star12 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τώρα που ήρθαν οι γιορτές κάνετε δώρα την μέρα των.χριστουγεννων? Η σταματήσατε αυτό το έθιμο εδώ κσι καπιο καιρό?βέβαια δεν θα ρωτήσω αν λέτε τα κάλαντα λολ Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από star12
Πανος999 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Μ αρεσει παρα πολυ να κανω κ να μου κανουν φυσικα αλλα πιο πολυ θελω να μενουν κατω απ το δεντρο κ ν ανοιγουν στην αλλαγη του χρονου..! 6
papoys1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Νομίζω είναι οι καλύτερες μέρες του χρόνου να δείξεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον την αγάπη σου ανταλλάσοντας κάποιο δώρο. Και αν κάποιοι δεν το κάνουν ας το δοκιμάσουν και θα διαπιστώσουν ότι έτσι όχι μόνο αλλά θα δώσουν αλλά και θα πάρουν μεγάλη χαρά. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από papoys1 4
*nenya* Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 3 minutes ago, Πανος999 said: Μ αρεσει παρα πολυ να κανω κ να μου κανουν φυσικα αλλα πιο πολυ θελω να μενουν κατω απ το δεντρο κ ν ανοιγουν στην αλλαγη του χρονου..! Ακριβώς! Τα δώρα κάτω απ'το δέντρο είναι ανάμνηση της παιδικής ηλικίας και προσπαθώ να την διατηρώ όσο μπορώ. Δεν έχει σημασία αν τα δώρα είναι πιο λίγα ή όχι και πολύ ακριβά, είναι η κίνηση που είναι όμορφη και μετράει. Πλέον κάνω δώρα μόνο σε όσους είναι close friends ή significant other ή αγαπημένοι συγγενείς. Και φυσικά κάποιο δώρο και για τον εαυτό μου. 7
Stamer Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δώρα γίνονται βεβαίως τα Χριστούγεννα. Στα παιδιά είναι απαραίτητα για τους ευνόητους λόγους. Γενικότερα τα δώρα σε συγκεκριμμένα διαστήματα (Χριστούγεννα, γιορτές κ.λ.π.) δεν μου λένε και τίποτα. Είναι μια τυπικότητα. Ένα δώρο όμως που γίνεται σε άσχετη στιγμή είναι η πραγματική ουσία. Αν δε, είναι και δώρο που έχει ψαχτεί ειδικά για σένα και έχει να κάνει με τα πραγματικά ενδιαφέροντά σου, τότε είναι απλά το τέλειο. Μόλις τώρα, *nenya* είπε close friends ή significant other Ααα έτσι το λέτε και σεις στο δικό σας χωριό...
*nenya* Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 2 minutes ago, Stamer said: Ααα έτσι το λέτε και σεις στο δικό σας χωριό... Μπορεί να σου φανεί περίεργο, αλλά όταν μια γλώσσα αποτελεί το επίκεντρο της δουλειάς σου για πολλά χρόνια τότε σου βγαίνουν φράσεις/λέξεις παντού! 2
Stamer Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, *nenya* είπε Απόκρυψη περιεχομένων Μπορεί να σου φανεί περίεργο, αλλά όταν μια γλώσσα αποτελεί το επίκεντρο της δουλειάς σου για πολλά χρόνια τότε σου βγαίνουν φράσεις/λέξεις παντού! Το ξέρω βρε, απλά σε πειράζω! Και εγώ το κάνω... όλοι το κάνουμε λίγο πολύ. Πάντως πλάκα πλάκα... τέτοιες γιορτές έχουμε καταντήσει να φτιάχνουμε κανονικό εξοδολόγιο σε excel! 1. Παιδί 1 2. Παιδί 2 3. Βαφτιστήρι 4. Γυναίκα 5. Μάνα 6. Πατέρας 7. Αδερφή 8. Αδερφός και πάει λέγοντας Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από Stamer
tolhc1234 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, Stamer είπε 4. Γυναίκα 5. Significant other 1 6. Significant other 2 ΩΠΑ 1
Muchacho Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Όχι γιατί τα δώρα είναι το μοναδικό πράγμα που με αγχώνουν. Όλη αυτή η διαδικασία του να κινηθώ υπογείως ώστε να μην το μάθει,να σπάσω το κεφάλι μου για κάτι που της/του αρέσει,να το θέλει και να το εκτιμήσει όχι μόνο ως κίνηση με τρομάζει. 1 2
Stamer Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, tolhc1234 είπε ΩΠΑ Ε? Για τα significant other λες? Όχι ρε συ στάσου. Δεν εννοώ άλλες γυναίκες. Μπορεί να είναι οποιοσδήποτε. Ή όχι? Το έκανα edit, μην εκτιθεμαι και άσκοπα κιόλας! Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από Stamer
tolhc1234 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Stamer είπε Ε? Για τα significant other λες? Όχι ρε συ στάσου. Δεν εννοώ άλλες γυναίκες. Μπορεί να είναι οποιοσδήποτε. Ή όχι? πλάκα κάνω τυπικά ναι αλλά στο 90% το χρησιμοποιούν ως σεξουαλική σχέση. Τέσπα να τ'αφήσουμε εδώ μην γεμίσουμε κι άλλο thread off-topic 1
Glikos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Κάνω σε πολύ κοντινά ελάχιστα άτομα. Αν και η όλη φάση μου φέρνει cringe για κάποιο λόγο. Αλλά μια στο τόσο γίνεται οπότε no worries.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα