kostakiss Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Στις μέρες μας οι περισσότεροι δουλέυουμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Το μεγαλύτερο ποσοστό δουλεύει σε ορθοστασία,γι αυτό λοιπόν είπα να ανοίξω αυτό το τόπικ, για να προτείνει κάποιος έμπειρος την εμπειρία του η να προτείνει κάποιο καλό ζευγάρι ανατομικών πάτων.
mary Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το ειχα γραψει στο "προτασεις για αγορες απο Aliexpress" και πριν κανα μηνα πηρα και 3ο ζευγάρι. Δεν μπορω να πω οτι εχω σοβαρο προβλημα ή οτι ειμαι ορθια 8ωρο αλλά εχω νιωσει σημαντικη διαφορά οταν βαζω αυτον τον πατο. https://www.aliexpress.com/item/Bocan-2015-silicone-gel-insoles-sports-pad-air-cushion-for-running-basketball-shock-absorption-insole-for/32440483531.html Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2018 από mary
sakisaudi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Οι πατοι καταστρεφουν το ποδι το κανουν ποιο αδυναμο απ'οτι ειναι.ειδικα οι πατοι απο το πελματογραφημα
red66phone Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 πρόσφατα αγόρασα αυτούς τους πάτους σιλικόνης https://www.skroutz.gr/s/9538438/Podia-Ενισχυμένοι-Πάτοι-Σιλικόνης.html και ανέστησα ένα ζευγάρι δερμάτινα μποτάκια Timberland, που ενώ εξωτερικά είναι σε αρκετά καλή κατάσταση οι πάτοι είχαν “κάτσει” και τα πόδια μου πονάγανε πάνω στο 2ωρο ... Είδα μεγάλη διαφορά, διατηρούν ωραίο, μαλακό πάτημα Επίσης, παλαιότερα είχα αγοράσει αυτούς https://www.skroutz.gr/s/8296812/Scholl-Gelactiv-Work-Ανδρικοί-1-ζευγάρι.html για μποτάκι εργασίας τύπου S3 σε 8ωρο, με τους οποίους δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος και δεν τους ξαναπήρα. Γενικά πάντως τους καλύτερους πάτους και να πάρεις, αν τα συγκεκριμένα παπούτσια τα φοράς κάθε μέρα για πολλές ώρες, μετά από μερικούς μήνες θα σε πονάνε πάλι τα πόδια. Αυτή την εμπειρία έχω αποκομίσει με τα χρόνια που έχω αλλάξει αρκετούς πάτους.
vagos789 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Χρησιμοποιουσα παλια οταν εκανα στιβο Βεβαια τα παπουτσια ηταν καπως ετσι Αν φορατε αρβυλες επισης εχουν καποιο νοημα Για νορμαλ ανδρικα παπουτσια και περπατημα ή ορθοστασια δεν νομιζω να κανουν καποια σοβαρη διαφορα
opera Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Η ορθοστασία επιβαρύνει τη μέση,τα παπουτσια επιβαρύνουν λόγω του drop που σημαίνει κλίση του παπουτσιού και προσπάθεια του κορμού να την ισοσταθμισει. Αντιμετωπίζεται με ενδυνάμωση κορμού και επίπεδα zero drop παπούτσια.
kostakiss Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 5 hours ago, opera said: Η ορθοστασία επιβαρύνει τη μέση,τα παπουτσια επιβαρύνουν λόγω του drop που σημαίνει κλίση του παπουτσιού και προσπάθεια του κορμού να την ισοσταθμισει. Αντιμετωπίζεται με ενδυνάμωση κορμού και επίπεδα zero drop παπούτσια. δηλαδη αν χαλασουν καποιοι πατοι παπουτσιων με τι θα τους εκανες αντικατασταση? ποια ειναι τα zero drop παπουτσια?
ELTASSOS Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, kostakiss είπε δηλαδη αν χαλασουν καποιοι πατοι παπουτσιων με τι θα τους εκανες αντικατασταση? ποια ειναι τα zero drop παπουτσια? Το καλυτερο ειναι βρεγμενη εφημεριδα σε πολλα επιπεδα και συμπιεσμενα και ξεχνας καταπονηση. Αυτο μου το ειπε ο ορθοπαιδικος κ. Ι.Κ, και με εσωσε. Προσοχη μονο εφημεριδα οχι περιοδικου για να εχει απορροφητικοτητα κραδασμωε. Δοκιμαστε δεν χανετε τιποτα και ειναι δωρεαν.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Στις 9/12/2018 στις 11:15 ΜΜ, sakisaudi είπε Οι πατοι καταστρεφουν το ποδι το κανουν ποιο αδυναμο απ'οτι ειναι.ειδικα οι πατοι απο το πελματογραφημα ποιους πατους εννοεις?
opera Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, kostakiss είπε δηλαδη αν χαλασουν καποιοι πατοι παπουτσιων με τι θα τους εκανες αντικατασταση? ποια ειναι τα zero drop παπουτσια? Αν χαλούσαν πριν το παπούτσι θα έβρισκα στο εμπόριο ανάλογους ή θα δοκίμαζα σιλικόνης ή θα έβαζα από άλλο ζευγάρι παπουτσιών. Για συμβατικά παπούτσια δε γνωρίζω γιατί φοράω μόνο αθλητικά και έχω μόνο altra και newton zero drop. Τα stan smith ,τα all stars επίσης με επίπεδη σόλα. Πιστεύω ότι πρέπει να αρχισεις κοιλιακούς-ραχιαιους σε μόνιμη βάση 1-2 φορές τη βδομάδα.
kostakiss Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 10 hours ago, opera said: Αν χαλούσαν πριν το παπούτσι θα έβρισκα στο εμπόριο ανάλογους ή θα δοκίμαζα σιλικόνης ή θα έβαζα από άλλο ζευγάρι παπουτσιών. Για συμβατικά παπούτσια δε γνωρίζω γιατί φοράω μόνο αθλητικά και έχω μόνο altra και newton zero drop. Τα stan smith ,τα all stars επίσης με επίπεδη σόλα. Πιστεύω ότι πρέπει να αρχισεις κοιλιακούς-ραχιαιους σε μόνιμη βάση 1-2 φορές τη βδομάδα. Η γυμναστική σίγουρα είναι κάτι που δεν πρέπει να κόψουμε ποτέ ... αλλα όταν φοράς ενα παπούτσι πολλές ώρες , ο πάτος φθείρεται έστω και οπτικά , για αυτό επιθυμώ να τους αντικαταστήσω με κάτι ποιοτικό
opera Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 24 λεπτά πριν, kostakiss είπε Η γυμναστική σίγουρα είναι κάτι που δεν πρέπει να κόψουμε ποτέ ... αλλα όταν φοράς ενα παπούτσι πολλές ώρες , ο πάτος φθείρεται έστω και οπτικά , για αυτό επιθυμώ να τους αντικαταστήσω με κάτι ποιοτικό Ο πάτος είναι σημαντικός αλλά όχι τόσο όσο η μέσο-σολα, αυτό στο υπογράφω ως δρομέας μεγάλων αποστάσεων.
kostakiss Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 5 hours ago, opera said: Ο πάτος είναι σημαντικός αλλά όχι τόσο όσο η μέσο-σολα, αυτό στο υπογράφω ως δρομέας μεγάλων αποστάσεων. ωραια,σε αυτη τη χρονικη στιγμη εχεις καποιους πατους να μας προτεινεις?
opera Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, kostakiss είπε ωραια,σε αυτη τη χρονικη στιγμη εχεις καποιους πατους να μας προτεινεις? Αφού επιμένεις ότι χρειάζεσαι πατους καλό είναι ναι απευθυνθείς σε ειδικό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα