zisisir Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα! Έχω ένα cubot note s βασικά ειναι τις μητέρας μου και το έκανα αναβάθμιση από 5.1 σε 6 και έχει κλειδώσει ο λογαριασμός αλλά και η συσκευή. Το email και το pass το είχα γραμμένο σε χαρτί και χάθηκε και δεν ξέρω αλλα στοιχεία. Υπάρχει τρόπος να κάνω καινούργιο λογαριασμό και να τον δεχτεί η συσκευη;
Kostasspil Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Αποδειξη αγορας υπαρχει; Αν ναι, το παει εκει που το πηρε
zisisir Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Αποδειξη αγορας υπαρχει; Αν ναι, το παει εκει που το πηρε Από μαγαζί από Αθήνα. Εγώ είμαι Ξάνθη
kormos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, zisisir είπε Καλησπέρα! Έχω ένα cubot note s βασικά ειναι τις μητέρας μου και το έκανα αναβάθμιση από 5.1 σε 6 και έχει κλειδώσει ο λογαριασμός αλλά και η συσκευή. Το email και το pass το είχα γραμμένο σε χαρτί και χάθηκε και δεν ξέρω αλλα στοιχεία. Υπάρχει τρόπος να κάνω καινούργιο λογαριασμό και να τον δεχτεί η συσκευη; 54 λεπτά πριν, zisisir είπε Από μαγαζί από Αθήνα. Εγώ είμαι Ξάνθη Επικοινώνησε μαζί τους
Kostasspil Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 3 hours ago, zisisir said: Από μαγαζί από Αθήνα. Εγώ είμαι Ξάνθη Παρ'τους τηλ και πες τους το σκηνικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα