Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρεται..θελω να ρωτησω κατι σχετικο με την δεη.ημουν ενοικιαστης και συμφωνησαμε με τον ιδιοκτητη του διαμερισματος να φυγω γιατι ηθελε να βαλει καποιον δικο του.ομως ειχα ενα χρεος στην δεη στο ονομα μου.εκανα ρυθμιση αλλα δεν μπορεσα να πληρωσω γιατι δυστυχως εμεινα ανεργη.ειμαι παντρεμενη και θελουμε να νοικιασουμε αλλου σπιτι.οσον αφορα την δεη και το νεο σπιτι θα ειναι στο ονομα του ανδρα μου.θα υπαρχει πτοβλημα με την δεη εφοσον κανουμε κοινη φορολογικη δηλωση?

Δημοσ.

Καλησπερα...  Θα κοιταξουν το Αφμ ... Και θα δουν αν χρωσταει... Ειναι μεγαλο το ποσο οφειλης;;  Παντως μπορει να σου κανουν εκ νεου διακανονισμο..

Δημοσ.
11 ώρες πριν, zeta_34 είπε

Χαιρεται..θελω να ρωτησω κατι σχετικο με την δεη.ημουν ενοικιαστης και συμφωνησαμε με τον ιδιοκτητη του διαμερισματος να φυγω γιατι ηθελε να βαλει καποιον δικο του.ομως ειχα ενα χρεος στην δεη στο ονομα μου.εκανα ρυθμιση αλλα δεν μπορεσα να πληρωσω γιατι δυστυχως εμεινα ανεργη.ειμαι παντρεμενη και θελουμε να νοικιασουμε αλλου σπιτι.οσον αφορα την δεη και το νεο σπιτι θα ειναι στο ονομα του ανδρα μου.θα υπαρχει πτοβλημα με την δεη εφοσον κανουμε κοινη φορολογικη δηλωση?

Το πιο πιθανό θα μπορέσετε να πάρετε ρεύμα στο όνομα του συζύγου.

Και μετά τί;;;;;; Λύθηκε το πρόβλημά σας.Πιστεύω είναι μία λάθος αντιμετώπιση την οποία κάνουν πολλοί κοιτάζοντας το σήμερα και χωρίς να σκεφτούν τι θα γίνει στο μέλλον.Δεν λύνεται το πρόβλημα δημιουργώντας ενδεχομένως κάποιο καινούργιο.

Εγώ θα σου πρότεινα να πας στη ΔΕΗ να κάνεις έστω μία νέα ρύθμιση και να κάνεις αίτηση στο δικό σου όνομα για ρεύμα.Έτσι θα αναγκαστείτε να πληρώσετε και την οφειλή γιατί αφήνοντάς την απλά θα μεγαλώνει συνεχώς λόγω των τόκων και θα κάποια στιγμή που θα τη βρεις μπροστά σου.Μέχρι τότε θα ζεις με την αγωνία και το άγχος και δεν θα μπορείς πολλά βράδια να κοιμηθείς σκεφτόμενη τι θα γίνει.

• Like 9
Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Το πιο πιθανό θα μπορέσετε να πάρετε ρεύμα στο όνομα του συζύγου.

Και μετά τί;;;;;; Λύθηκε το πρόβλημά σας.Πιστεύω είναι μία λάθος αντιμετώπιση την οποία κάνουν πολλοί κοιτάζοντας το σήμερα και χωρίς να σκεφτούν τι θα γίνει στο μέλλον.Δεν λύνεται το πρόβλημα δημιουργώντας ενδεχομένως κάποιο καινούργιο.

Εγώ θα σου πρότεινα να πας στη ΔΕΗ να κάνεις έστω μία νέα ρύθμιση και να κάνεις αίτηση στο δικό σου όνομα για ρεύμα.Έτσι θα αναγκαστείτε να πληρώσετε και την οφειλή γιατί αφήνοντάς την απλά θα μεγαλώνει συνεχώς λόγω των τόκων και θα κάποια στιγμή που θα τη βρεις μπροστά σου.Μέχρι τότε θα ζεις με την αγωνία και το άγχος και δεν θα μπορείς πολλά βράδια να κοιμηθείς σκεφτόμενη τι θα γίνει.

Σαφως και είναι το πιο σωστο αλλα όταν καποιος μενει ανεργος όπως η φιλη μας δεν είναι παντα εφικτο.

Δημοσ.

εννοειται οτι θα κανω ρυθμιση και δεν θα το αφησω..αλλα ρωταω αν παει ο συζυγος και το κανει στο ονομα του με το νεο μισθωτηριο κι εγω πληρωνω τις δοσεις μου κανονικα ξεχωριστα θα γινεται η οταν παει στη δεη θα φαινεται το δικο μου χρεος επειδη κανουμε πλεον απο κοινου δηλωση?

2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Δεν θα εχεις κανενα πρόβλημα αν είναι σε άλλο ΑΦΜ η νεα παροχη.

Το ΑΦΜ ακολουθει την οφειλή .

Θα εχεις πρόβλημα αν μετα πας να παρεις άλλη παροχη στο ονομα σου .

αν παει δηλαδη ο συζυγος με το δικο του αφμ δεν θα του πουνε" η συζυγος σας εχει οφειλη" σωστα?

• Like 2
Δημοσ.

Είναι όπως τα λέει ο @Γιάννης Platano, δεν θα έχεις θέμα. Αλλά εννοείται είναι και όπως τα λέει ο @papoys1 και καλό είναι να το ρυθμίσεις. Είναι ελαστική γενικά η ΔΕΗ και βοηθάει σε τέτοια.

Εύχομαι να πάνε καλύτερα τα πράγματα και να βρεις και καλή δουλειά σύντομα.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, zio10 είπε

Είναι όπως τα λέει ο @Γιάννης Platano, δεν θα έχεις θέμα. Αλλά εννοείται είναι και όπως τα λέει ο @papoys1 και καλό είναι να το ρυθμίσεις. Είναι ελαστική γενικά η ΔΕΗ και βοηθάει σε τέτοια.

Εύχομαι να πάνε καλύτερα τα πράγματα και να βρεις και καλή δουλειά σύντομα.

ευχαριστω παρα πολυ ειστε πολυ ευγενικοι και εξυπηρετικοι!Μακαρι να βρω δουλεια!!

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα... Πλεον απο οτι εχω ακουσει  στην ΔΕΗ το ψαχνουν πολυ  με το ΑΦΜ.. Προσπαθουν να ελεγξουν αν  με το ιδιο αριθμο παροχης  το εχουν  συγγενη προσωπα η  να το  εχουν και αλλου χρεοι... 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, takoulou είπε

Καλημερα... Πλεον απο οτι εχω ακουσει  στην ΔΕΗ το ψαχνουν πολυ  με το ΑΦΜ.. Προσπαθουν να ελεγξουν αν  με το ιδιο αριθμο παροχης  το εχουν  συγγενη προσωπα η  να το  εχουν και αλλου χρεοι... 

μα εμεις θα παμε αε αλλο σπιτι

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, takoulou είπε

Από το ΑΦΜ δεν προκυπτοουν συγγενειες αλλα ακομα και αν για ζευγαρι μπορει να ταυτοποιηθει κανεις δεν μπορει να υποχρεωσει τον άλλο συζηγο να αναλαβει χρεος αλλου ουτε να αρνηθεί νεα παροχη στο ονομα του.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...