε η κοπέλα το κινητό της πίσω. 

Επεξ/σία από HateMe
  • Sad 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, HateMe είπε

Όταν είναι κλειδωμένο το κινητό, μπορεις να κατεβάσεις την "κουρτίνα" που κοιτάς τις ειδοποιήσεις κλπ και από εκεί να ανοίξεις τα δεδομένα.

Έτσι έκανα και εγώ τότε που βρήκα το κινητό, ήρθε ειδοποίηση απ το instagram συγκεκριμένα την οποια φυσικα και δεν μπορεσα να ανοιξω, αλλα βρηκα απ το δικο μου το προφίλ του τύπου που το έστειλε, και του έστειλα απ το δικό μου και του είπα τι έγινε. 

Την επόμενη μέρα είχε η κοπέλα το κινητό της πίσω. 

Δηλαδή τωρα που έκλεισε δεν γίνετε τίποτα???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...