Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Πριν λίγο καιρό πούλησα την μοτοσυκλέτα που είχα. Ήρθε ο αγοραστής, την είδε και την δοκίμασε και προχωρήσαμε. Μου έδωσε μια προκαταβολή περίπου το 50% της αξίας της μοτοσυκλέτας και το υπόλοιπο ποσό θα το έπαιρνα με αντικαταβολή σε δέμα που θα είχε μέσα τα χαρτιά της μηχανής (η μεταβίβαση έγινε με εξουσιοδότηση εκ μέρους του( και η μηχανή εστάλη με μεταφορική εταιρία. Αφού έφτασε η μοτοσυκλέτα {και παράλληλα το δέμα με την αντικαταβολή ήταν καθοδόν} με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει πως η μοτοσυκλέτα δεν παίρνει μπροστά και είναι στον μάστορα αυτή την στιγμή. Συμφωνώ βλακωδώς να του βάλω τα χρήματα στον λογαριασμό του για να μου στείλει πίσω την μηχανή με δικά του έξοδα. Του βάζω τα χρήματα και τώρα κάνει τον Αλέκο και δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει τίποτα. Τι μπορώ να κάνω πρίν πάω εκεί και μπω φυλακή;

Επεξ/σία από strokt up
  • Sad 2
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωχ ωχ ωχ, τουλαχιστον η αντικαταβολη ηταν οντως καθοδον ή μουσι ;

Μα τετοια τυφλη εμπιστοσυνη; Πως μπορειτε καποιοι;

Επεξ/σία από tsifotis
  • Like 4
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, tsifotis είπε

Ωχ ωχ ωχ, τουλαχιστον η αντικαταβολη ηταν οντως καθοδον ή μουσι ;

Μα τετοια τυφλη εμπιστοσυνη; Πως μπορειτε καποιοι;

Η αντικαταβολή ήταν καθοδον και περίμενε για παραλαβή για να παραλάβω και εγώ τα χρήματα της.

Δημοσ.

κανετε ρε ανθρωπε και σεις κατι συναλλαγες ... για οσκαρ. Ουτε ο Εσκομπαρ δε θα χε σκεφτει τετειες πατεντες 

• Like 6
  • Thanks 4
  • Sad 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, strokt up είπε

Καλησπέρα. Πριν λίγο καιρό πούλησα την μοτοσυκλέτα που είχα. Ήρθε ο αγοραστής, την είδε και την δοκίμασε και προχωρήσαμε. Μου έδωσε μια προκαταβολή περίπου το 50% της αξίας της μοτοσυκλέτας και το υπόλοιπο ποσό θα το έπαιρνα με αντικαταβολή σε δέμα που θα είχε μέσα τα χαρτιά της μηχανής (η μεταβίβαση έγινε με εξουσιοδότηση εκ μέρους του( και η μηχανή εστάλη με μεταφορική εταιρία. Αφού έφτασε η μοτοσυκλέτα {και παράλληλα το δέμα με την αντικαταβολή ήταν καθοδόν} με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει πως η μοτοσυκλέτα δεν παίρνει μπροστά και είναι στον μάστορα αυτή την στιγμή. Συμφωνώ βλακωδώς να του βάλω τα χρήματα στον λογαριασμό του για να μου στείλει πίσω την μηχανή με δικά του έξοδα. Του βάζω τα χρήματα και τώρα κάνει τον Αλέκο και δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει τίποτα. Τι μπορώ να κάνω πρίν πάω εκεί και μπω φυλακή;

Απλα περιμενεις και αν δεν.. το πας νομικα... Στοιχεια οπως ημερομηνια μεταβιβασης.. λεφτα στο λογαριασμο του..

Δεν μπορει να ειναι τοσο αρχ... απο την στιγμη που εχεις τα στοιχεια του...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fredd0 είπε

κανετε ρε ανθρωπε και σεις κατι συναλλαγες ... για οσκαρ. Ουτε ο Εσκομπαρ δε θα χε σκεφτει τετειες πατεντες 

Τσ ειπε ολα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καθοδον η αντικαταβολη τι σημαινει?την εστειλε η μπα?δεν το κανεις ξεκαθαρο

Γιατι η μηχανη ειναι στον μαστορα αφου δεν θελει να την κρατησει?

Ποιος θα πληρωσει τον μαστορα?

Αντε στην καλυτερη θα σου φτιαξει τι μηχανη ο μαστορας να τη παρεις πισω σενια και πληρωσε τα μεταφορικα εσυ,να σου βαλει τη μεταβιβαση στη θηκη κατω απο το καθισμα να τους πεις μονο  μην εχετε προβλημε με τα ελτα

Υ.Γ. περα απο τη πλακα καλα ξεμπερδεματα

Επεξ/σία από greengr21
Δημοσ.
2 ώρες πριν, strokt up είπε

τώρα κάνει τον Αλέκο και δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει τίποτα.

τι σου λέει δηλαδή; "κρατάω και τη μηχανή και τα λεφτά";;

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, greengr21 είπε

Καθοδον η αντικαταβολη τι σημαινει?την εστειλε η μπα?δεν το κανεις ξεκαθαρο

Γιατι η μηχανη ειναι στον μαστορα αφου δεν θελει να την κρατησει?

Ποιος θα πληρωσει τον μαστορα?

Αντε στην καλυτερη θα σου φτιαξει τι μηχανη ο μαστορας να τη παρεις πισω σενια και πληρωσε τα μεταφορικα εσυ,να σου βαλει τη μεταβιβαση στη θηκη κατω απο το καθισμα να τους πεις μονο  μην εχετε προβλημε με τα ελτα

Υ.Γ. περα απο τη πλακα καλα ξεμπερδεματα

Καθ'οδον δηλαδή έστειλα το δέμα με την αντικαταβολή αλλά δεν το παρέλαβε ποτέ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Oscar_Mike είπε

τι σου λέει δηλαδή; "κρατάω και τη μηχανή και τα λεφτά";;

Ότι δέχεται να την στείλει πίσω αλλά χωρίς να πληρώσει τα μεταφορικά {πάνω απο 100€ στην προκειμένη περίπτωση}.

15 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Σε ακινησία είχες τη μοτοσικλέτα; Δεν την είχες τσεκάρει πριν τη στείλεις;

Γιατί συμφώνησες έτσι γρήγορα να την πάρεις πίσω;

Σε λειτουργία την είχα απλά όπως έγινε πίστεψα ότι έβγαλε ένα κοινό πρόβλημα για το συγκεκριμένο μοντέλο. Και βλακωδώς δέχτηκα να την πάρω πισω αφού είχα και άλλον αγοραστή που περίμενε να την πάρει.

Επεξ/σία από strokt up
Δημοσ.
Μόλις τώρα, strokt up είπε

Καθ'οδον δηλαδή έστειλα το δέμα με την αντικαταβολή αλλά δεν το παρέλαβε ποτέ.

Δηλαδή την άδεια κυκλοφορίας την έχεις εσύ?

Μόλις τώρα, strokt up είπε

Ότι δέχεται να την στείλει πίσω αλλά χωρίς να πληρώσει τα μεταφορικά {πάνω απο 100€ στην προκειμένη περίπτωση}.

Και για 100 ευρώ προτιμάς να χάσεις τη μηχανή?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...