JoooJ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 ξέρω δεν είναι το κατάλληλο μέρος για το θέμα που ανοίγω. ας μεταφερθεί όπου κριθεί καλύτερα. Θέλω να βοηθήσω ένα φίλο που έχει ελάχιστες γνώσεις υπολογιστή. Ξέρει να στέλνει Mails να γράφει κανένα κείμενο στο word κουτσά στραβά. Θέλει σε κάποιους πελάτες του να στέλνει ένα mail όταν γίνεται μια παραγγελία ας πούμε. το πρότυπο μαιλ το έχω και θα είναι ίδιο σε όλους απλά θα αλλάζει η ημερομηνία και κάτι ψιλά. Θα έχει Logo- όνομα, τηλέφωνο. πως θα ήταν καλύτερα να το κάνω ώστε αυτός να κάνει τις αλλαγές πάνω στο πρότυπο και να το στέλνει εκεί που θέλει. υπόψην ότι δε ξέρει πολλά και πρέπει να σκεφτώ τον απλούστερο τρόπο σε ένα word και να κάνει copy paste? τι λέτε;
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Κάτι πιο απλό από word δεν μπορώ να σκεφτώ. Πάντως άμα δεν ξέρει να το χειρίζεται το word αργά ή γρήγορα κάποια στραβή θα κάνει και θα το χαλάσει και θα σε χρειάζεται πάλι να του το φτιάξεις, οπότε μια βασική εκμάθηση στο πρόγραμμα μάλλον είναι απαραίτητη
JoooJ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 στο word excel ξέρει τα απλά. έντονα-πλάγια, να βάλει χρώμα και να αποθηκεύσει. απλές μορφοποιήσεις κι εγώ δε μπορώ να σκεφτώ κάτι απλούστερο. λέω μήπως υπάρχει και μου διέφυγε
papoys1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, JoooJ είπε στο word excel ξέρει τα απλά. έντονα-πλάγια, να βάλει χρώμα και να αποθηκεύσει. απλές μορφοποιήσεις κι εγώ δε μπορώ να σκεφτώ κάτι απλούστερο. λέω μήπως υπάρχει και μου διέφυγε τσάκαλος. Σαν και μένα με λίγα λόγια. Οπότε φτιάχτου το στο word να του κάνει αντιγραφή επικόλληση τις διορθώσεις που χρειάζεται και να το στέλνει. Είναι μία καλή απλή λύση .Μη του βάζεις και πολύ δύσκολα γιατί κάθε φορά θα σε πρήζει για το πως θα το κάνει.Και εγώ έτσι πρήζω μία γνωστή όταν έχω πρόβλημα και για αυτό πολλές φορές δεν σηκώνει το κινητό και μετά για δικαιολογία μου λέει ότι το ξέχασε στο σπίτι. Και εγώ κάνω πως την πιστεύω. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα