Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με δεδομένα κινητής wind


Kostas123k

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας δεν ξέρω αν γράφω στην σωστή κατηγορία αλλά είναι η πιο κοντινή σε αυτό. 

Στο κύριος θέμα τώρα είχα πάει ένα ταξίδι στο Βέλγιο και ειχα ενεργοποίηση την περιαγωγή στο κινητό αλλά δεν δούλευε και υπέθεσα ότι δεν θα προσέφερε η wind δωρεάν roaming στα f2g πακέτα. Γύρισα πίσω και δεν έβαλα κάρτα για κάποιο διάστημα ενός μήνα νομίζω ίσως και κατι παραπανω και έβαλα πριν λίγες μέρες ανοίγω τα δεδομένα και μετα απο λίγο μου ήρθε μήνυμα ότι μου "έφαγε" τα λεφτά που είχαν περισσέψει στην κάρτα και μου απενεργοποιηθηκαν τα δεδομένα και ενώ έχω 3gb τα δεδομένα δεν ανοίγουν. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στα καρτοκινητα με συμβόλαιο ισχύει το roaming δηλαδή μπορείς να χρησιμοποιήσεις και στο εξωτερικό τα λεπτά ομιλίας και τα δεδομένα από Ελλάδα. Δυστυχώς στα απλά καρτοκινητα η wind σε αναγκάζει να αγοράσεις έξτρα πακέτο για εξωτερικό. Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι νόμιμο αλλα what the fuck ας είναι καλά το viber και οι κάρτες sim εξωτερικού :) Από μένα πάντως δεν πρόκειται να πάρουν ούτε ένα λεπτό παραπάνω, δεν φτάνει που χρυσοπληρωνουμε την τηλεφωνία στην Ελλάδα σταθερή & κινητή ! 

Τα χρήματα όλες οι εταιρείες πλέον το κανουν, δηλαδή μετά από ένα χρονικό διάστημα μη ανανέωσης χρόνου ομιλίας στα μηδενίζουν...άλλη λαμογια και αυτή. Βέβαια σε προειδοποιούν με sms αλλά μπορεί να μην το έλαβες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...