Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, elpaso1 είπε

Έχεις κάποιο συμβόλαιο; Το συνδυάζεις και με το κινητό; 

Οχι δεν εχω συμβολαιο στο κινητο. Απλα μου δινουν 10GB αν γινει διακοπη επειδη εχω What's Up.

Επεξ/σία από Comic maniak
Δημοσ.

Μου αρέσει που λέτε μερικοί να μην πληρώσει τίποτα. Όταν φτιάξουν τον Τειρεσία για τις τηλεπικοινωνίες θα δίνετε 100-150€ εγγύηση για συμβόλαιο 20€.

Δημοσ.
Στις 11/12/2018 στις 3:59 ΜΜ, Gianba είπε

Πελάτης χρόνια Cyta . Με διακοπές ,καθυστερήσεις αργό ίντερνετ... καθόλου ίντερνετ και τηλέφωνο για 7 μερες συνεχόμενες! Έφυγα εννοείται πριν τη λήξη του συμβολαίου και πήγα ΟΤΕ για να μη με καταστρέψουνε. Έχανα λεφτά εξαιτίας τους .

Η Cyta μου ζητάει τώρα λεφτά για τη πρόωρη διακοπή και σήμερα με πήρε τηλέφωνο μέσω δικηγόρου για εξόφληση. Μετά από τόσες φορές που με εκθέσανε σαν επιχείρηση γιατί είχα απίστευτα προβλήματα με τη σύνδεση μου τώρα μου ζητάνε τα ρέστα. Η δικηγόρος μου είπε ότι στο συμβόλαιο αναγράφεται ότι εσύ οφείλεις να πληρώσεις την πρόωρη διακοπή όσο κι αν αυτοί δε σου παρείχαν τις υπηρεσίες τους. Σου λένε εσύ θα πληρώνεις κάθε μήνα ασχέτως αν έχεις ίντερνετ ή όχι. Κι αν είσαι δυσαρεστημένος και φύγεις πρόωρα εμείς θα στα πάρουμε έτσι κι αλλιώς. Φοβερή εταιρία ! Όταν εμείς δε παρέχουμε αυτό που πληρώνετε κάντε υπομονή. Όταν εσείς δε πληρώνετε αυτό που δε σας προσφέραμε ποτέ εξώδικα.

Πρώτον, για να το ξέρεις, αν η βλάβη ήταν υπαιτιότητας της Cyta με διάρκεια μεγαλύτερης της μίας ημέρας όφειλαν να σε αποζημιώσουν αυτόματα με αναλογική μείωση του παγίου της υπηρεσίας σου. Κράτα ως επιχείρημα αν θες να το τραβήξεις μαζί τους. Δες εδώ τη σχετική ερώτηση: https://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/FAQSview/categories_view.jsp?c=28&col=blue&s=173

Δεύτερον, έκανες λάθος που διέκοψες πρόωρα χωρίς να τους στείλεις μήνυμα που να τους ζητάς ή οριστική αντιμετώπιση των προβλημάτων σου ή να σε αποδεσμεύσουν χωρίς ποινή ρήτρας. Πιθανότατα θα το είχαν αποδεχτεί.

Τέλος, η δέσμευση για τα δύο χρόνια πρακτικά δεν ισχύει. Υπάρχουν συνεχώς αλλαγές χρεώσεων και όρων από τους παρόχους. Υποχρεούνται να σε ενημερώνουν στο λογαριασμό σου και έχεις 30 ημέρες να αλλάξεις πάροχο αζημίως. Παίρνεις στην εξυπηρέτηση, με την κλήση να καταγράφεται λες ότι καταγγέλεις τη σύμβαση λόγω αλλαγής χρεώσεων/ όρων και θα σου πούνε να φέρεις φορητότητα εντός ενός μηνός από την ενημέρωση.

Κατανοητό λόγω άγνοιας αλλά στη πράξη το χειρίστηκες με το χειρότερο δυνατό τρόπο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...