opera Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Τη δοκίμασε ,συμφώνησε, τέλος. Αν μετά δε πήρε μπρος είναι δικό του πρόβλημα, μεταχειρισμένο αγόρασε. 1
strokt up Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, greengr21 είπε Και ξανα γιατι την πηγε στο μαστορα αφου δε θελει να την κρατησει? Την πήγε στον μάστορα υποτίθεται για να την κρατήσει αλλά του είπε ο μάστορας υποτίθεται ότι δεν αξίζει και δεν θα την έπαιρνε ούτε τζάμπα και λοιπα.
fastnq2 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, strokt up είπε Ότι δέχεται να την στείλει πίσω αλλά χωρίς να πληρώσει τα μεταφορικά {πάνω απο 100€ στην προκειμένη περίπτωση}. Σε λειτουργία την είχα απλά όπως έγινε πίστεψα ότι έβγαλε ένα κοινό πρόβλημα για το συγκεκριμένο μοντέλο. Και βλακωδώς δέχτηκα να την πάρω πισω αφού είχα και άλλον αγοραστή που περίμενε να την πάρει. Εσυ ποια λεφτα του εστειλες ακριβως?την προκαταβολη του?τα μεταφορικα για να παει?τα μεταφορικα για να γυρισει?
strokt up Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Δηλαδή την άδεια κυκλοφορίας την έχεις εσύ? Την έχω εγώ αλλά έχει το δικό του όνομα. Αλλιώς δήλωνα μια κλοπή και τέλος. 14 λεπτά πριν, fastnq2 είπε Εσυ ποια λεφτα του εστειλες ακριβως?την προκαταβολη του?τα μεταφορικα για να παει?τα μεταφορικα για να γυρισει? την προκαταβολή.
greengr21 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 @strokt up γραψε τι εγινε ΞΕΚΑΘΑΡΑ φιλε μηπως σε βοηθησουμε 3
fastnq2 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, strokt up είπε Την έχω εγώ αλλά έχει το δικό του όνομα. Αλλιώς δήλωνα μια κλοπή και τέλος. την προκαταβολή. Αρα δηλαδη τωρα δεν εχει βγαλει ενα ευρω απο την τσεπη του και ειναι στο ονομα του?Νομιζω οτι πρεπει να συμβιβαστεις με την ιδεα οτι θα χασεις λεφτα απο αυτη την ιστορια,και απλα να του στειλεις το εξτρα 100ρι και να στειλει(?) πισω την μηχανη..Θα προτιμουσα να χασω 100 ευρω παρα την μηχανη ολοκληρη.Βεβαια δεν ειναι αξιοπιστος,προσωπικα θα πηγαινα να την παρω.
SB_1957 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, strokt up είπε Την έχω εγώ αλλά έχει το δικό του όνομα. Αλλιώς δήλωνα μια κλοπή και τέλος. την προκαταβολή. Πόσο μακριά είναι και την έστειλες με μεταφορική? Απόσταση Αθήνα-Θεσσαλονίκη να πούμε ή σε νησί? Πήγαινε με συγκοινωνία και πάρτην, αλλά θα πρέπει να κάνει τώρα αυτός μεταβίβαση σε σένα!
strokt up Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Το θέμα είναι ότι τώρα η μηχανή δεν κινείται αλλιώς θα ήταν απλό. Θα πήγαινα και θα την έπαιρνα οδικώς. Είναι 3-4 ώρες απόσταση. 17 λεπτά πριν, greengr21 είπε @strokt up γραψε τι εγινε ΞΕΚΑΘΑΡΑ φιλε μηπως σε βοηθησουμε Σε ποιο σημειο το εχασες;
fastnq2 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Πηγαινε με κτελ-τρενο στην περιοχη του και γυρνα με την μηχανη μαζι με την μεταφορικη..Σε καθε περιπτωση ειναι αρκετα ριψοκινδυνο να του στειλεις και αλλα λεφτα,ενω η μηχανη δεν σου ανηκει καν πλεον.Εγω μπορει να νοικιαζα ενα βανακι και να πηγαινα να την παρω,αλλα εχω την εντυπωση οτι αν σε κανουν ελεγχο τα μικτα κλιμακια εχει προστιμο.
greengr21 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, strokt up είπε Σε ποιο σημειο το εχασες; Τι εχασα,2 σελιδες τωρα προσπαθουμε να καταλαβουμε τι συναλλαγη(?) εκανες και σε ρωταμε ολοι μηπως βγαλουμε ακρη,πλακα κανεις? Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2018 από greengr21
SB_1957 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, strokt up είπε Το θέμα είναι ότι τώρα η μηχανή δεν κινείται αλλιώς θα ήταν απλό. Θα πήγαινα και θα την έπαιρνα οδικώς. Είναι 3-4 ώρες απόσταση. Δηλαδή είσαι σίγουρος ότι λέει αλήθεια ότι η μηχανή δεν δουλεύει! Μίλα με την μεταφορική με την οποία την έστειλες να την πάρουν και να σου τη φέρουν με έξοδα δικά σου.
strokt up Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, fastnq2 είπε Πηγαινε με κτελ-τρενο στην περιοχη του και γυρνα με την μηχανη μαζι με την μεταφορικη..Σε καθε περιπτωση ειναι αρκετα ριψοκινδυνο να του στειλεις και αλλα λεφτα,ενω η μηχανη δεν σου ανηκει καν πλεον.Εγω μπορει να νοικιαζα ενα βανακι και να πηγαινα να την παρω,αλλα εχω την εντυπωση οτι αν σε κανουν ελεγχο τα μικτα κλιμακια εχει προστιμο. Έχει πρόστιμο αλλιώς θα πήγαινα με το βανακι της δουλειάς μου. 14 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Δηλαδή είσαι σίγουρος ότι λέει αλήθεια ότι η μηχανή δεν δουλεύει! Μίλα με την μεταφορική με την οποία την έστειλες να την πάρουν και να σου τη φέρουν με έξοδα δικά σου. θα το δοκιμάσω και αυτό.
crom251 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και εγω σε εχασα ετσι οπως τα λες... Λες σου εδωσε 50% προκαταβολη και πηρε την μηχανη. Μετα αυτα που λες δεν εχουν απολυτως καμια λογικη. Λες πως θα επαιρνες το υπολοιπο ποσο με αντικαταβολη μαζι με τα χαρτια της μηχανης??? Τι ειναι τουτο που λες? Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2018 από crom251
strokt up Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, greengr21 είπε Τι εχασα,2 σελιδες τωρα προσπαθουμε να καταλαβουμε τι συναλλαγη(?) εκανες και σε ρωταμε ολοι μηπως βγαλουμε ακρη,πλακα κανεις? Ήρθε εδώ αυτος την είδε, μου άφησε προκαταβολή και εξουσιοδότηση πλήρωσε και την μεταφορική και έφυγε με κτελ. Έκανα την μεταβίβαση και του έστειλα με αντικαταβολή την άδεια της μηχανής. Αυτός πήγε στην μεταφορική να πάρει την μηχανή υποτίθεται και δεν δουλεύει. Συμφώνησα βλακωδώς να του επιστρέψω την προκαταβολή και να μου στείλει την μηχανή με δικά του έξοδα. Πήρε την προκαταβολή και κάνει τον αλέκο. 15 λεπτά πριν, crom251 είπε Και εγω σε εχασα ετσι οπως τα λες... Λες σου εδωσε 50% προκαταβολη και πηρε την μηχανη. Μετα αυτα που λες δεν εχουν απολυτως καμια λογικη. Λες πως θα επαιρνες το υπολοιπο ποσο με αντικαταβολη μαζι με τα χαρτια της μηχανης??? Τι ειναι τουτο που λες? Έστειλα δέμα τα χαρτιά της μηχανής και κάτι ανταλλακτικά με αντικαταβολή για να πάρω τα υπόλοιπα χρήματα όπως είχαμε συμφωνήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις