Narayan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Άλλο είναι το πρόβλημά μου, θέλω να κάνω δώρα στους δικούς μου και ούτε χρειάζονται ούτε θέλουν τίποτα.
bluesattack Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Κανω δωρα στο εαυτο μου , προσφεροντας ετσι το μεγαλυτερο δωρο στους κοντινους μου ανθρωπους.Να με βλεπουν χαρουμενο 1 1
Iris_89 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Κανω ναι, στους γονεις συνηθως στελνω χρηματα γιατι οκ λογω αποστασης δεν μπορω να στειλω οτι θελω. Μετα κακομαθαινω την βαφτιστηρα μου, αν εχω σχεση ναι κανω δωρα και συνηθως ακριβα, και στον εαυτο μου εννοειται 😏 4
Vassilis_24 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, star12 είπε Τώρα που ήρθαν οι γιορτές κάνετε δώρα την μέρα των.χριστουγεννων? Η σταματήσατε αυτό το έθιμο εδώ κσι καπιο καιρό?βέβαια δεν θα ρωτήσω αν λέτε τα κάλαντα λολ Θα σου κάνουμε ένα τεράστιο δώρο και θα σου επιτρέψουμε τη μέρα των Χριστουγέννων να ποστάρεις ελεύθερα όσα ανέκδοτα θέλεις!
Glikos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Σήμερα έκανα στον εαυτό μου δώρο κάτι μελομακάρονα με σοκολάτα. Nom nom. 4
ziaba Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Iris_89 είπε Κανω ναι, στους γονεις συνηθως στελνω χρηματα γιατι οκ λογω αποστασης δεν μπορω να στειλω οτι θελω. Μετα κακομαθαινω την βαφτιστηρα μου, αν εχω σχεση ναι κανω δωρα και συνηθως ακριβα, και στον εαυτο μου εννοειται 😏 από άλλον πλανήτη είσαι? επίσης που κολλάνε τα δώρα με τα χρήματά? ...για δώρο μπορείς να φτιάξεις κάτι μονή σου απλό και όμορφο ... θα το εκτιμήσουν πιο πολύ απ ότι τα λεφτά σου Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από ziaba 3
afterhours Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, papoys1 είπε Νομίζω είναι οι καλύτερες μέρες του χρόνου να δείξεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον την αγάπη σου ανταλλάσοντας κάποιο δώρο. Και αν κάποιοι δεν το κάνουν ας το δοκιμάσουν και θα διαπιστώσουν ότι έτσι όχι μόνο αλλά θα δώσουν αλλά και θα πάρουν μεγάλη χαρά. Συμφωνω... παντα κανω δωρα συμβολικης αξιας... δεν χρειαζετε να χαλασετε πολλα... μετραει η προθεση οτι σκεφτηκατε τον αλλον. 2
papoys1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 32 λεπτά πριν, ziaba είπε από άλλον πλανήτη είσαι? επίσης που κολλάνε τα δώρα με τα χρήματά? ...για δώρο μπορείς να φτιάξεις κάτι μονή σου απλό και όμορφο ... θα το εκτιμήσουν πιο πολύ απ ότι τα λεφτά σου Η Ίριδα μάλλον έχει εφαρμόσει Αγγλικό σύστημα. Σκέφτομαι να στείλω τα παιδιά Αγγλία μπας και μου στείλουν κανένα ευρώ γιατί εδώ μόνο να ζητάνε ξέρουν. 1
stelios18120 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ έκανα ένα δωράκι στον εαυτό μου φέτος 850€ Και θα κάνω και στους άλλους ότι περισσεύει απο τα ψιλά στην τσέπη μου γιατί όπως ξέρουμε σημασία έχει η χειρονομία και όχι το δώρο 😂😂😂✌️ (Πέρα από την πλάκα κάθε χρόνο κάνω και τα βάζω κάτω από το δέντρο και τους λέω να μην τα ανοίξουν αλλά κανείς δεν με ακούει 😁) 1
G.TH. Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Όχι γιατί νιώθω ακόμα παιδί. Άρα αυτοί πρέπει να μου κάνουν δώρα όχι εγώ.
Alexandros7474 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Εγω δεν κάνω. Με τα χρήματα των δώρων πηγαίνω στα h&m στις εκπτώσεις και παίρνω ρούχα που δινω σε ορφανοτροφείο 3
Iris_89 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, ziaba είπε από άλλον πλανήτη είσαι? επίσης που κολλάνε τα δώρα με τα χρήματά? ...για δώρο μπορείς να φτιάξεις κάτι μονή σου απλό και όμορφο ... θα το εκτιμήσουν πιο πολύ απ ότι τα λεφτά σου Εχω κανει δωρα απλα κ ομορφα, συναισθηματικης αξιας. Πλεον ομως που εχω καποια οικονομικη δυνατοτητα να τους πραγματοποιησω καποια ονειρα, ναι το κανω. Λογοκρισια και σε αυτο? 4 1
ziaba Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Iris_89 είπε Εχω κανει δωρα απλα κ ομορφα, συναισθηματικης αξιας. Πλεον ομως που εχω καποια οικονομικη δυνατοτητα να τους πραγματοποιησω καποια ονειρα, ναι το κανω. Λογοκρισια και σε αυτο? δεν κρίνω ούτε μ ενδιαφέρει το τι κάνει καθένας στην ζωή του, άπλα λέω την γνώμη μου ... προσωπικά δεν θα έδινα λεφτά για δώρο (Χριστουγέννων κιόλας) σε δικό μου άνθρωπο
ELTASSOS Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Εγω τους δινω την ευχη μου με ολη μου την καρδια. Στους πολυ κοντινους δινω ευχες οδηγιες συμβουλες που διαβαζω στα μωρκλαιρ η fortune cookies.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα