Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πραγματικά φοβερή τιμή. Αν δεν είχα πάρει την 570 4GB από την πρόσφατη προσφορά του πλαισίου θα έκλαιγα που δεν την πρόλαβα.

• Sad 1
Δημοσ.

Την πηρα την ημερα που αναρτηθηκε η προσφορα, τωρα ειναι τελωνειο και περιμενω εκτελωνισμο απο UPS μεσω εξουσιοδοτησης που τους εκανα, οπως μου ειπαν σε οδηγιες που μου εστειλαν.

Αν οχι αυριο, λογικα Δευτερα θα την εχω στα χερια μου.

Δημοσ.

ξανα διαθέσιμη μάγκες....Όποιος προλάβει τρέξτε....Η πειραιώς στην μετατροπή πόσα χρήματα τρώει; Αν είναι να βάλω την revolut...πόση διαφορά έχουν ξερετε;

Δημοσ.

με ψήνει αλλά με χαλάει το αμαζον και η ασους, έχω και από τους δύο άσχημη εμπειρία στο θέμα support. μακριά και αγαπημένοι ειδικά από την Asus 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, johnyboy είπε

με ψήνει αλλά με χαλάει το αμαζον και η ασους, έχω και από τους δύο άσχημη εμπειρία στο θέμα support. μακριά και αγαπημένοι ειδικά από την Asus 

Που λεει πόσα χρόνια εγγύηση δίνει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, oraiustepe είπε

ξανα διαθέσιμη μάγκες....Όποιος προλάβει τρέξτε....Η πειραιώς στην μετατροπή πόσα χρήματα τρώει; Αν είναι να βάλω την revolut...πόση διαφορά έχουν ξερετε;

Εγώ βλέπω διαθεσιμότητα στα $150 από τρίτο πωλητή και όχι το amazon.. μήπως μπερδεύεσαι;

Επεξ/σία από LF21
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, oraiustepe είπε

Που λεει πόσα χρόνια εγγύηση δίνει;

η Asus δεν δέχεται να αντικαταστήσει κάτι εντός εγγύησης αν δεν το πας από εκεί που το πήρες. είχα πρόσφατη εμπειρία. δλδ αν κλείσει το κατάστημα απλά την πετάς. τραγικοί 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, LF21 είπε

Εγώ βλέπω διαθεσιμότητα στα $150 από τρίτο πωλητή και όχι το amazon.. μήπως μπερδεύεσαι;

έμενα μου έβγαζε πάνω δεξιά add to cart και πάτησα εκεί...δεν ξέρω αν ήταν από τρίτο πωλητή...λες να αγόρασα μεταχειρισμένη; τώρα βλέπω πως δεν βγάζει add to card...πως ελέγχω αν αγόρασα μεταχειρισμένη;

4 λεπτά πριν, johnyboy είπε

η Asus δεν δέχεται να αντικαταστήσει κάτι εντός εγγύησης αν δεν το πας από εκεί που το πήρες. είχα πρόσφατη εμπειρία. δλδ αν κλείσει το κατάστημα απλά την πετάς. τραγικοί 

είσαι σίγουρος για αυτό που λες...δηλαδή το amazon δεν θα με καλύψει σε περίπτωση που φύγει αυτός  ο αγοραστής από το amazon; και τελικά πόσα χρόνια εγγύηση έχει ;

11 λεπτά πριν, LF21 είπε

image.png.d362c43da8fab84cef299b147b2d1095.png

Μάλλον εξαντλήθηκε...Θα είχε πολύ λίγα κομμάτια...Βλέπεις λέει new...Το μόνο θέμα που με προβληματίζει είναι η εγγύηση

Δημοσ.

θα σου πω τι έγινε με μένα. κάρτα αγορασμένη από κάποιον που την πούλησε μετά σε μένα. εκείνος την αγόρασε από το αμαζον και έχω απόδειξη χαρτιά κλπ. το αμαζον δεν δέχεται την εγγύηση επειδή αγοράστηκε από άλλο account, η ασους θέλει να την στείλω στο αμαζον. δλδ αν μου την κάνανε δώρο, αν έκλεισε το μαγαζί, αν εγώ την πήρα για κάποιον άλλο και εγώ δεν θέλω να τον βοηθήσω μετά, απλά θα την πετάξει. τραγικοί και οι δύο. απαράδεκτο σαπορτ

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, johnyboy είπε

θα σου πω τι έγινε με μένα. κάρτα αγορασμένη από κάποιον που την πούλησε μετά σε μένα. εκείνος την αγόρασε από το αμαζον και έχω απόδειξη χαρτιά κλπ. το αμαζον δεν δέχεται την εγγύηση επειδή αγοράστηκε από άλλο account, η ασους θέλει να την στείλω στο αμαζον. δλδ αν μου την κάνανε δώρο, αν έκλεισε το μαγαζί, αν εγώ την πήρα για κάποιον άλλο και εγώ δεν θέλω να τον βοηθήσω μετά, απλά θα την πετάξει. τραγικοί και οι δύο. απαράδεκτο σαπορτ

εντάξει αυτό που λες είναι σε περίπτωση που την αγόρασες από καποιον άλλον...Εγώ που την πήρα για μένα δεν νομίζω να έχω κάποιο πρόβλημα με την εγγύηση

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, oraiustepe είπε

εντάξει αυτό που λες είναι σε περίπτωση που την αγόρασες από καποιον άλλον...Εγώ που την πήρα για μένα δεν νομίζω να έχω κάποιο πρόβλημα με την εγγύηση

θα σου πουν στείλε την Αμερική, αυτό εξηγώ. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, johnyboy είπε

θα σου πουν στείλε την Αμερική, αυτό εξηγώ. 

Λογικό είναι αυτό.

Προφανώς για τους περισσότερους αξίζει η ταλαιπωρία εξαιτίας της πολύ χαμηλής τιμής της.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vadergr είπε

Λογικό είναι αυτό.

Προφανώς για τους περισσότερους αξίζει η ταλαιπωρία εξαιτίας της πολύ χαμηλής τιμής της.

προφανώς αλλά εγώ δεν ξανά μπλέκω με asus. μακριά 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή διαβάζω άσχημα σχόλια για την ποιότητα κατασκευής και ότι ανεβάζει θερμοκρασία με μέτριο θόρυβο κατά την διάρκεια του gaming, μπορεί κάποιος που την παρέλαβε να επαληθεύσει τα προαναφερθήσα;  

Υ. Γ διαβάζω πως δεν έχει ψύξη πάνω στην memory με ότι αυτό μπορει να συνεπάγεται σε βάθος χρόνου... Δεν ξέρω σκέφτομαι να την ακυρώσω πάρα την τιμή της

Επεξ/σία από oraiustepe
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...