Προς το περιεχόμενο

[Tablet] Samsung Galaxy Tab S4 Wifi+Keyboard 531€ @amazon.de [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δείτε το παραπάνω video. Μιλάμε για πραγματικά ημιτελές προϊόν αν μιλάμε για επαγγαλματική χρήση καθώς το dex είχε πολλά bugs και σε καμία περίπτωση δεν είναι αρκετά λειτουργικό.

Αν σε ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ συνυπολογίσετε και το ΤΡΑΓΙΚΟ support της Samsung σε ενημερώσεις , ΟΥΤΕ που θα το ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑ. Πόσο μάλλον στα 500+ ευρώ...

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mpokwsths είπε

Είπα ξεκάθαρα ότι δεν αξίζει τα λεφτά του.

Από εκεί και πέρα δύο premium Android tablets υπάρχουν: αυτό του θέματος και το Huawei Mediapad M5 10.8.

Το Huawei παίζει συχνά στα λεφτά που πρέπει ~300€. Με το Samsung κάτι έχει πάει στραβά και το έχουν πολύ ακριβό.

Πες μου τώρα εσύ ότι όλοι οι αγοραστές iPad Pro των 800€ και 900€ το παίρνουν για επαγγελματική χρήση για να γελάσω.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για αυτό το λόγο όσοι αγοράζουν τα Ipad Pro και δεν τα χρησιμοποιούν για επαγγελματική χρήση πρέπει να υπογράφουν και ένα χαρτί ότι δεν θα συμμετέχουν με κανένα τρόπο σε οποιαδήποτε ψηφοφορία. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, mpokwsths είπε

Δε λέω ότι αξίζει τα λεφτά του ΑΛΛΑ την AMOLED οθονάρα του δεν την έχει κανένα IPad (Pro) και κανένα Surface. Οπότε για κάποιον που το θέλει για απλή χρήση, για YouTube και για ταινίες είναι μια χαρά. 

Όσο για το Surface Go θα ήταν άξιο λόγου αν έβγαινε με καλύτερο επεξεργαστή, αυτός που έχει είναι για κλωτσιές. 

Για το Go μιας και το δουλεύω εδώ και 5-6 μέρες διαφωνώ αλλά δεν περιμένω να καταλάβεις αν δεν έχεις πιάσει surface στα χέρια σου να το δουλέψεις. Το Go τουλάχιστον η 8/128 έκδοση είναι το ιδανικό μηχάνημα για κάποιον που θέλει σούπερ ποιοτικό ελαφρύ και μικρό υπολογιστή και δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις σε προγράμματα που τρέχει. Φυσικά χρειάζεται και το πενάκι...αν μου δώσεις άλλη εναλλακτική σε αυτά τα χρήματα, σε τέτοιο μέγεθος, με τέτοια ποιότητα κατασκευής και τέτοιο implementation σε πένα θα δεχτώ ευχαρίστως τα "για κλωτσιές"...όσο για τον επεξεργαστή του κάνει με άνεση ότι internet browsing, youtube, ταινίες και office του δώσεις...ακριβό; Σχετικό είναι αυτό...αν το δεις καθαρά από θέμα specs ναι...από την μεριά της ποιότητας σε όλα του όμως δεν είναι τόσο ακριβό όσο νομίζει ο κόσμος...αυτά τα λίγα από τις 5-6 μέρες on the field που λένε με το μικρό συνέχεια μαζί μου στο σχολείο σε παρουσιάσεις, geogebra, office, browsing κλπ...tablet βράδυ σπίτι, full windows pc με ποιότητα όσο πολύ ακριβότερα μηχανάκια πρωί στη δουλειά...πολύ υπερβολικό το "για κλωτσιές" νομίζω λοιπόν...όχι για όλους ναι...για αυτούς που ξέρουν γιατί το παίρνουν είναι από τις καλύτερες επιλογές σε εκείνα τα χρήματα...όπως ξαναλέω και το samsung της προσφοράς...όποιος το έχει για δουλειά το ξέρει...οι υπόλοιποι με τα tablet παιχνιδάκια ας κάνουν την πλάκα τους με το android... :-) τέλος ότι θεωρείς το samsung καλό για ταινίες και browsing στα 500 ευρώ και το Go για κλωτσιές που μπορείς να κάνεις περισσότερα με το λειτουργικό του μου φαίνεται πολύ περίεργο...ούτε το sammy είναι απλά για ταινίες και browsing ούτε το Go για κλωτσιές...κάτι δεν πιάνω στην σκέψη σου. :-)

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Για το Go μιας και το δουλεύω εδώ και 5-6 μέρες διαφωνώ αλλά δεν περιμένω να καταλάβεις αν δεν έχεις πιάσει surface στα χέρια σου να το δουλέψεις. Το Go τουλάχιστον η 8/128 έκδοση είναι το ιδανικό μηχάνημα για κάποιον που θέλει σούπερ ποιοτικό ελαφρύ και μικρό υπολογιστή και δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις σε προγράμματα που τρέχει. Φυσικά χρειάζεται και το πενάκι...αν μου δώσεις άλλη εναλλακτική σε αυτά τα χρήματα, σε τέτοιο μέγεθος, με τέτοια ποιότητα κατασκευής και τέτοιο implementation σε πένα θα δεχτώ ευχαρίστως τα "για κλωτσιές"...όσο για τον επεξεργαστή του κάνει με άνεση ότι internet browsing, youtube, ταινίες και office του δώσεις...ακριβό; Σχετικό είναι αυτό...αν το δεις καθαρά από θέμα specs ναι...από την μεριά της ποιότητας σε όλα του όμως δεν είναι τόσο ακριβό όσο νομίζει ο κόσμος...αυτά τα λίγα από τις 5-6 μέρες on the field που λένε με το μικρό συνέχεια μαζί μου στο σχολείο σε παρουσιάσεις, geogebra, office, browsing κλπ...tablet βράδυ σπίτι, full windows pc με ποιότητα όσο πολύ ακριβότερα μηχανάκια πρωί στη δουλειά...πολύ υπερβολικό το "για κλωτσιές" νομίζω λοιπόν...όχι για όλους ναι...για αυτούς που ξέρουν γιατί το παίρνουν είναι από τις καλύτερες επιλογές σε εκείνα τα χρήματα...όπως ξαναλέω και το samsung της προσφοράς...όποιος το έχει για δουλειά το ξέρει...οι υπόλοιποι με τα tablet παιχνιδάκια ας κάνουν την πλάκα τους με το android... :-) τέλος ότι θεωρείς το samsung καλό για ταινίες και browsing στα 500 ευρώ και το Go για κλωτσιές που μπορείς να κάνεις περισσότερα με το λειτουργικό του μου φαίνεται πολύ περίεργο...ούτε το sammy είναι απλά για ταινίες και browsing ούτε το Go για κλωτσιές...κάτι δεν πιάνω στην σκέψη σου. :-)

Φίλε μου δεν υπάρχει λόγος να επιχειρηματολογείς.

Ο καθένας έχει τις ανάγκες του , μπορεί να έχει και λεφτά για ξόδεμα και στο φινάλε όπως έγραψα περί ορέξεος...

Ο μόνος λόγος που μπήκα και έγραψα στο θέμα είναι η άποψη για το συγκεκριμένο tab περί επαγγελματικής χρήσης...

Define επαγγελματική χρήση για να μην πάρετε κάποιον στο λαιμό σας...

Είναι αστείο να λέμε ότι μια συσκευή που τρέχει android μπορεί να έχει μεγαλύτερη χρηστικότητα για σύνθετη χρήση από μια συσκευή που τρέχει windows 10.

Είναι επίσης αστείο να μιλάμε για το dex , κάτι που σήμερα υποστηρίζει η Samsung και αύριο μπορεί να το ξεχάσει.. Και που στην τελική ΔΕΝ δουλεύει και όπως θα έπρεπε.

Ακόμα και το ipad pro είναι κλάσεις ανώτερο καθώς η apple τουλάχιστο εγγυάται την υποστήριξη σε software...

Ας βγεί κάποιος να μας πει ότι έχει την καλύτερη οθόνη στην αγορά το S4 (μπορεί να την έχει) , ας βγει κάποιος να μας πει ότι είναι το καλύτερο ταμπ σε android (μπορεί να είναι).

Μη μας μιλάνε όμως για "επαγγελματική" χρήση επειδή έβαλαν ένα πενάκι και επειδή κότσαραν ένα ημιτελές dex τα οποία χρεώνουν και μια περιουσία (δείτε αρχική τιμή).

PS: Το πληκτρολόγιο επίσης είναι πολύ κατώτερο με βάση τα reviews σε σύγκριση με τα αντίστοιχα των apple , microsoft και πολλοί προτιμούν να χρησιμοποιούν external keyboard και ΟΧΙ αυτό..

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά είναι το tab s4 και σε αυτήν την τιμή. Απλά θέλει κάποια mods για να δουλεύει άριστα. Με λίγα λόγια θέλει να είσαι γνωστής του σπορ για να σου δουλεύει περίπου σαν iPad. Αν δεν είσαι παίρνεις iPad με χειρότερη οθόνη, χωρίς sd και και έξτρα πενάκι και ξεμπερδεύεις. 

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...