Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τυχαια σε παραπαμεπτικο ειδα οτι η διευθυνση  κατοικιας μου εχει λαθος αριθμο .Ουσιαστικα δεν ειναι λαθος αφου δεν εχω αλλαξει αλλα οΔημος εκανε νεα αριθμοδοτηση εδω κια πολλα χρονια και το 46 εγινε 54

Τα στοιχεια τα εχουν παρει απο το παλιο ασφαλιστικο της ΔΕΗ 

Μπηκα στον ΕΦΚΑ με στοιχεια taxis και διορθωσα τα στοιχεια επικοινωνιας αλλα δεν ξερω αν ενημερωθηκε και το μητρωο.

Τι μπορω να κανω ? Ευχαριστω.

Δημοσ.

πας στο τμημα μητρωου του πλησιεστερου ΕΦΚΑ και ενημερωνεις τα στοιχεια. Μη πας αυτες τις μερες γιατι λογικα θα πλακωσουν ολοι με το κοινωνικο μερισμα κλπ και παιζει να βλαστημισεις, μετα τις γιορτες

για να βρεις σε ποιο ΕΦΚΑ εισαι https://www.oaee.gr/belong.asp βαζεις τκ και σου βγαζει το καταστημα

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, fredd0 είπε

πας στο τμημα μητρωου του πλησιεστερου ΕΦΚΑ και ενημερωνεις τα στοιχεια. Μη πας αυτες τις μερες γιατι λογικα θα πλακωσουν ολοι με το κοινωνικο μερισμα κλπ και παιζει να βλαστημισεις, μετα τις γιορτες

για να βρεις σε ποιο ΕΦΚΑ εισαι https://www.oaee.gr/belong.asp βαζεις τκ και σου βγαζει το καταστημα

Γιατι να μην γινεται ηλεκτρονικα ?? Δεν ειναι κατι σημαντικο για να μπω σε αυτη την ταλαιπωρια .

Δημοσ.

Αν έκανες την αλλαγή στη σελίδα του ΕΦΚΑ, το πιο πιθανό είναι ότι την επόμενη εργάσιμη έχουν ενημερωθεί τα στοιχεία στο μητρώο. Το καλοκαίρι χρειάστηκε να περάσω ΙΒΑΝ στα προσωπικά στοιχεία. Το έβαλα τη μια μέρα και την άλλη μερα πήρα τηλέφωνο στο τοπικό ΙΚΑ και το έβλεπαν κανονικά (και μου πιστωσαν κανονικά και το ποσό σε αυτό το ΙΒΑΝ). Οπότε λογικά δε θα έχεις θέμα. Μπορείς να το τσεκαρεις και με ένα τηλέφωνο στον ΕΦΚΑ 

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, pkatsou είπε

Αν έκανες την αλλαγή στη σελίδα του ΕΦΚΑ, το πιο πιθανό είναι ότι την επόμενη εργάσιμη έχουν ενημερωθεί τα στοιχεία στο μητρώο. Το καλοκαίρι χρειάστηκε να περάσω ΙΒΑΝ στα προσωπικά στοιχεία. Το έβαλα τη μια μέρα και την άλλη μερα πήρα τηλέφωνο στο τοπικό ΙΚΑ και το έβλεπαν κανονικά (και μου πιστωσαν κανονικά και το ποσό σε αυτό το ΙΒΑΝ). Οπότε λογικά δε θα έχεις θέμα. Μπορείς να το τσεκαρεις και με ένα τηλέφωνο στον ΕΦΚΑ 

Ευχαριστω.Θα το τσεκαρω με το επομενο παραπεμπτικο σε μερες μερες .Ετσι πρεπει να γινεται και οχι με ταλαιπωρια κλπ .

• Like 1
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επαναφερω το θεμα γιατι τιποτα δεν αλλαξε 

Με εψαχναν σημερα απο ΕΟΠΠΥ για κατι αντιικα φαρμακα σε αλλο αριθμο 

Στο 46 αντι το 54 

Ηταν μαλιστα ευγενεστατη η υπαλληλος στην τηλεφωνικη εποικοινωνια για διασταυρωση στοιχειων αποοστολης και φυσικα ειπα τα σωστα .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...