skar1983 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα, Έχω πάει σε διάφορους γιατρούς και μου έχουν γράψει διάφορες εξετάσεις. Επειδή το μπάτζετ για όλε μαζί είναι κάπως ακριβές, υπάρχει δυνατότητα να τις κάνω σε δημόσιο νοσκομείο δωρεάν αφού έχω τα παραπεμπτικά των εξετάσεων. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι η συμμετοχη σε δημοσιο νοσοκομειο είναι μηδενικη .Το αν μπορεις να βρεις διαθεσιμο ραντεβού δεν ξερω Ισως μονο για αιμοληψια να μην χρειαζεται ραντεβού. Επισης παρατηρησα ότι τελευταια τα παραπεμπτικα για ιδιωτες συμβεβλημένους με ΕΟΠΠΥ εχουν διαρκεια 20 μερες αντι για 30 ενώ για δημοσιες δομες υγεια αν θυμαμαι καλα 40 μερες. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2018 από Γιάννης Platano
skar1983 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ναι η συμμετοχη σε δημοσιο νοσοκομειο είναι μηδενικη .Το αν μπορεις να βρεις διαθεσιμο ραντεβού δεν ξερω Ισως μονο για αιμοληψια να μην χρειαζεται ραντεβού. Επισης παρατηρησα ότι τελευταια τα παραπεμπτικα για ιδιωτες συμβεβλημένους με ΕΟΠΠΥ εχουν διαρκεια 20 μερες αντι για 30 ενώ για δημοσιες δομες υγεια αν θυμαμαι καλα 40 μερες. Οπότε υπάρχει το τμήμα αιμοληψίας του νοσοκομείου, έχουν όλα τα μεγάλα εδώ στην Αθήνα; Τους παίρνω τηλέφωνο για ραντεβού; Ευχαριστώ! Ναι είναι παραπάνω διάρκειας στο δημόσιο, σωστά τα λες. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2018 από skar1983
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, skar1983 είπε Οπότε υπάρχει το τμήμα αιμοληψίας του νοσοκομείου, έχουν όλα τα μεγάλα εδώ στην Αθήνα; Τους παίρνω τηλέφωνο για ραντεβού; Ευχαριστώ! Ναι είναι παραπάνω διάρκειας στο δημόσιο, σωστά τα λες. Νομιζω ότι όλα εχουν.Ενα τηλεφωνο σε καποια από αυτά που είναι κοντα σου θα σε βοηθησει.Μπορει να μην χρειαζεται ραντεβού. 1
corsair04 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Πήγαινε στα επείγοντα και πες ότι δεν είσαι καλά να κάνεις εξετάσεις ....(το έχω κάνει μια δυο φορές ) 1
papoys1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Ναι η συμμετοχη σε δημοσιο νοσοκομειο είναι μηδενικη .Το αν μπορεις να βρεις διαθεσιμο ραντεβού δεν ξερω Ισως μονο για αιμοληψια να μην χρειαζεται ραντεβού. Επισης παρατηρησα ότι τελευταια τα παραπεμπτικα για ιδιωτες συμβεβλημένους με ΕΟΠΠΥ εχουν διαρκεια 20 μερες αντι για 30 ενώ για δημοσιες δομες υγεια αν θυμαμαι καλα 40 μερες. Είναι σίγουρο ότι είναι μηδενική όταν πας χαρτί από ιδιώτη γιατρό και όχι γιατρό του Νοσοκομείου;;;;;; Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από papoys1
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 40 λεπτά πριν, papoys1 είπε Είναι σίγουρο ότι είναι μηδενική όταν πας χαρτί από ιδιώτη γιατρό και όχι γιατρό του Νοσοκομείου;;;;;; Ναι .Μολις το εξακριβωσα απο δικο μου παραπεμπτικο . 4 ώρες πριν, corsair04 είπε Πήγαινε στα επείγοντα και πες ότι δεν είσαι καλά να κάνεις εξετάσεις ....(το έχω κάνει μια δυο φορές ) Δεν κανουν ειδικες εξετασεις σε επειγοντα. 1 1
lambroszekis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 2-3 φορές που χρειάστηκα αιματολογικες (κάμποσες), πήγα στο παράρτημα του Ιπποκράτειου Βασ. Σοφίας 108. Πας χωρίς ραντεβού για αιμοληψία 8-10 το πρωί (συνήθως πήγαινα 07:50 για να πιάσω σειρά) Πας στο υπογείο έξω από την αιμοληψία παίρνει ο βοηθός το παραπεμπτικο σου το ελέγχει σε στέλνει ταμείο για να κόψεις μηδενική απόδειξη. Κατεβαίνεις πάλι κάτω και γίνεται η αιμοληψία. Από τις 20-25 κατηγορίες εξετάσεων το νοσοκομείο σε μένα δεν έκανε τις 2, δεν είχε την δυνατότητα ενώ για μια συγκεκριμένη εξέταση μου έδωσε ένα φιαλίδιο με δείγμα και το πήγα στο κεντρικό κτίριο του νοσοκομείου 3 λεπτά περπάτημα. Το συστήνω ανεπιφύλακτα διότι σε κάθε περίπτωση γλίτωσα 30-50€ που θα μου ζητούσε ο ιδιώτης ενώ δεν ταλαιπωρηθηκα πάνω από μια ώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα