Προς το περιεχόμενο

[Tablet] Samsung Galaxy Tab S4 Wifi+Keyboard 531€ @amazon.de [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά ποιος σώας τα φρένας θα δώσει 500+€ για ένα android tablet;

Γιατί να μην πάρεις ένα μεγάλο phablet με καλύτερα χαρακτηριστικά και τουλάχιστον την μισή τιμή;

Στο 2019 μπαίνουμε android tablet πάνω από 250€ δεν νοείται για εμένα.

Επεξ/σία από GeorgeAl92
  • Like 5
  • Sad 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, GeorgeAl92 είπε

Καλά ποιος σώας τα φρένας θα δώσει 500+€ για ένα android tablet;

Γιατί να μην πάρεις ένα μεγάλο phablet με καλύτερα χαρακτηριστικά και τουλάχιστον την μισή τιμή;

Στο 2019 μπαίνουμε android tablet πάνω από 250€ δεν νοείται για εμένα.

S-pen ειναι η απάντηση που ψάχνεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, liakoudis είπε

S-pen ειναι η απάντηση που ψάχνεις

Αν θεωρείς ότι το S-Pen κοστίζει 350€ πάω πάσο και πάω να κάψω μερικά χρήματα που έχω στο νιπτήρα.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν χρειάζεσαι android με πενάκι υπάρχουν καλύτερες ποιοτικότερες επιλογές φθηνότερα; Μπααααα.... Οπότε...

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ.

Ρώτα οποιοδήποτε χρήστη απο την σειρά note και θα πάρεις την απάντηση σου. Εγώ είχα το 2 και το 3 και οι λειτουργίες του ήταν καταπληκτικές !!! Επειδή είμαι μηχανικός θα σου πω ότι απλά έκανα αποτύπωση με αυτό. Φωτογραφίες και σχόλια πάνω σε αυτές με διαστάσεις πλευρών και χαρακτηριστικά αυτών!!!  Η αλήθεια είναι ότι κοίταζα για το S3 μόνο και μόνο για την άνετη σχεδίαση σε μεγάλη οθόνη το μόνο όμως που με σταμάτησε είναι ότι δεν υπάρχουν εφαρμογές χωρίς προβλήματα για την άμεση παραγωγή σχεδίου on site  στο android (ναι δεν ανοίγει autocad). Όσο για τα χρήματα εφόσον είναι εργαλείο πιστεύω ότι θα κάνουν απόσβεση. Το ίδιο είναι και με τους Η/Υ το να έχεις σούπερ υπολογιστή για δουλειά γραφείου (κείμενα, ίντερνετ κτλ) δεν είναι σαν να καις τα χρήματα σου?

Ακόμη γελάω με το σχόλιο με το νιπτήρα...  :)

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, liakoudis είπε

Ρώτα οποιοδήποτε χρήστη απο την σειρά note και θα πάρεις την απάντηση σου. Εγώ είχα το 2 και το 3 και οι λειτουργίες του ήταν καταπληκτικές !!! Επειδή είμαι μηχανικός θα σου πω ότι απλά έκανα αποτύπωση με αυτό. Φωτογραφίες και σχόλια πάνω σε αυτές με διαστάσεις πλευρών και χαρακτηριστικά αυτών!!!  Η αλήθεια είναι ότι κοίταζα για το S3 μόνο και μόνο για την άνετη σχεδίαση σε μεγάλη οθόνη το μόνο όμως που με σταμάτησε είναι ότι δεν υπάρχουν εφαρμογές χωρίς προβλήματα για την άμεση παραγωγή σχεδίου on site  στο android (ναι δεν ανοίγει autocad). Όσο για τα χρήματα εφόσον είναι εργαλείο πιστεύω ότι θα κάνουν απόσβεση. Το ίδιο είναι και με τους Η/Υ το να έχεις σούπερ υπολογιστή για δουλειά γραφείου (κείμενα, ίντερνετ κτλ) δεν είναι σαν να καις τα χρήματα σου?

Ακόμη γελάω με το σχόλιο με το νιπτήρα...  :)

Νομίζουν ότι είναι απλώς gimmick. Εγώ αρχαιολόγος είμαι και το Note 3 με έχει σώσει. 

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα με κοροϊδεύουν φίλοι που έδωσα λεφτά για το surface go 8/128 με πληκτρολόγιο και πενάκι αλλά όποιος χρειάζεται πενάκι για δουλειά καταλαβαίνει γιατί δίνει κάνεις τόσα χρήματα... Ομοίως σε windows tablet σε εκείνα τα χρήματα με τέτοια ποιότητα δεν βρίσκεις...ε και αυτό παρόμοια φάση είναι. Όποιος το χρειάζεται χτυπάει άφοβα.

Δημοσ.

Δεν συγκρίνονται τα windows με τα android για επαγγελματική χρήση. Καταλαβαίνω όσους θέλουν πενάκι λόγο σχεδίων αλλά αυτή καλύτερα να πάρουν λάπτοπ με οθόνη αφής πολλών σημείων ή κάποιο τάμπλετ τύπου surface. Τα λεφτά για ακριβό υπολογιστή δεν είναι καμμένα διότι μερικοί που κάνουν rendering ή "τρέχουν" υπολογιστικά προγράμματα που θέλουν πολλούς πυρήνες και ραμ τα χρειάζονται. Όσο για τον φίλο που είναι αρχαιολόγος δεν ξέρω τι το θέλει εκτός αν ανακάλυψε επιτέλους κανένα πρωτάθλημα της Λίβερπουλ και σχεδιάζει επιπλέον ανασκαφές.

• Sad 1
Δημοσ.

Το αν είναι πολλά το κρίνει ο καθένας σε σχέση με τι του προσφέρει.Εγω δοκιμάσα πολλά ταμπλετ με γραφίδα και κατέληξα στο s3 το οποίο πήρα πριν κανένα χρόνο στα 450. Είμαι μηχανικός επίσης και με έχει σώσει ,το πρσκυναω. Σίγουρα με τα windows έχεις πολύ περισσότερες δυνατότητες σε προγράμματα και βολεύουν καλύτερα για συγκεκριμένες δουλειές αλλά επειδή είχα tablet και με τά δύο λειτουργικά πάντοτε όταν ήτανε να σερφάρω να στείλω ένα email ή να γράψω ένα κείμενο πάντοτε το γυρνούσα στο android είναι πολύ πιο βολικό και ευχρηστο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, GeorgeAl92 είπε

Δεν συγκρίνονται τα windows με τα android για επαγγελματική χρήση. Καταλαβαίνω όσους θέλουν πενάκι λόγο σχεδίων αλλά αυτή καλύτερα να πάρουν λάπτοπ με οθόνη αφής πολλών σημείων ή κάποιο τάμπλετ τύπου surface. Τα λεφτά για ακριβό υπολογιστή δεν είναι καμμένα διότι μερικοί που κάνουν rendering ή "τρέχουν" υπολογιστικά προγράμματα που θέλουν πολλούς πυρήνες και ραμ τα χρειάζονται. Όσο για τον φίλο που είναι αρχαιολόγος δεν ξέρω τι το θέλει εκτός αν ανακάλυψε επιτέλους κανένα πρωτάθλημα της Λίβερπουλ και σχεδιάζει επιπλέον ανασκαφές.

Ότι θες πες, λίγα με την ομαδάρα μόνο... Φέτος πάμε για δύο κούπες!

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 1
Δημοσ.

Από τη στιγμή που υπάρχει το Surface Go που τρέχει windows 10 , το συγκεκριμένο ΔΕΝ έχει σοβαρό λόγο ύπαρξης.

Δε βρήκα ΟΥΤΕ ένα σοβαρό review που να τεκμηριώνει γιατί κάποιος θα επέλεγε το συγκεκριμένο tablet σε σύγκριση με αυτό της Microsoft ή του ipad.

Εγώ δε θα το πρότεινα σε καμία περίπτωση.

Από εκεί και πέρα , περί ορέξεος..

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε λέω ότι αξίζει τα λεφτά του ΑΛΛΑ την AMOLED οθονάρα του δεν την έχει κανένα IPad (Pro) και κανένα Surface. Οπότε για κάποιον που το θέλει για απλή χρήση, για YouTube και για ταινίες είναι μια χαρά. 

Όσο για το Surface Go θα ήταν άξιο λόγου αν έβγαινε με καλύτερο επεξεργαστή, αυτός που έχει είναι για κλωτσιές. 

Επεξ/σία από mpokwsths
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, mpokwsths είπε

Δε λέω ότι αξίζει τα λεφτά του ΑΛΛΑ την AMOLED οθονάρα του δεν την έχει κανένα IPad (Pro) και κανένα Surface. Οπότε για κάποιον που το θέλει για απλή χρήση, για YouTube και για ταινίες είναι μια χαρά. 

Όσο για το Surface Go θα ήταν άξιο λόγου αν έβγαινε με καλύτερο επεξεργαστή, αυτός που έχει είναι για κλωτσιές. 

Καλά πόσα βγάζεις και γράφεις ότι είναι μια χαρά μια συσκευή στα 500€ + για youtube και ταινίες. 

Υ.Γ. Έχεις καμία αδερφή, θεία....ξαδέρφη.....;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είπα ξεκάθαρα ότι δεν αξίζει τα λεφτά του.

Από εκεί και πέρα δύο premium Android tablets υπάρχουν: αυτό του θέματος και το Huawei Mediapad M5 10.8.

Το Huawei παίζει συχνά στα λεφτά που πρέπει ~300€. Με το Samsung κάτι έχει πάει στραβά και το έχουν πολύ ακριβό.

Πες μου τώρα εσύ ότι όλοι οι αγοραστές iPad Pro των 800€ και 900€ το παίρνουν για επαγγελματική χρήση για να γελάσω.

Επεξ/σία από mpokwsths

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...